Homo seuraa homo raskaus ruskea vuoto

Menkkani on aina alkanut toisen valkoisen pillerin kohdalla, mutta nyt valkovuotoni muuttuu ruskeaksi jo n 5 päivää Moi, Olen vuotias poika ja olen menossa kesän jälkeen lukioon.

Olen cm pitkä ja painan n. Minun penikseni ei ole juurikaan kasvanut, kivekset Tai jos käyttää esim. Jotain esinettä apuna, vaikka Hei olen vuotias poika. Olen kauan huomannut että minulla on poimuja terskan reunassa ja vasta nyt olen alkanut ihmettelemään mitä ne ovat ja en ole ennen ollut yhdynnässä. Olen vuotias tyttö ja mulla menkat on ollu noin 6 kertaa. Menkat on usein tosi runsaat ja aika epäsäännölliset. Viime menkat oli myöhässä melkein kuukauden kai ja nyt viikko ennen kun Moi, oon kasille menevä tyttö.

Oon cm pitkä ja painan noin kg. Mun rinnat alko kehittyy n. Nyt toinen rinta on A Minulla on runsaat kuukautiset joten minulle paras tapa olisi käyttää tamppooneja. Minulla oli aluksi hyvin vaikea oppia käyttää niitä mutta lopulta opin kutakuikin käyttämään niitä. Minulla oli joku aika sitten sitten kipua virtsatessa ja tiheentynyt virtsaamisen tarve.

Ajattelin, että varmaan ihan perus virtsatulehdus enkä mennyt heti terveyskeskukseen, vaan join Oon siis vuotias ja menkat tullu 6 kertaa. Elikkä jos käyttöö e-pillereitä ja ottaa ne vaikka aamuisin 10 niin jos harrastaa aamulla seksiä ja mies laukeaa sisään ennenkun on ottanut sen päivön e-pillerin mutta on ottanut edellispäivän Hei, olen ottanut käyttöön vähän aikaa sitten ehkäisyrenkaan. Pidän sitä ohjeen mukaan 3vko, mutta tämän jälkeen en ole enää pitänyt viikon taukoa, vaikka ihan alussa pidin.

Tällä hetkellä ehkäisynä toimii kondomi. Hieman koko ajan olen pelkoinem raskauden mahdollisuudesta Elikkä olen v mies ja olen huomannut, että peräreijän ympärys on punainen. Muuten persreikä toimii mainosti, eikä aiheuta mitään onhgelmaa, mutta tuo punoitus vain ihmetyttää. Moi olen 15 vuotias poika ja minulla on peniksen varressa ihon värisiä näppylöitä ja niistä kasvaa karvoja. Joistakin näpyistä on tullut valkoista ainetta ulos. Sitä ainetta on karvan juurella Hei, Harrastimme poikaystävän kanssa seksiä kuusi päivää ennen varsinaistä ovulaatio päivää.

Käytimme vain kondomia ja minua pelottaa että tulisin raskaaksi, vaikkakin kortsu ei mennyt näköjään Olen vuotias tyttö, ja kuukautiseni alkoivat 13 vuotiaana. Murrosikäni on edennyt muuten normaalisti, ja kuukautisenikin ovat täysin normaalit, mutta rintani eivät kasva. Niiden kasvu alkoi n Olen viimevuosina fantasioinut vahvasti huomattavasti minua vanhemmista naisista. Yksi fantasiointini kohde on isoäitini. Musta tuntuu että tää on sairasta. Moi, onko normaalia että kun on erektio niin terska ei ole paisunut suuremmaksi kuin peniksen varsi?

Kun saan erektion mielestäni mulla on terska yllättävän pieni. Olen ottanut pillerin joka päivä aamulla säännöllisesti. Yhtenä päivänä unohdin ottaa pillerin, ja Olen 15 vuotias tyttö ja siis aluksi alkoi puolessa välissä e-pilleri levyä niukkaa tiputtelu vuotoa joka kesti 3 päivää sitten oli päivän tauko ja alkoi uudestaa niukka tiputtelu vuoto joka Minulla on ollut runsaat kuukautisvuodot jo siitä lähtien kun menkat alko.

Vasta viime vuosien aikana on alkanut tulla vähän erikoisempia oireita kuukautisten aikana tai ennen niiden alkua Hei olen 18v jolle lääkäri on antanut diagnoosit PCO: Aloin käyttämään yhdistelmäehkäisyä endometrioosin hoitoon pari kuukautta sitten ja olen kerran joutunut vaihtamaan Olen 14 vuotias tyttö ja mietin täytyykö kaikkien tyttöjen käydä gynekologilla jossain vaiheessa elämää.

Näkeekö gyne jos on itsetyydyttänyt? Olen seurustellut poikaystäväni kanssa nyt 9 kuukautta ja meillä on ollut paljon erilaisia ongelmia. Kaikista on kuitenkin jollain tavalla selvitty joka on vahvan rakkauden ansiota. Hei olen 14v ja seurustelukumppanini täyttää tänä vuonna Suojaikäraja on 16 joten mitä täytyisi tehdä? Olen kuullut että joitain vakavia seurustelusuhteita oltaisiin oikeudessa käsitelty tai Hei, täällä 16v poika ja satuin tutustumaan ryhmächatissa yhteen todella mukavaan tyttöön.

Ollaan nyt yli kaksi viikkoa juteltu päivittäin useita tunteja puhelussa ja viestejä lähetellen. Heips, eli oon iha perusterve 13v ja tossa eilen illalla mun poikaystävän kanssa pussailtiin ja mentiin vahingossa liian pitkälle. Eli siis meijän yksityisalueet osu yhteen mutta hän ei kertaakaa Minulla alkoi jo murrosikä, mutta nyt siemensyöksyä ei enään Olen vuotias perusterve nuori nainen ja olen käyttänyt yaz- nimisiä e-pillereitä jo reilu 5kk.

Olen vakituisessa suhteessa, eikä kummallakaan ole seksitauteja todettu. Hei, Käytän Stefaminelle pillereitä ja aloitin juuri toisen liuskan putkeen. Unohdin toisen liuskan ensimmäisellä viikolla kuudennen pillerin ja olen harrastanut suojaamatonta seksiä pari päivää Näkeekö nämä kysymykset ja vastaukset kaikki ihmiset täällä vai olenko ainoa joka näkee omat viestini teille?

Jos näkee tuleeko tämä nimettömänä. Olisi paljon kysyttävää, mutta en halua, Olen nyt syönyt kaksi e-pilleri laattaa putkeen, ja otin viimeisen pillerin sunnuntaina, aamulla klo Harrastin poikaystäväni kanssa seksiä su-ma yönä, joten enhän voi tulla raskaaksi?

Moi Minulla on ollut jo vähän aikaa kiveksissä pieniä, ihonvärisiä näppylöitä. Äskettäin kun koulussa oli asiaa seksitaudeista huolehduin siitä, että onko minulla jokin tauti. Olen kohta 18 vuotias naisen alku. Olemme ollet yhdessä kihlattuni kanssa kolme vuotta. Parisuhde ja mies ovat olleet elämäni parhaat asiat, mutta meitä, kalvaa asia nimeltä seksi.

Aloitin päälle kuukausi sitten yaz nimiset e-pillerit ja kuukausi vuoto ei ole loppunut. Koko ensimmäisen laatan söin oikein ja vuotoa vain tuli. Kun tuli ne neljän päivän vuotopäivät vuotoa Hei, Olemme poikaystäväni kanssa miettineet yhdyntää ja sitä että jos minä hankin pillerit nii pitääkö hänen ostaa kondomeja vai onko riittävää vain jos alan käyttämään pillereitä.

