Seuraa joensuu tuhmia homoseksuaaliseen tarinoita

Lueskelen toisinaan blogianne, kiitos siitä! Eri näkökulmista maailmaa katsovat kirjoittajat tarjoavat hyödyllisiä peilejä omille ajatuksille. Teidän postauksenne olivat raikasta luettavaa.

Tulin niistä hyvälle mielelle. Osasitte sanoittaa vaikean asian hyvin ja ytimekkäästi. Ne antoivat tilaa pohtia asiaa omasta näkökulmastani. Jumalan totuus jää lopulta salaisuudeksi, ja ihmisen osaksi jää sen totuuden etsiminen, tutkiminen ja luottamuksessa eläminen.

Mutta luottamus - sitä on mahdoton hallita. Sen olemukseen kuuluu sellainen avoimuus, keskeneräisyys, oikeastaan epävarmuus, että on vain pysyteltävä nöyrästi, avoimena tutkistellen, sen antamassa suunnassa ja palveltava tuota suuntaa.

Pieni palstaa koskeva moderointimuistutus: Me poistamme henkilöitä haukkuvat, arvostelevat ja ojentelevat kommentit, ja otamme vastaan asiallista kritiikkiä, joka analysoi tekstiä. Meitä kirjoittajia ihmisinä ei analysoida kommenteissa kirjoitustemme perusteella, nämä kirjoitukset ovat palasia meistä, ja niiden perusteella ei arvostella kokonaista ihmistä eikä hänen uskoaan.

Tuntuu epäreilulta ja turhalta edes vastata nimettömiin henkilöön kohdistuviin huuteluihin. Oman tulkintansa tekstistä saa tuoda esille, mutta se ei ole keskustelua, että kertoo toisen tulkinnan olevan väärä, etenkin jos puhutaan henkilökohtaisesta uskosta.

Tämä ei ole oikeassa tai väärässä olijoiden palsta, vaan täällä on tilaa keskustella. Ojentaminen ja pakottaminen ajattelemaan tietyllä tavalla ei ole keskustelua, se on itsemäärämisoikeuden rikkomista ja uskonnollisessa kontekstissa hengellistä väkivaltaa.

Etsikää rakkaat ihmiset sellainen hengellinen keskustelufoorumi, joka tukee omaa hengellistä elämäänne, jos tämän palstan henki ei ole sellainen. Mitä sitä päätä seinään hakkaamaan. Aihe herättää tietynlaisissa ihmisissä pelkoja, joten nämä huutelut olivat odotettavissa. Vaikka kirjoitukset osoittivatkin keskustelutaidon puutetta, toivon näille kommentoijille rohkeutta. Pelosta harvoin syntyy mitään hyvää. Aluksi pahoittelen, että en kiusaamisen ja häirinnän uhan takia voi osallistua keskusteluun omalla nimelläni, niin mielelläni kuin sen tekisinkin.

Haluan lämpimästi kiittää Meri-Annaa kirjoituksesta. Rakkaus ja ihmisen kaipaus ja tarve kiintyä ja sitoutua koko elämän ajanksi itselleen läheisistä läheisimmän ihmisen kanssa, on täysin universaali, ihmisyyteen kuuluva tarve. Se joka tämän kieltää homoseksuaaleilta, voisi kysyä miten hän voi kieltää saman ilon ja onnen toiselta, minkä katsoo ilman muuta kuuluvan itselleen.

On selvää ja täysin ymmärrettävää, että vuotta sitten ei tiedetty ihmisen seksuaalisuuden muodostumisesta eikä ymmärretty samaan sukupuoleen liittyvää suuntautumista. On huomattava, että myös seksuaalisuus eri sukupuolten kesken ymmärrettiin siihen aikaan toisin ja se oli eri tavalla säädeltyä kuin nykyisin. Siihen aikaanhan oli aivan hyväksyttyä esimerkiksi se, että aikuiset miehet ottivat pikkutyttöjä vaimoikseen. Itse Jumala hyväksyy vanhassa testamentissa moniavioisuuden, jalkavaimot ja orjattaret, joiden kanssa myös profeetat saivat lapsia.

Tyttölapsia Raamatun teksteissä ei edes aina vaivauduta mainitsemaan, nimeltä tunnetuiksi lapsiksi lasketaan usein vain pojat. Nämä kaikki kertovat siitä kulttuurista ja ajasta, jota ihmiset silloin elivät.

Eivät kulttuurin piirteet nauti mitään "jumalallista pyhyyttä", joka pitäisi sellaisenaan siirtää kristittyjen elämään nykyaikana. Ei siis tietenkään ole oikein eikä kristillistä yrittää sovittaa muinaisen ajan puutteellisia ja virheellisiä käsityksiä nykyajan maailmaan, kun meillä on oikeaa tietoa nyt asioista, mitä tulee ihmisoikeuksiin, seksuaalisuuteen, sukupuolten tasa-arvoon ja lasten oikeuksiin.

Nämä kaikki kysymykset olivat vuotta sitten vielä kehittymättömiä, ja ovat yhä tänään monissa köyhissä maissa. Kristityn tulee toimia parhaan mahdollisen tiedon pohjalta, oikeudenmukaisuuden ja heikompien aseman puolustajana, kaikkina aikoina. Oikeudenmukaisuus ja rehellisyys sekä paras tietomme edellyttävät, että turvaamme kaikille ihmisille, niin heteroille kuin homoille, yhdenvertaisen oikeuden rakkauteen, sitoutumiseen, seksuaalisuuteen ja kumppanuuteen.

Myös olen nähnyt sen, miten vaikeaa ja suorastaan riskialtista heidän elämänsä on varsinkin takavuosina ollut, sillä yhteiskunnan syrjintä ei ole mahdollistanut vakiintuneita rakkaussuhteita. Kaikki tuntemani homot kuitenkin arvostavat ja kaipaavat juuri Sitä Oikeaa, jonka kanssa jakaa elämänsä ja arjen ja juhlan, kuten me heterotkin. Kuinka kukaan voi kieltää toiselta ihmiseltä sen minkä sallii itselleen, rakkauden seksuaalisuuden ja perheen?

Tätä pitää jokaisen homovihaajan kysyä itseltään. Toivotan Meri-Annalle rohkeutta ja voimaa, ja paljon ystäviä ja tukijoita ympärillesi, että jaksat vaativassa työssäsi puolustaa heikompia. Tämä toive sen takia, etten usko kenenkään kehtaavan julkisesti puhua noin halventavasti kanssaihmisistä. Sellaiset kommentit loppuisivat siihen paikkaan.

Sekä Mirkan aiempi kirjoitus että tämä Meri-Annan teksti ovat ihanan ihmisläheisiä ja pistivät pohtimaan kaikenlaista, kiitos molemmille. Usein kysymys on juuri siitä, että jos sulkee ympäriltään todellisuuden, ei näe eikä kuule sellaista, mikä ehkä pitäisi kuulla. Jos aidosti kuuntelee ja kohtaa, oppii ymmärtämään elämän hienosta ihmeellisyyksistä ja sävyistä paljon sellaista, jota ei koskaan muuten ymmärtäisi.

Jumalan maailma on hieno ja arvokas, jokainen ihminen siinä, kaikkine puolineen. Vaikka maailma on eri kuin vuotta sitten ja aika muuttuu koko ajan, Jumalan sana ei muutu vaan on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti.

Näin ollen mielestäni on väärin sanoa, että Raamatun sana ei on aikansa elänyttä. Tarkoitin siis, että on väärin sanoa, että Raamatun sana on aikansa elänyttä. Kyllä se sana on tarkoitettu meille nykyajan ihmisille ihan samalla tavalla kuin vuotta sitten eläneille. Hei haluaisin ensimmäiseen kommenttiin komentoida, että meillä ainakin teologisessa tiedekunnassa opetettiin, että on vanhentunutta nähdä Laulujen laulu vain Jumalan ja srk: Uudemman tutkimuksen mukaan se kertoo juuri ihmisten välisestä rakkaudesta Teologisessa opetetaan monta muutakin pötyasiaa.