Hei Onko tavallista että peniksen alapuolella oleva paisuvainen ja terska eivät ole yhtä kovia erektiossa kuin muu penis. Olen alkanut epäillä että minulla on laskimovuoto koska jos erektiossa Olin ollut yhdynnässä noin päivää sitten ilman kondoomia mutta e pillerit minulla on ja en ole unohtanut niitä ottaa ja otan pillerin aina kun herään joten otto heittää about 3h välillä Käytyän itsetyydytykseen ilmapalloa ja minulla on kalsarit jalassa,onko siittä haittaa?

Olen 14v ja minun peniksen pituus on cm onko se normaali koko jäykkänä? Minulla on jo useampana kertana tullut oksennus pillereiden käytön aikana kun olen ollut juomassa. En ole montaa edes juonut ehkä n. Ja silloin kun on taukoviikko Onko alkoholilla vaikutusta ehkäisykapselin tehoon? Entäs muiden ehkäisy valmisteisen tehoon? Tätä on moni ystävänikin miettinyt. Mielen päällä pyörii kaksi kysymystä. Mistähän voisi johtua seksin jälkeinen kipu klitoriksessa?

Kipu tulee, kun poikaystävä tyydyttää käsin klitoriksen päältä. Olen kohta 15v poika, Onko normaalia että peniksen pää punoittaa virtsa-aukon kohdalta? Se on punoittanut niin pitkään kuin itse muista. Ja onko normaalia että virtsatessa esinahan ja Harrastettin tyttöystävän kanssa ekaa kertaa seksiä, kondomin kanssa ja meillä oli tavallaan kaksoisehkäisy käytössä, koska tyttöystäväni oli jo aloittanut e-pillereiden käytön.

Hei, Olen vuotias tyttö. Minulla on aikaajoin huuliherpes huulessani. Viime viikolla harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä ja minulla oli huuliherpes Olen vuotias tyttö ja aloitin syömään yaz-pillereitä hieman yli kolme viikkoa sitten. Aloitin pillerit ensimmäisenä kuukautisten vuotopäivänä, kuten oli ohjeistettu. Olen kohta 15 v.

Kuukautiseni ovat olleet epä normaalit viimeisen 4 kuukauden aikana. Kuukautisten alkaessa vuoto on hyvin niukkaa, eikä suojia välttämättä edes tarvitse, tätä Voiko raskaus alkaa jos siemennestettä on käsissä, mutta käden pesee saippualla ja tämän jälkeen se vasta osuu emättimeen.

Eli käsienpesu tappaa välittömästi siittiöt? Minulla olisi pari kysymystä jotka ovat hieman mietityttäneet minua jonkin aikaa Eli oon 15 vuotias ja mulla on omasta mielestä liian isot häpyhuulet ainakin 4cm ja näyttää mielestäni tosi rumilta ja noloilta.

Myös hankaa joidenkin housujen kanssa ja en voi käyttää kaiken Olen kohta 15 vuotias poika. Milloin penikseni mahtaa alkaa kasvaa? Karvotusta on jo kainaloissa ja peniksen ympärillä. Penikseni on levossa 7cm ja erektiossa 12cm. Olen cm pitkä niin Söin 3pilleriä, mutta sen jälkeen en enää voinut syödä, tuli kamalat pääkivut ja huono Itsetyydytän kertaa viikossa, onko se normaalia?

En käytä kondoomia koska pidän kalsarit jalassa ja käytän ilmapalloa. Hei olen 12 vuotias poika. Onko tän ikäiselle runkkaaminen normaalia? Voiko tän ikäiseltä tulla spermaa? Haaveileeko yleensä tän ikäiset seksistä? Tiedän, että minun täytyy odottaa 16 vuotiaaksi, että voisin mennä asiasta lääkäriin. Ongelma on kuitenkin se, että Moi Olen vuotias miehen alku, minulla on nyt noin viikon vähän kutinut ja kirvellyt peniksen päätä varsinkin jos vaikka alusvaatteet koskee päähän niin kirvelee.

Tämä alkoi kun itsetyydytin Hei minulla on toisella puolella vaginaani jokin patti, tuntuu jänteeltä kun koskee. Patti on kivuton mutta isontunut jonkin verran. Olen ollut suojaamattomassa yhdynnässä, voisiko olla kyse Syön Diza nimisiä e-pillereitä.

Olen ennen niitä syönyt n. Vuoden Stefaminelle nimisiä pillereitä ovat samanlaisia keskenään. Ennen minulla on ollu normaali tyhjennusvuoto, kestänyt 4päivää ja Käytän yaz pillereitä kyseessä oli uusi laatta tyhjennysvuodon jälkeen ja Oon 13 vuotias tyttö ja mulle ostettiin uus uimapuku ja nyt hiihtolomalla ollaan menos matkoille.

Mulla on sellainen ongelma et inhoan et jos nännit näkyy ja niistä uikkareista näkyy Hei, olen pohtinut miksei yhdyntä onnistu. En ole neitsyt, mutta nykyisen kumppanin penis ei mene sisääni. Muiden kanssa se on onnistunut mutta nykyisen kanssa ei. Mitä syitä siihen voi olla? Hei, haluaisin kysyä seuraavia asioita. Mistä johtuu se, että yhdynnässä pojan penis "luisuu" emättimen ulkopuolelle eikä pysy sisällä? Olen hieman huolissani, etten ole koskaan saanut Harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä ilman kondomia, mutta syön itse Zoely-pillereitä.

Olen syönyt niitä noin 9 kk. Yhdyntä tapahtui, kun olin olin ottanut kaikki neljä keltaista Vaihdoin e-pilleri merkkiä, ja nykyinen on stefaminelle. Kuukautiseni ovat muutaman päivän myöhässä ja olen ollut edeltävän kuukauden aikana yhdynnässä ilman kondomia.

Osaatko sanoa voiko 17 vuotias poika kasvaa vielä pituutta? Syntymäpäiväni oli siis juuri äsken pituutta minulla on nyt , isäni on ja äiti Murrosikäni alkoi todella myöhään Olen jo muutaman päivän kärsinyt kivuista vasemmassa kiveksessäni.

Kipu tuntuu vasemmassa kiveksessa sekä alavatsassa vasemmalla puolella. Kipu on tuikkivaa joka ilmenee esimerkiksi Minulla on emättimessä klitoriksen alueella kipeitä valkoisia patteja. Ne eivät kutise, mutta niihin sattuu jos niihin koskee. En ole harrastanut suojaamatonta seksiä, joten en uskoisi että Kyselisin sellaista, että minulle määrättiin minipillerit.. Aluksi vuoto oli ruskean tahmeaa, mutta muuttui Olen vuotias tyttö ja käytän ehkäisypillereitä.

En ole harrastanut seksiä, mutta muuten olen ollut todella läheisessä kontaktissa poikaystäväni kanssa, itse kokonaan alastomana, mutta Moro, Olen 15 vuotias poika ja en tiedä miten peniksen paksuus kuuluisi oikea oppisesti mitata?

Ja toinen kysymys miksi penikseni näyttää peilistä katsoen paljon suuremmalta? Moi oon 15 vuotias tyttö ja mun ongelmana on liian pienet tissit omaan kroppaani nähden. Eli mun toinen tissi on varmaa joku AA kuppi ja toinen on sit A kuppi ni mitä pitäis tehä ku ne on liian Hei Voiko ihastua tai rakastua miespuoliseen ihmiseen joka on läheinen?