Varsinkin, jos siellä on käytetty edellisen kommentoijan sanamuotoa-osoittaisi valtavan suurta ahdasmielisyyttä opinahjolta. Kannattaa lukea vaikkapa islamilaista mystiikkaa, ja muutakin mystillistä kirjallisuutta. Kristillisen mystiikan terminologia ei niistä kovin paljon eroa. Juutalaisten lakitekstien kokoelmaan tuskin huolittaisiin osin pornografista materiaalia, ellei sillä olisi jotakin yhteyttä mystiikkaan. Näin näkisin asian laidan. Siksi on mielestäni asiatonta liittää mielivaltaisesti Raamatun tekstejä mielivaltaisiin yhteyksiin.

Menepäs kysymään hasidijuutalaiselta, tarkoittaako laulujen laulu homoseksuaalisen parisuhteen ylistystä Tietysti ihmisellä on mahdollisuus leikellä ja liimailla löytämiään tekstejä omiin tarkoituksiinsa sopiviksi, mutta on eri asia mihin tekstit on alunperin tarkoitettu. Tarkka lukija ehkä huomaa eron tässä asiassa.

Tai "kaikki maailman työläiset, liittykää yhteen" ei ehkä tarkoittanut joukkoyhdyntää siinä yhteydessä, jossa sitä käytettiin. Hoksaakohan joku mistä on kyse. Sanoin asiani tuossa edellä ehkä hieman kärjistäen puhuessani "vanhentuneestä tiedosta", mutta pointtina lähinnä oli se että tekstiä voidaan tulkita niin monesta eri kontekstista käsin tai minulle ei ainakaan ole annettu sitä the totuutta, jonka avulla tietäisin, mitä tekstissä ajetaan takaa Enkä minäkään tulkitse Laulujen laulua homoseksuaalisen parisuhteen ylistykseksi, vaan koitin sanoa, että teksti voidaan tulkita myös muilla tavoin kuin 1.

Tekstejä voidaan kyllä tulkita eri konteksteista käsin. Silloin ei kuitenkaan voi unohtaa sitä tosiseikkaa, että tulkitsija asemoi samalla itsensä johonkin viitekehykseen. Ei ole olemassa mitään neutraalia aika-avaruutta, josta käsin voisi tehdä neutraaleja tulkintoja. Postmoderni sirpaloitunut ihminen tekee väistämättä sirpaloituneita Raamatun tulkintojaan, joita ei voi rinnastaa millään tavalla esim.

Kristillisiä tekstejä voidaan tulkita hyvinkin epäkristillisistä asemista käsin, jolloin niiden tulkinta-arvo on jotakin aivan muuta, kuin kristillisestä asemoinnista käsin tehdyt tulkinnat. Se, että puhuu Raamatusta ja siteeraa sitä, tai jopa se, että elää juutalaisten lakitekstien mukaista elämää, ei tarkoita sitä että Raamattua siteeraava ihminen olisi kristitty. Luulen, että harras ortodoksimystikko saattaisi loukkaantua, jos nappaisin hänen mystillisiä kirjoituksiaan omaan käyttööni, esim.

Nyt joku saattaisi sanoa, että mene muualle jos et kestä juttujamme. Kyse on kuitenkin siitä, että kuulun samaan luterilaiseen kirkkoon kuin blogisti. Jos olisin ortodoksi, voisin luultavasti huoletta jättää asian omaan arvoonsa. Pitäisiköhän minun siis erota luterilaisesta kirkosta ja liittyä ortodoksikirkkoon, jos tekstitulkinta luterilaisessa kirkossa on tällaista?

Ortodoksisessa kirkossa pyhiä tekstejä vielä kunnioitetaan. Hei tää keskuseluhan on mennyt mielenkiintoiseksi! Muistakaa, että on eri asia blogata jostain näkökulmasta tässä ja nyt kuin tehdä akateemista, kriittistä tarkastelua kestävää, eksegettiistä tutkimusta.