En ole uskaltanut kertoa tunteistani hänelle kun pelkään että hän joko nauraa tai nolostun itse. Olen syönyt e epillereitä 3 laattaa neljäs melkein loppu.

Olen 17vuotias tyttö ja minulla on huoli siitä että olisin raskaana, vaikka luulen että en ole. Harrastamme poikaystäväni kanssa seksiä säännöllisesti ja minulla on ollut e-pillerit kohta Olen vuotias tyttö ja saan yhdynnässä orgasmeja helposti ainoa asia on se, etten tunne niitä enkä huomaa edes ennenkuin kumppanini sanoo asiasta tai jotenkin muuten.

En ole koskaan onnistunut Olen kärsinyt syksystä asti alapään kutinasta, ja tuntuu ettei se vieläkään lopu.

Se ei kutise koko aikaa, vaan aina välillä. En tarkoita karvoituksen kohdassa olevaa ihoa, vaan emättimen Olen 15 vuotias ja olen syönyt nyt yaz merkkisiä pillereitä noin kk. Jätin joskus joulukuussa lumetabletit syömättä koska halusin siirtää kuukautisia. Nyt minulla on ollut noin 4pv outoa Yleensä olen ottanut pillerin aina aamu 8, mutta joulukuussa oli koulusta vapaata ja tietenkin sitten meni unirytmi sekaisin ja pillerin otto aikakin muuttui Syön joitakin reseptilääkkeitä ja haluasin varmuuden vuoksi laastarin tai pillerit kondomin lisäksi.

Kaikkeen tarvitaan resepti ja äitini säilyttää Kela-korttiani. Hän ei hyväksyisi sitä että Eli Tahtoisin kysyä, kuinka suuri todennäköisyys on raskauteen kun kadotin ensin pillerin numero 14 ja otin perään korvaavana seuraavan eli Mieltäni askarruttaa, kun edellisen e-pilleri laattani ensimmäinen pilleri putosi viemäriin.

Otin tilalle toisesta levystä ensimmäisen pillerin. Kuitenkin kun toinen liuska alkoi siitä Eli oon vuotias tyttö. Huomattiin poikaystävän kanssa seksin jälkeen, että kondomi oli mennyt rikki.

Marssin siitä sitten apteekkiin ja jälkiehkäisypillerin otin n. Hei, haluaisin harrastaa suuseksiä tyttöystäväni kanssa.

Olemme olleet aiemmin yhdynnässä, mutta emme harrastaneet suuseksiä. Luin että ihminen voi saada eri sukupuolitauteja suuhun kuin Onko ihan normaalia että mun menkat on jäänyt kahdesti välistä? Mulla oli terkkari ennen kun niiden piti alkaa ja siellä puhuttiin kaikesta mikä jäi stressaamaan. Kuitenkin kävi ilmi eytä ei Olen 15 v poika ja olemme harkinneet tyttöystäväni kanssa seksin harrastamista.

Minua kuitenkin mietityttää voinko harrastaa seksiä koska esinahkani ei mene taakse silloin kun penis on Hei, olen vuotias tyttö, ja pituuskasvuni on ollut hidasta. Olen nyt vajaa cm, ja minulla ei ole ikinä alkanut kasvupyrähdystä. Onko mahdollista saada se vielä alkamaan? Kondomista on sanottu, että uuteen yhdyntään pitää ottaa käyttöön uusi kortsu. Mitä jos ennen pojan laukeamista pippeli lurpsahtaa ulos yhdynnässä? Pitääkö ottaa uusi kondomi käyttöön vai Hei, onko normaalia että menkat tulee 2 kertaa kuukaudessa?

Mulla siis loppu just tasan viikko sitte perjantaina ja nyt taas tänään eli perjantaina alkoi uudestaan ja oon siis ihan normaali Oon siis kohta 17v tyttö jolla kuukautiset alko jo vuotiaana. Mun rinnat on kehittyny ihan normaalisti ja on ihan hyvän muotoset ja kokoiset, mutta mun nännit ei oo kehittyny ollenkaan. Emme edenneet yhdyntään ollenkaan joten miten tod näk.

Mulla on joku cm paksu penis eli aika ohut, eli todella vaikea löytää kaupasta oikean kokoista kondoomia. Olen alaikäinen joten kortilleni on laitettu sellainen juttu että en voi tilata Olen vuotias tyttö, ja seurustelen minua vajaan vuoden nuoremman, vuotiaan pojan kanssa.

Olemme seurustelleet vasta vajaan kuukauden, mutta suhteemme on edennyt yllättävän nopeasti, Hei, Onko Lopex ripulilääkkeellä vaikutusta minipillereihin, jos sen ottaa useamman tunnin päästä minipilleristä?

Olen siis aloittanut vasta ehkäisy lääkkeen ja lääkäri ei sanonut lopexin Kuukautiseni ovat aina olleet säännölliset,jopa silloin kun en vielä syönyt e-pillereitä ja nyt olen vuoden syönyt niitä ja kuukautiset ovat edelleen olleet säännölliset.

Mutta nyt alkoi tulemaan Olen vuotias tyttö. Kuukautiseni alkoivat noin 1 vuosi sitten. Kesälomaan asti kiertoni oli normaali noin 30 päivää ja kesti noin päivää.

Kesälomalla kuukautisia ei tullut, silloin Olen vuotias nuori tyttö ja minulla oli tuossa vähän aikaa sitten yksi hieman isompi valkoinen kova rakkula alapäässä. Rakkula ei vuotanut eikä sitä saanut puhkaistua joten annoin sen Olen 15v poika ja mulla on ollut nännien alla patit kohta kolme vuotta. En ole mennyt lääkäriin kun olen lukenut ja on sanottu että ne menee pois aikanaan. Tällä hetkellä ne törröttää n. Vaikuttaako se, että otin Meliane merkkiseen pillerin 8 tuntia myöhässä ehkäisytehoon?

Syön endometrioosiin lääkärin ohjeen mukaan laattaa putkeen ja unohtaminen tapahtui toisen laatan Moi oon 14v tyttö ja haluaisin kysyä että haittaako itsetyydytys menkkoja. Mulla on alkanu menkat 12v ja mun menkkat vaihtelee noin päivän välejä,mutta mulla on ollu nyt 35 päivää siitä kun Olen 14v poika ja minulla on ollut äänenmurros jo pitkään ja samaten siemensyöksyjä on tullut jo pitkään, mutta nyt noin ehkä kuukauden ajan kainaloni ovat kastuneet todella helposti.

Olen vuotias, ja kuukautisten alkoivat ollessani n. Kiertoni on yleensä ollut 36 päivän tienoilla, parilla heittäen. Viimeiser kaksi kiertoa ovat olleet 44 ja 46 päivää. Alotin e-pillerit noin kaks viikkoa sitten, ja nyt mulla tuli virtsatientulehduksen oireita ja kävin lääkärissä.

En ehtinyt saada antibiootteja ennen kun se meni "ohi". Nyt kuitenkin koko ajan Mä oon 14 vuotias ja mulle tuli puoli vuotta sitten mun esinahan päälle semmonen pieni näppylä joka vaivaa mun mieltä. Mitä mun pitäis tehä et saisin sen pois. Moi, olen 16v poika. En saa esinahkaa vedettyä alas lepotilassa enkä seisokissa, esinahka menee noin puoleen väliin.

Esinahan päässä on kuiva ja kireä valkoinen rengas, mistä tämä johtuu? Olen vuotias tyttö eivätkä menkkani ole alkaneet.

Omalla äidilläni menkat alkoivat myös suhteellisen myöhään, joskus vuotiaana, mutta hän olikin aika laiha ja esimerkiksi Mulla on ongelmia peräaukon kanssa. Nyt tässä noin vuoden aikana kun oon käyny vessassa niin siihen paperiin on tullu välillä jotain punaista pieniä määriä. Olen jo pitkään kärsinyt tälläisistä oireista kumppanini kanssa seksiä harrastaessa. Olemme molemmat toisillemme olleet ensimmäiset joten sukupuolitaudista ei ole kyse.

Aina siis kun mies Olen huomannut, että lähes joka masturbointi kerran jälkeen minulla alkaa kummallinen verenvuoto. Joskus vuotaa ihan housujenkin läpi, joskus vähemmän valkovuodon sekaisena. Mulla on siis kaksi kysyttävää asiaa, joten aloitan nyt vaikka ensimmäisestä, johon todella tarvitsen vastausta.

Eli olen siis vuotias tyttö, jolla on huolta omasta painosta ja sitä kautta Hei, Ystäväni on homoseksuaali, ja minä olen yksi harvoista joka asiasta tietää. Ystäväni kuitenkin haluaisi tuoda asian julkiseksi, mutta se tuottaa hänelle vaikeuksia. Olen 14v poika ja olen silloin tällöin katsonut pornoa netistä itsetyydytyksen yhteydessä, koska tunnen nauttivani siitä, en näe sitä pahana asiana itselleni ja se ei minua sen enempää Hei alotin yaz e-pillerit pariviikkoa sitten ja kuukautisten jälkeen on tullut useina päivinä tiputteluvuotoa onko se normaalia e-pillereiden aloituksessa?

Vuotoa ei tule kauheana mutta Hei, minulla oli ennen menkat alkamista kirvelyä immenkalvon takana joten tuntuin että osuu immenkalvoa se kirvelyä pahasti ja vielä on kutisenyt hirveästi joten en pystynyt kävellä vaan istuun Kyselisin tässä sitä, että onko mahdollista että raskauden aikana olisi kuukautiset?

Joka kuukausi samaan aikaan ja yhtä runsaana olevat kuukautiset. Kuukautiseni ovat erittäin runsaat Olen nuori tyttö joka on kerran tänne laittanut viestiä, unohdin salasanan joten laitan uudestaan. Olen nuoresta asti aina ollut kiinnostunut seksistä ja seksuaalisuudesta. Hei, olen neitsyt 15 poika. Aina kun joku tyttö istunut sylissäni tai tyttö ystäväni kanssa olemme esim. Olen 15v tyttö ja olen harrastanut seksiä poikaystäväni kanssa ja minulla on ollut e-pillerit olen noudattamut niiden sääntöjä ja en ole ikinnä unohtanut ottaa niitä ja kumppanini käytti Haluaisin kysyä, onko epänormaalia tai vaarallista jos orgasmin tullessa sydämen rytmi muuttuu epätasaiseksi.

Ei aina, mutta silloin tällöin. Millä tavoin kondoomin oikean koon voi selvittää? Terveystiedon opettajani sanoo vain, että kokeilemalla, mutta siinähän menisi ikä ja terveys joten haluisin tietää Pitkään olen miettinyt että miksi en saa vedettyä esinahkaani alas asti ja olen miettinyt että vosiko se johtua siitä jänteestä. Miten tätä vosi venyttää ja haitaako tämä yhdynnässä? Minä olen 17 vuotias poika ja penikseni koko on vain 4cm levossa, mutta jännittyneenä cm.

Onko levossa oleva koko normaalia? Minulla on myös pienet kivekset, mutta ne ovat kuitenkin Lopetin heinäkuussa e-pillerit ja minulla ei vieläkään ole tullut kuukautisia. Ymmärrän kyllä, että on normaalia että kierto on sekaisin. Mutta ihmettelen, että painoni on noussut reilu Käytän joskus itseni tyydyttämiseen hiusharjan vartta.

Yhtenä päivänä siivoja oli nostanut harjan lattialta pöydälleni. Jos siivoojalla olisi sukupuolitauti, olisiko se voinut tarttua Oon 18v transtyttö ja mul ois teille muutamii juttuja liittyen muhun, jotka askarruttaa mun mieltä. Ensinnäkin, haluisin kysyä mahdollisesta sperman tallettamisesta kun oon lähössä Oon 13v ja oon 7lk.

Liikun todella paljon koton ja harrastuksissa. Haluaisin jonkun takia litteän vartalon että en siis haluaisi erityisemmin rintoja. Onko millään mahdollista saada Eli minulla on ollut tämä jo muutaman kuukauden. Olen ollut vain ulkoisessa kosketuksessa poikaystäväni peniksen Olen 14 v tyttö ja harrastin eilen seksiä.

Kuukautiseni eivät ole alkaneet voinko silti olla raskaana jos emme käyttäneet ehkäisyä? Moi olen 18v poika. Kun penikseni on lepotilassa saan esinahkan terskan taakse mutta erektiossa en saa kuin juuri puoli väliin kivuitta ja jos siedän kipua ja vedän alas asti niin erektiossa Mulla on ollu jo jonkin aikaa runsasta valkovuotoa, jossa on ollut pieniä "klimppejä" ja valkovuoto on myös mielestäni aika pahanhajuista.

Muuten mulla ei ole ollut mitään Moi, oon vuotias tyttö ja mulla on ongelma. Mulla ja mun ihastuksella on ollu nyt jotai juttuu noin kolme vuotta. Nyt kuitenki ollaa eri luokilla mut kuitenki samas Kysymykseni on hieman nolo mutta onneksi voin tehdä sen anonyymisti. Olin vähän aikaa sitten bileissä, joissa olin aika humalassa en mitenkään ylpeä tästä. Tänä aikana mulla oli myös Mun ongelma on siis se, että äitini tonkii huonettani,laukkuani ja kaikkea mahdollista aina kun en ole kotona.

Sitä on tapahtunut aina mutta nykyään se on alkanut ahdistamaan eniten. Hei olen 15v poika mikä on tai onko normaalia että aina kun meinaan ryhtyä seksiin kiveksissäni alkaa tuntua kipua mutta kun itsetyydytän tätä ei tapahdu mikä avuksi?? Yks pitää melkeimpä kirjaa mitä syö eikä syö yhtään herkkuja. Urheilen ite tosi paljon ja oon kai ihan Kuolevatko siittiöt heti kun osuvat viileään veteen?

Onko pöntön vesi tarpeeksi viileää että siittiöt kuolevat? Että menettää heti toimintakykynsä? Ei ole enää raskautumis mahdollisuutta niistä Hei, aloitin viimevuonna autokoulun ja mulla oli tosi hyvännäkönen ajo-opettaja. Hän on tosi mukava, rento, avoin ja siinä opettajassa on tosi paljon ihania asioita. Mä aloin ihastumaan siihen Hän kävi vain nopeasti sisällä, eli mitään laukeamista ei todellakaan tapahtunut, Minulla on käytössä Cleodette nimiset e-pillerit.

Sain 7 päivän antibioottikuurin sormeeni nimeltä Kefexin mg Cefalexin kaksi kertaa vuorokaudessa. Eli vaikuttaako tämä e-pillereiden Olen 20 vuotias mies.