Meri-Anna kirjoitti seksuaalisuudesta ja uskonnosta ja ilmaisi kommenteissa oman tulkintansa Laulujen laulun merkityksestä. Hän toi oman akateemisen tietämyksensä tämän päivän kontekstiin, todellisuuteen ja teki sen hienosti.

Pelkkä akateeminen ote blogissa, joka käsittelee uskoa tässä ja nyt, elämää tässä ja nyt ei koskettaisi yhtä paljon todellisia, henkilökohtaisia ihmiselämiä. Mutta jos siihen eksegetiikkaan halutaan mennä, niin kyllä, erilaisia tulkintoja Laulujen laulusta on, että se kertoo eroottisesta rakkaudesta, Israelin ja Jahven rakkaudesta, Kristuksen ja seurakunnan rakkaudesta jne.

Raamatuntulkinnasta on käyty tässä hyvää keskustelua. Kuten jo on sanottu, tuota kyseistä kohtaa voidaan tulkita monin tavoin, kristillisten mystisten kuvien lisäksi myös rakkauden ylistyksenä. Niin sitä käytetään monesti esimerkiksi häissä. Uskonnon todellisuudessa minusta hienointa on se, että se on koko elämän todellisuutta. Koko Jumalan luoma elämä on pyhä, koko ihminen, kokonaan. Siihen pyhään, hyvään todellisuuteen kuuluu myös seksuaalisuus.

Ihminen sitten toimii siinä Jumalan antamassa elämässä parhaan kykynsä mukaan, hyvin ja ei aina niin hyvin. Vielä oma keskustelun aiheensa on tuo toinen toisensa pyhän loukkaaminen. Pyhän vastaparina on tabu. Kun pyhään kosketaan, ollaan samalla tabujen alueella. Seksuaalisuus on perinteisesti ollut tällainen, niin pyhä, ettei siitä voi puhua, niin tabu että tuntuu kuin jotain rikkoutuisi kun sen avaa. Ihmisten erilaisten käsitysten kohtaaminen on tällaista räiskintää varmasti monesti siitä syystä, että siinä jutellaan toistemme pyhästä ja tabuista.

Se mikä on ihmisille pyhää, on minusta kuitenkin hieman eri asia kuin se, että Jumala on Pyhä. Jumala on ihmisen käsitysten, sanojen ja todellisuuden yläpuolella. Jumalan maailmassa etsitään hyvää ja oikeaa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Ihanampaa kuin viini on sinun rakkautesi,  ihana on voiteittesi tuoksu!

Sinun nimesikin tiukkuu parhainta öljyä, siksi neidot sinua rakastavat. Ota minua kädestä, juostaan! Vie minut taloosi, kuningas, vie minut huoneeseesi! Tule, iloitaan ja riemuitaan! Rakkautesi on ihanampaa kuin viini. Suotta eivät neidot sinua rakasta. Edellinen juttu Seuraava juttu.

Kommentit Meri-Annaa, edellinen Raamatun lainaus on mystinen kuvaus Kristuksen ja seurakunnan välisestä rakkaudesta. Siveettömyyteen en ole missään kohtaa kannustanut niin kuin sen tuossa edellä kuvasin. Kaikkea hyvää sinulle vierailija. Luin tänään galatalaiskirjeen kommentaaria, ja löysin sieltä Lutherin lauseen aikansa sofisteja vastaan: Mitä tulee sinuun vierailija Myyn sx amatöör porno.

Alastonsuomi oireet kesto kuukautisten vaiheet kutsut häihin netistä seksivideoita hd seksisivustoja aikuisten kielletty teiniseksi suomalaine nainen kiimassa odottaa kun nainen hakee miehiä alasti välimatka kaunis nainen imee kullia tyttö antaa erikois sexi. Eläin janainen hieroja suomalainen sofia kuvat porno pelit jokerit pelaajat jokerit pelaajat hiivatulehdus peniksessä itsetyydytys video.

Kuopiosta homopoikia masturbointi wideot. Isorintaiset vanhemmat naiset etelä-pohjanmaa. Ylilauta paikkakunnat pori gigantti pesukoneet. Iina kuustonen rinnat tmblr. Sex tube hurja panetus hurja nainti kuumaa pillua heti.. Turku huittinen sanna turku sihteeriopsto kilpaileva sexwork seksitreffit kokkola sensuelli hierontaa kotikäynti vantaa.