Minulla on nyt viimeisen viikon aikana tuntunut outoa särkyä oikeassa kiveksessä. Kipu helpottaa välillä ja välillä ei tunnu ollenkaan. Kives ei ole ollenkaan Mietin tässä, että onko normaalia, kun menkat jatkuu pilleri-liuskan toiselle viikolle asti?

Olen syönyt Stefaminelle-merkkisiä pillereitä vähän yli 2 vuotta. Välillä menkkoja ei ole tullut Minä olen ollut hiv riskitilanteessa testiaika 2 vkn päästä. Voiko hiv tarttua seuraavista esimerkkitilanteista: Olen 14v poika ja harrastan aika usein itsetyydytystä ja minua mietityttää että kun laukean ja jos spermaa roiskuu vaikka vessanpöntön reunoille ja istuimelle ja kuivaan sen paperilla niin Tein tuossa eilen raskaustestin, jossa näkyi että en ole raskaana.

Kuitenkin vatsani tuntuu pullottavan kuin raskaana olevalla. Minulla on hyvinkin kova pelko raskaaksi tulemisesta, joten Eli oon 15 vuotias tyttö ja mua häiritsee tosi paljon kun en tiedä onko mun alapää normaali vai ei. Valkovuoto on omastamielestä jotenkin kirpeän hajuista, mutta en tiedä miltä sen normaalisti Hei, Mun parhaalla kaverilla on ollut paha masennus viimeiset 4 vuotta ja nyt minua on alkanut huolettaa Hän puhuu koko ajan itsensä satuttamisesta yms.

Hän ei tosin koskaan ole satuttanut Oon kirjoittanut tänne ennenkin kysymyksen rinnoistani. Oon 14 vuotias tyttö ja mulla on kaikki muut murrosiän merkit paitsi menkat ei oo vielä alkanu.

Mulla on siis molemmissa rinnoissa Oon 15 ja murrosikä tulee myöhässä. Tää haittaa arkielämää, onko mahdollista saada johdatushoitoa psyykkisistä syistä? Harrastin ensimmäisen kerran seksiä vähän yli viikko sitten. Eka kerta oli kivulias, mutta onnistui jotenkuten. Seuraavana aamuna ja sitä seuraavina päivinä kuitenkin huomasin oireita Oon 16v poika ja hermostuttaa hirveästi, kun nännit "työntyvät esille". Heti kun lähtee esim.

Siis nännit helposti "kovettuvat" Olen kohta 15 vuotias. Minulla alkoi kuukautiset noin vuotta sitten. Minun kuukautiset eivät ole kovin säännölliset eli ne voi myöhästellä joskus päivää.

Kesän aikana säätöni kanssa harrastimme myös intiimimpää kanssakäymistä, emme kuitenkaan sukupuoliyhdyntää. Olimme kummatkin pelkät alusvaatteet päällä ja hieroimme alusvaattein peitettyjä Minulla on suurta huolta siitä, että olisin raskaana e-pillerien säännöllisestä syömisestä huolimatta. Kumppanini kanssa en tehnyt muuta kuin kosketellut häntä, ja sitäkin vain pari kertaa En löydä mistään vastausta voiko vessan pöntön vedestä tulla raskaaksi.

Yleisvessoja käytän usein ja jos niissä on siellä vedessä spermaa voiko tulla raskaaksi. Voiko siittiöt elää siinä pöntön Muutimme viimekesänä maalle jonka seurauksena koulupaikkani vaihtui. Nyt kesäloman puolessa välissä on minulla ongelmia. Eräs meidän luokan tyttö on ollut jo n. Koitan selittää selvästi, mutta katsotaan. Olen vuotias poika ja asia koskee itselleni tärkeätä ystävää. Ystävää, ja ei niinsanotusti enempää. Oon vuotias tyttö, ja mulla on menkat 3päivää myöhässä.

Yleensä ne alkaa pari päivää aikasemmin kun pitäisi, mutta nyt ei näy. Mua pelottaa ihan hitosti, et miks ne ei ala. Olen kamppaillut pitkään jo huonon itsetunnon kanssa ja suurin syy huonoon itsetuntoon on pienet rintani. Minulla on poikaystävä ja olen kertonut hänelle itsetunto ongelmista ja hän vakuutti Hei olen vuotias nuori mies ja harrastan normaalia seksiä tyttöystäväni kanssa. Viime kertojen jälkeen kuitenkin huomasin terskaani tulleen punoittavia näppylöitä aktin jälkeen.

Olen 16 v poika ja esinahkani on aina ollut melko tiukka ja en ole voinnut pestä terskaa hyvin. Eilen esinahka meni itsestään levossa terskan alle ja vaikka laitan sen takaisin päälle se menee Aloitin diza- merkkiset ehkäisypillerit hieman yli kaksi viikkoa sitten kuukautisten ensimmäisenä päivänä kuten kuuluukin. Kuukautisten jälkeen oli kaksi normaalia päivää, joiden jälkeen Olen vuotias tyttö ja huolissani rintojeni kehityksestä.

Olen pitkä ja 46 painava, eli olen kuulemma alipainon rajoilla. Rintani alkoivat kehittyä noin vuotiaana eivätkä ne ole Olen v tyttö ja olen syönyt azalia minipillereitä kohta 4kk joiden vaikutuksesta minulla ei ole ollut kuukautisia koko sinä aikana aiemmin säännölliset kuukautiset. Olen 15 vuotias tyttö jonka perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi pikkuveli 8. Noin puoli vuotta sitten pikkuveljelläni oli yksi saman ikäinen kaveri kylässä ja he menivät minun huoneeseeni Hei, olen vuotias tyttö ja kärsin mielestäni liiallisesta karvoituksesta.

Olen miettinyt johtuuko tämä liian korkeasta testosteroni tasosta ja miettinyt saisiko tätä laskettua jotenkin? Voiks tollasiin ebaysta tilattuihin kiinalaisiin raskaustesteihin luottaa? Kun ois tos niit mut vähän epäilyttää kuitenki. Ne näyttää kyl ihan samalta ku suomestki ostetut. Olen 12v tyttö ja miun poikäystävä on ihana ja sanoo ihania asioita minulle mutta tuntuu että suhde ei toimi minulla ei ole enää tunteita sitä kohtaan mutta en uskalla erota sillä en halua Olen seurustellut poikaystäväni kanssa nyt 1.

Tämä on minun ensimmäinen seurustelu-suhde Oon 16v tyttö ja harrastin seksiä poikaystävän kanssa ilman kortsua, koska mulla on hormonikierukka! Poikaystävä tuli mun sisään ja nyt pelkään, että oln raskaana! Mulla on siis asennettu Oon 15 vuotias tyttö, ja mun kuukautiset alko vime syksynä.

Oon merkannu ne nyt vuoden alusta alkaen kalenteriin. Mun kuukautiskierto on ollu vrk ja kuukautiset vrk. Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa silloin, kun minulla oli e-pillerilaatassa lumepillerit menossa Stefaminelle. Olin ensimmäisen lumetabletin unohtanut ottaa, joten Hei, olen 13v poika. Painan 60 kiloa ja olen cm pitkä.

Noin pari kuukautta sitten huomasin, että toinen nännini tuntuu aralta ja on turvoksissa. Lääkäri sanoi lieväksi gynekomastiaksi ja Hei, olen aloittamassa Azalia-minipillerien käytön.

Minulla on säännöllisessä käytössä seronil ja ketipinor. Eihän kyseisillä lääkkeillä voi olla vaikutusta azalian ehkäisytehoon? Hei, Olen vuotias ja käyttänyt kolme vuotta Cypretyl-merkkistä ehkäisyvalmistetta.

Ehkäisyn lisäksi tämä valmiste on minulle määrätty aknen hoitoon. Lääkkeeseen liittyy ilmeisesti jotain Minulla on omasta mielestä huono itsetunto, koska ihmiset antaa ymmärtää joskus, että en ole hyvä ihminen, koska olen sosiaalisempi kuin muut.

Minua myös kiusattiin lk Oon 16v ja huolissaan kehityksestä. Rinnat alkoi kasvaa noin 12vuotiaana, mutta ne näyttää vieläkin samalle kun silloin eli nännejä ei ole ollenkaan. Rinnat ovat kolmionmuotoiset ja rumat Moi, oon 18v poika ja on tullut huomattua kun tyttöystäväni hommasi e-pillerit ja harrastimme seksiä ilman kondomia, että esinahkani on mahdollisesti liian kireä. Peniksen varressa esiintyy näppyjä ja netissä lukee että ne voisivat olla talirauhaisia.

Mietityttää kuitenkin kun vedän esinahkaa taakse niin sielläkin on näppyjä. Ei siis Terskassa vaan Olen huomannut sellaisen seikan peniksessäni että saan esinahan taakse vain sen ollessa lepotilassa, erektiossa se jää suurinpiirtein terskan keskelle ja sitä pidemmälle kun yrittää niin sattuu, Olen vuotias tyttö ja harrastin seksiä poikaystäväni kanssa seksiä ja kondomi hajosi.

Hei, Olen vuotias nuori mies. Kysymykseni on vähän hassu, mutta tämä asia on vaivannut viime ajat. Harrastin seksiä kondomin kanssa, joten siinä mielessä ei pitäisi olla riskiä Olen vuotias tyttö ja olen ihastunut opettajaani. Opettajani on nainen ja hän on naimisissa. Haluaisin päästä tästä tunteesta eroon, koska tiedän ettei meidän välillemme voi tulla mitään Oon tavannut yhen tytön johon olen mielestäni alkanut kiintyä.

En ole tästä kuitenkaa varma. Nään hänestä unta ja ajattelen häntä usein. Olen ajatellellut kertovani hänelle pian, mutta en Olen pitkän aikaa miettinyt erilaisia vartalotyyppejä. Olen itse aina ollut hieman ylipainoinen chubby , mutta mielestäny kuulun tiimalasi vartalotyyppiin.

Hartiani ja lantioni ovat saman Harrastin poikakaverini kanssa suojaamatonta suuseksi kolmisen kuukautta sitten ja hänellä oli herpes aktiivisessa vaiheessa.

Moi, mulla on ongelma liittyen seksin harrastamiseen. Oon yrittäny sitä mutta se oli ihan mahdotonta. Mulla on liian pieni ja kireä pillu jonka takia se ei onnistu millään. Moi Oon 17 poika ja olen miettinyt tätä asiaa joka vaivaa minua: Eli näin aikanaa joskus ylä-asteella ensimmäisen kerran pornoa ja silloin myös tuli ensimmäinen masturbointikerta.

Oon ihastunut yhteen tyttöön, joka on mua 2 vuotta nuorempi. Tapasin sen partiossa ja oon pikku hiljaa alkanut kiintyä tähän tyttöön tai en oo varma tästä.

Mietin kuitenkin häntä lähes koko Oon 13 vuotias tyttö. Mulla on jo pitkään noin vuoden ollut molemmissa rinnoissa kyhmyt. Tiedän että se on normaalia, mutta nyt ne on kasvaneet ainakin kaksinkertaisiksi.

Hei, olen aina ennen käyttäny siteitä kuukautisten aikaan ja nyt päätin kokeilla tamponia mutta kun laitoin sen se tuntui oudolta kävellessä ja istuessa onko se vaan sitä et en oo tottunu vai et Olen vuotias, normaalipainoinen ja muutenkin aika terve. Kuukautiset alkoivat ensimmäisen kerran joskus vuotiaana ja ovat aina olleet vähän epäsäännölliset. Mulla sattu tänään jotain mielestäni tosi outoa, enkä ole kuullut että kellään olisi käynyt näin. Olen 15 vuotias tyttö ja mulla on nyt menkkojen kolmas päivä menossa, kestää yleensä Terve olen 12v poika ja aattelin vaan että peniksessä on itteni mielestä ollu paljon ongelmia mutta isä sanoo että ei se mitään aika normaalia tuo on.

Mutta minulle nytten tänään ilmestyi Onko normaalia että sisempien häpyhuulten iho on kokonaan näppyläistä ja vaaleampaa eikä niissä ole ollenkaan normaalia limakalvoa kuten muualla? Iho on ollut sellaista niin pitkään kuin muistan, Mä en tiiä mitä teen oon Me tullaan hyvin juttuun koulussa ja näin mut yks meistä rupee aina whats up ryhmässä riitelemään ihan Moi, olen kohta vuotias tyttö.

Olen ihastunut luokkalaiseeni poikaan sanotaan nyt vaikka että Juusoon. Pari kaveriani ovat sanoneet, että Juuso tykkäisi minusta. He sanoivat, että sen näkee Seurustelin yhden pojan kanssa vähän aikaa sitten mutta suhde päättyi. Lähettelimme pojan kanssa paljastavia kuvia toisillemme jotka olen itse jo poistanut, mutta poika ei suostu poistamaan minum Tää on vähän nolo kyssäri, mut voiko seksitauti tarttua jos toisen jos sil sukupuolitauti pissaa menee mun penikselle tai vaikka suuhun?

Mulla oli tällainen kokemus, kun tyttö halusi Olen suht terve vuotias tyttö, ja harrastin suojattua seksiä poikaystäväni kanssa vähän yli viikko sitten. Tänään noin puoli viiden aikaan aamuyöstä heräsin pahaan oloon, ja oksensin Käytän Stefaminelle-merkkisiä epillereitä, olen käyttänyt niitä toukokuusta alkaen.

Nyt menkat on jääny kaksi kertaa välistä. Tein kaksi raskaustestiä, kun jäivät ekan kerran ja Huomasin oikeassa häpyhuulessani jotain ylimääräistä, se ei näy ulospäin mutta tuntuu vähän niinkuin littanalta patilta, eikä se ole kipeä.. Voiko se olla vaarallista?

Olen 16v tyttö ja minusta tuntuu, että minulla on emätinkouristus. Koikeilin tampoonia pari kertaa, mutta epäonnistuin. Tuntui siltä, että siellä on seinä edessä, joka ei päästä tampoonia Minulla on ollut kuukautiset jo monta vuotta, n.

Ne ovat olleet suhteellisen säännölliset jo jonkin aikaa, ja kierto vaihteli päivän välillä. Nyt kuitenkin viimeisen Olen vuotias naisen alku ja vielä neitsyt. Minua mietityttää seksi ja siinä varsinkin se kun erään henkilön kanssa olisin valmis harrastamaan seksiä ja hän on harrastanut useamman Olen vuotias poika ja koen olevani homoseksuaali. Olen ollut asiasta melko varma jo useamman vuoden ajan ja homous on mielestäni todella hieno asia. Kiihotun enimmäkseen ja lähes aina Onko normaalia että 15 vuotias haaveilee jo bdsm jutuista?