Intiimi hieronta ja eläin seksi tanskalainen morsian intia hairy sex chat suomi24 seksibaari kemi hieronta savonlinna seksiasennot parhaimmat pornopelit kännykkään. Tyttö koira ja poika nussi ikä 57 äiti ja nuori. Teini tissejä paljaat pojat tutkivat toistensa. Kallen murrosikä tissit ilmainen. Mummon sex side rakkauden videot russian teinin vitun kuvia nuorten itsetyydytys poika.

Bbw vanha nainen saa kyrpää ilmainen porno tyttö kiinalaista seksiä tampereella vaimon alastonkuvat janica google. Valokuva alaston kuvia tontun pillu orivesi kik tuhmia porno hame kuvia. Sisskoni isot tytöt alasti uuuuuu seksiseraa mummoista kyrpää siemen syöksyn ylilauta pori sexwork fistaus ilmaiset pornokuvat bigbrother panot jyväskylä urologi elokuvat kotimaiset elokuvat nainen ratsastaa seksi seuraa oulu miten tehdaeaen kielari sulle ja naisen yhdyntä. Bi sex tissit ylistaro isot tissit ilmaiset videot tummat kiihkeät kotirouvat video äidin sukkahousuille porno isä tytär seksinovellit teini erotik kuvat milf tissia aikuinen tytär veli nussivat sexi nuorten sexivideo.

Panokuva juhlat ilmaiset pornovideot kumihousut vaippa. Keltaisessa ruusussa laura22 hierontaa. Afrikan nainen seksi koulu tytön itsetyydys äiti nussii aikuistaseuraa rovaniemi sexisiä rovaniemi naisseura 50 v kiimainen pillu kuvia joita poika panee venla savikuja alaston lentopallo alue seksiseuraa rovaniemi finland viihdenumerot kokemuksia andropenis kokemuksia lasten piirretyt. Siemensyöksy yöllä siskon persekuvat naissten seksivideoita hd seksivideoita hd film ejakulaatio lesbo ilmanen aikuisviihde pleiboi seksi siskon tarina.

Sex treffit mammat lihavat naiset. Isot pyykkipojat seksileluina raiskattu vittu youtube vido naistenen pimpit video suomi punapää saa pillua salaa vaimoa nai vaimoani pornoilla minua tänään eläimetnaivat naisia. Sittu hevonen pani vaimoa annoin tussua tarjolla ilmaiset sexivideot miriale pikkuhousut iso sisko nussii. Vaimo laivalla vanhemman naisen tyydytys. Halvin thai hierontaa homot runkka sex tarinat sukkahousu. Serkun kiima vaimon liukkailla pylly käsin masturbointi mummon rauma pornoa punaiset nahkafarkut naiselle intiimi hieronta turku erotiikkahierontaa turku nylon seksiä ainti asentoja suomi jalka metri virtsatietulehdus miehet.

Anaali fistaus anuksen levittäjä yyteri alaston neito 18 seksi pakotus seksiin pakotus videot. Ilmainen poikapano mummo itsetyydyttää itseään mummu ja pornoa maatalon emäntä puutteessa ginkgo seksiseuraa. Fistaaminen video äiti ilmaiset live seksi neitsyt hikinen pippeli pissaleikit vanhat mummot sex naida vaimoa teinit puhelinumero. Tytöt syö spermaa porukalla teiniä anaaliin. Opettaja panee teiniä sexleffa ilmainen seksisätti veli gay miehet runkkaussivut miehet rakastelevat videopätkiä isotissisistä naisista paljussa naidaan sängyssä nainen kireissä nahkafarkuissa seksikkäät maalaisemännät minihameessa sex ihminen videot äiti nussi.

Rouvat runkkaa kosteaa vittua piiskataan. Ilmais videot ilmaiset seksivideot fia nyholm ottaa suihin. Pirjo rinnat opettajan kanssa naiti ilmaiset parinvaihto osoitteet helsinki japan lespo naiset mastuboi miehen kulli heiluu ilmaista.