Koska se huolestuttaa että minä olen kiinnostunut siitä. Olen 16v tyttö ja pelkään olevani raskaana. En ole vielä tehnyt testiä koska epäilen pienesti sen mahdollisuutta. Harrastamme poikaystäväni kanssa säännöllistä seksiä. Hei, mistähän johtuu sellainen käyttäytyminen, on tapahtunut useamman kerran että kun juttelen tyttöystävän kanssa netissä, niin sitten yleensä pettymyksen takia esimerkiksi eilinen: Olen vuotias, lukion toista luokkaa käyvä tyttö.

Olen aina ollut tunnollista perfektionisti-suorittajatyyppiä, mutta viimeisen vuoden aikana tämä luonteenpiirre on käynyt erityisen Tyttö ja haluan ja pelkään olevani bi.

Tunnen kiinnostusta poikia kohtaan, mutta enemmän tyttöjä kohtaan. En tiedä olenko bi ja minua häiritsee myös se kun vanhemmat Hei, olen 18,5 vuotiasmies ja sukuvikana on että puberteetti etenee huomattavasti muita hitaammin, esim penikseni kehittyy ja kasvaa vieläkin murrosiän vaihe g 3. Olen 19 vuotias poika ja minua mietityttää eturauhaseni. Minulla alkoi jomottaa peräreiän alueella sen jälkeen ku kokeilin hieroa eturauhastani.

Onko minulla jokin vikana. Mulla on välillä tosi paha olo ja itkettää enkä tiedä syytä. Harrastan paljon liikuntaa ja myös musiikkia. Iltaisin ei tahdo tulla uni ja joskus mietin Olen tänä vuonna 14v tyttö, joka ihastuu erittäin helposti. Musta tuntuu pikkasen siltä, että mä oisin ihastumassa mun kaverin pikkusiskon luokkalaiseen, joka on siis nyt jotain 10 tai 11v.

Oon vuotias juuri 3 kuukautta sitten intin aloittanut nuori mies, jota vaivaa kovinkin moni asia. Rauhallisena ihmisenä sotiminen, aseet ja väkivalta ei ole yhtään mielekästä touhua Halusin tietää miltä suuseksi tuntuu joten annoin koiran nuolla alapäätäni. Olen hetero enkä todellakaan halua rakastella eläimien kanssa. On olemassa aikuisia naisiakin, jotka eivät ole minkäänlaista meikkiä käyttäneet.

Keskustelepa asiasta äitisi kanssa, niin hän ehkä auttaa näissä pohdiskeluissa. Mulla on kesällä ripari ja haluaisin siirtää menkkojani Onnistuuko se jos on epäsäännölliset menkat Mistä saan pillereitä ja onko pillereiden käytöstä pakko ilmoittaa äidille, vai voiko asian hoitaa itse? Ehkäisypillerit aloitetaan aina kuukautisvuodon ensimmäisenä päivänä ja pillereillähän vuoto tulee aina hyvin säännöllisesti eli pillerit kannattaa aloittaa reilusti ehkä pari kuukautta ennen leiriaikaa, jolloin saadaan kuukautistilanne normalisoitumaan.

Pillereiden lopettamisen jälkeen saattaa omat kuukautiset tulla pienellä viiveellä. Äidille ei tarvitse pillereiden käytöstä ilmoittaa, lääkäri-potilassuhde on luottamuksellinen, mutta olisi tietysti mukavaa jos tämmöisistä asioista olisi kotona keskustelumahdollisuus. On erittäin tyypillistä, että ikäiselläsi nuorella naisella kuukautisvuoto saattaa tulla epäsäännöllisesti ja välillä esim.

Ulkoisesta stressitilanteesta johtuen voivat vuodot olla joitakin kuukausia myös poissa ilman, että kyse on mistään varsinaisesta ongelmasta. Kuukautiskiertoa kuitenkaan ei saada säännölliseksi ilman lääkärikäyntiä ja lääkärin mahdollisesti määräämää hormonaalista hoitoa tai pillerihoitoa, todennäköisesti kiertosi tasoittuu itsestäänkin ajan kanssa.

Mua vähän hirvittää kun oon cm pitkä ja painan vain 34kg, 6lk: Olen alipainoinen vaikka syön aika hyvin joskus tosi huonosti , en liho en sitten millään. Sitten toinen juttu; kun meen vaikka uimaan ja jos mulla ois tamppooni sit menisin suihkuun Mistä johtuu kun joskus kun pitäs päästä vaikka vessaan enkä kehtais lähtee, niin ala vatsaan pistää tosi kovaa?

Silloin en kärsi kävellä vähään aikaan. Todennäköisesti painosi lähtee hieman nousuun, kun kuukautisesi alkavat eli hormonaalinen tilanteesi muuttuu. Muuten täytyy muistaa, että olemme yksilöitä painon suhteen, tärkeintä lähinnä se että muistaa syödä monipuolisesti. Toinen kysymys; kun tamponi on emättimessä, niin siitä todella narun pää tulee ulkosynnyttimiin, mutta kuukautiset on ihan normaaliasia ja muutkin naiset käyttävät tamponia, että eipä siinä sen kummempaa murhetta.

Kolmas kysymys; Jos virtsarakko on täynnä ja aktiivisesti pidättää virtsan tuloa siitä huolimatta voi alavatsalle tulla kramppikipuja, jotka sinänsä eivät ole vaarallisia. Jos toisaalta on kunnon vessahätä, kannattaa pyrkiä rakko tyhjentämään ilman kivuliasta pidättämistä. Minkä merkkisissä pakkauksissa niitä myydään ja paljon maksaa? Kainalosuojia voi ostaa hyvin varustetuista naisten alusvaateliikkeistä tai alusvaateosastoilta tavarataloista.

Mitä teen, mulla on 4 cm penis, kun se on jäykistynyt, niin se on 10 cm ja se sojottaa alaspäin ja oon nyt 15 tai kohta 16 ja murrosikä ei oo alkanut, pari karvaa kainalossa.

Mitä teen, ja onko niitä sellasii pieni kokosii kondoomeita, että saan kokella, kokeilin sellasta tavallista Näkki kortsua laittaa, niin se vaan tippu alas. Jos sellanen pieni kokonen kondomi on, niin voisitko antaa sen pakkauksen nimen?

Hormonaalinen kehityksesi on mitä ilmeisimmin alkanut ja peniksesi kasvaa kyllä varmasti tässä lähivuosina, joten voisit ehkä vaikka odotella jonkin aikaa ja sitten testata vakio kondomeja uudestaan tai jos haluat kysellä erikoiskondomeja, voi kysymyksiä esittää joko apteekissa tai seksikaupoissa joissa on tämän alueen välineitä paremmin tarjolla kun tavallisessa ruokakaupoissa tai bensa-asemilla. Minulla olisi eräs pyyntö puhuisitteko abortista vaikka lääkäriosiossa koska teen siitä aiheesta etiikantyön.

Jos haluat tietoa abortista, voit pyytää Stakesista asian tiimoilta informaatiota. Onko normaalia olla homo? Tietysti jos kumppanilla on jotain tauteja tai itsellä, mutta kun ei ole. Hyvä 15 -vuotias homopoika. Homoyhdynnällä tarkoitetaan yleensä joko suuseksiä, johon sinällään ei liity minkäänlaisia riskejä tai anaaliyhdyntää eli yhdyntää peräaukkoon, josta saattaa olla seurauksena peräaukkoon liittyviä ongelmia, kuten peräpukamia peräaukon alueen limakalvopolyyppeja ja mahdollisesti myös kiputiloja.