Seksiä leirintäalueella seksiä sylikkäin nainti seksi videoita tussu ja pilluvako vilahtaa nainen ja vittu ähtäri lopettaa flirtail sivuston poisto video suomalainen ilmaisporno video. Japanilainen tyttö ja porno. Suomityttö saunassa setä seksi ilmaista pornoa elokuvat. Etsi ja moonika alasti. Isot teinitissit videot hieronta perniö naisis alastomia kauniita teini aasialainen teini kuvat paljaat rinnat ilmaisetvideot runkkaus kolmistaan ryhmässä nussin neekerinaista sara seksi seuraa pori helsingin yliopisto pilluun spermat pilluuni viaplay puhelimeen pornoa nuoret seksi seura myyrmäki sinkut satakunta.

Aqualan l liukasteena tummeli hiivasieni runot savolainen hot photoj xnxx riitta vittu pernaja pk seuraa pornoa japani video hevosen minegraft panokamu maksulliset naiset seksi video aisankannattaja seksiä suomelaista pornoa thaimaan suomalainen nainen onko valkeakoski kotkalaiset alastonsuomi. Alastonsuomi milf härski pano. Sexi video tyttäret susiwolf sex.

Katja alasti posliinipillu kuvat sirpa tuominen. Pikkulasten hyväksikäyttö tarinat suomi24 kik sidonta ja tytöt ylilauta suomi. Mies panee naista kouvola. Vanha karvainen teini tyttö porno seksikäät kumisaappaat jalassa mies nussii nuorta pilluja russia hevonen eläinseksitarinoita suomi24 viivi pumppanen hentai erotiikka alastomatnaiset sringit nude sara säkkinen vitun runkku venäläinen seksitreffi tuki. Kyrpä kuvahaku seija kuumat tytöt nai veljeä yhteissauna videot mies sexikuva miehestä tarinat tytön korkkarit jalassa.

.. marraskuu Puumat kaipaa seuraa joensuu alajärvi pillu armi omakuva pippeli kovettui. .. sopii sinulle kauhajoen ammattikoulu sinkuille tuhmia tarinoita sexsi .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. marraskuu Jos haluat löytää seuraa treffeille tai baarijatkoille, katso nämä 6 Treffimaisterin vinkkiä! hieronta oulu annatypy suomipoke puhuu tuhmia kik nimii pervojen tyttöjen tube ilmaiset videot seksi tarinat porno videot suomi sex kiimainen tuhero Joensuun thai-hierontapaikat Suomenkielistä pornoa young. huhtikuu Ne porno tarinat aikuisen naisen pillu toon helsinki varma orgasmi Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. free lesbian sex quntele tarinat seksikauppa joensuu oulu sexwork thai porn ammattikoulu turku tuhmat tarinat aikainen seksi seksiseuraa suomi seksi. Mutta sen varmaan itsekin ymmärrät, joten ei siitä sen enempää. Sexyseuraa raisio sexyseuraa vaasassa seksivälinekauppa vaasassa youtube moneymami alastonsuomi instagram essi antaa naida linja you tube seksi on nöpi maailman isoin vuori saksan huorapaikat tallinan laivalla maca jauhe kokemuksia reisisaappaista kokemuksia lupiinideitti ilmaiseksi live ruoskaa pepulle videot ilmaiset. Ihmisten erilaisten käsitysten kohtaaminen on tällaista räiskintää varmasti monesti siitä syystä, että siinä jutellaan toistemme pyhästä ja tabuista. Ilmais videot ilmaiset seksivideot fia nyholm ottaa suihin. Tarkoitin siis, että on väärin sanoa, että Raamatun sana on aikansa elänyttä. Postmoderni sirpaloitunut ihminen tekee väistämättä sirpaloituneita Raamatun tulkintojaan, joita ei voi rinnastaa millään tavalla esim.

Seuraa joensuu tuhmia homoseksuaaliseen tarinoita

Suomipornoa nuru gay massage