Peräaukon ja suolen limakalvo on erittäin herkkä ja yhdynnän kova mekaaninen rasitus saattaa sitä ärsyttää. Mä haluisin kysyy, et miks mä oon aina niin ärtyny ja sekava?

Mitä mun pitää tehä, kun mun menkat on kuukauden myöhässä ja mulla on kamala aamu pahoinvointi ja päätä särkee ja yleensä ku mul on menkat, niin sattuu kamalasti et mä meen jopa ihan valkoseks naamalta? Kuukautisesi ovat ilmeisesti tulleet jonkin aikaa, ehkä noin vuoden ja on tyypillistä varsinkin ensimmäisinä vuosina kun hormonaalinen tilanne muuttuu, että elimistö reagoi yllä mainitsemillasi oireilla.

Mikäli kuukautistilanne on erityisen hankala, kannattaa käydä asiasta juttelemassa kouluterveydenhoitajan kanssa tai lääkärin vastaanotolla. Oireisiin on aina saatavissa apua. Minkä takia minä punastun pirun helposti Yleensä iän karttuessa kun paremmin oppii hillitsemään ja hallitsemaan tunteitaan ja toimintojaan tämän tyyppiset oireet selkeästi vähenevät.

Toisaalta punastuminen on ihan viehättävä piirre ihmisissä. Mulla on ollut valkovuotoa jo 3 vuotta Joskus mulla on verta pikkuhousuissa kaksi päivää kuukaudessa , voiko ne olla menkat?

Ihmettelinpä vaan, että voiko ne kestää vaan kaksi päivää? Mun valkovuoto menee joskus siteidenkin läpi. Onko tähän olemassa jotain apua?? Auttakaaa pian mua, nolottaa sairaasti!!! Valkovuoto sinänsä on ihan normaali asia ja todella ennen kun kuukautiset alkavat, tulee ensin valkovuotoa ja sen määrä voi olla joillakin tytöillä ja naisilla niin runsas, että housut kastuvat, tämä on yksilöllinen ominaisuus eikä merkki mistään sairaudesta tai ongelmasta. Pieni rusehtava vuoto ajoittain valkovuodon seassa on merkki siitä, että hormonaalinen toimintasi on pikkuhiljaa käynnistymässä eli aivan normaaleita ilmiöitä kaikki ja ei muuta kuin pikkuhiljaa totuttelet naisena olemiseen, syytä huoleen ei ole.

Vuosi sitten aloitin yhdynnän. Kyse ei ole siitä, etten olisi märkä. Olen käynyt gyniksillä asiasta, eivätkä he osaa auttaa.

Kivut ovat sisällä emättimessä ja aukon suulla. Haluaisin välillä todella nauttiakin. Jos seksielämäsi on alkanut vuosi sitten ja yhdyntään liittyy ulkosynnytin alueen kipuja kannattaa käydä lääkärin kanssa juttelemassa asiasta ja varmistamassa, että limakalvojen tilanne on kunnossa.

Yhdyntä on kova mekaaninen rasitus limakalvoille ja jos on kovin kuiva ja ohut ihoinen niin saattaa se todella aiheuttaa ikäviä oireita. Apua siihen on toki saatavissa, joten ota yhteyttä lääkäriin. Paljonko maksaa roacuttan akne lääkekuuri? Voit soittaa lähimpään apteekkiin ja kysyä roaccutanin hintaa, he tietävät sen parhaiten. Roaccutania saadaksesi on syytä ottaa yhteyttä ihotautilääkäriin. Voisitko kertoa minulle pikaisesti mitkä ovat sokeritaudin oireet?

Entä mistä pyörrytykseni voisi johtua? Tyypillisimmät sokeritaudin oireet ovat väsymys, kova janon tunne ja jatkuva virtsaamisen tarve. Pyörrytyksen tunne voi olla stressioire tai liittyä myös mahdollisesti alkavaan hormonaaliseen toimintaan.

Minulla on sellainen pien,i mutta kiusallinen ongelma. Aina, kun harrastan liikuntaa esim. Se alkoi siten, että korva meni lukkoon vain juostessa, mutta nykyään se menee aina kun harrastan liikuntaa.

Mistä tämä johtuu ja voisiko siihen saada jotain apua? Nenänielusta menee pieni ilmastointiputki molempiin korviimme ja josta jostain syystä ilmeisesti oikealla puolella kyseisen putken alueella esiintyy treenatessa limakalvoturvotusta ja tämän seurauksena tulee lukkiintumisen tunne korvaan.

Treenaamiseen liittyy normaalisti verenpaineen nousu ja ehkä lievä limakalvoturvotus kohdallasi nenänielu alueella. Ei sinänsä kuulosta kovin vaaralliselta. Nenä tipat ja antihistamiini valmisteet usein auttavat tämän tyyppisissä oireissa, mikäli oire hankaloituu, käyppä lääkärissä. Mä en ymmärrä et mix mua aina himottaa mun poikakaverin seuras.. Miten saisin himottamisen vähemmäksi?? Auttaisiko jos olisimme yhdynnässä?? Himottaminen on ihan normaali tunne silloin, kun ollaan rakastuneita tai ihastuneita vastakkaiseen sukupuoleen.

Mitään lääkkeitä tuntemusten vähentämiseksi ei ole, myöskään yhdyntä ei varmastikaan vähennä oireita, saattaa jopa lisätä niitä. Keskittyminen muihin asioihin saattaa helpottaa oireita. Onko normaalia, että menkat kestää vain yhden päivän? Käytän e-pillereitä, mutta unohdin ottaa yhden pillerin viime liuskan puolivälissä. Olen ollut sen jälkeen yhdynnässä, muttei hän lauennut sisään. Onko mahdollista, että olen raskaana? Pillereiden käytön aikana kuukautiset ovat todella usein hyvinkin niukat eli se on täysin normaalia.

Mikäli siemensyöksyä ei ole tullut emättimeen sisään, raskausmahdollisuus on hyvin epätodennäköinen. Entä onko mitään keinoa tai kotikonstia jolla rinnat saisi kasvamaan Ei ole mitään erityistä painorajaa jolloin kuukautiset alkavat, pituus-paino suhde voi olla jossain määrin merkittävä.

Usein kuukautisten alkamisikä on ensisijaisesti perinnöllinen. Rinnat kasvavat aikanaan ja nekin sen mallisiksi ja muotoisiksi ja kokoisiksi kuin on perimääsi kirjattu. Jos kuukautisesi eivät parin vuoden sisällä ala kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin.

.

Y moras xxx culos calientes viejasfollando porno xl tube lesbianas petardas fetichismo pies viejas cumloader español vidios pornos español porno viejas calientes porno amateur xxx maduras follando culonas videos putas monica beluchi porno. con madres rubias porno gratis juegos porno mayores xl tube porno gratis porno gratis tetas enormes videos porno negros porno trios x de gordas folladoras video sexo gratis duro videos amateurs follando xvideos hd teen porn free culos gigantes sexo con rubias peludas joven follando xvideos sexo gorditas follando porno xx sexo anal duro peliculas porno melani rios porno duro chocho mojado viejas lesbianas negras x masajes streaming porn abuelas follar bien folladas videos transexuales ztod videos porno con maduras maduras.

con viejos xxx rubias16 pelirrojas sexo duro peli porno español gratis de porno lesbico gratis cumlouder videos xxl gratis alexistexas orgasmo xxx sexo xxx porno asiatica casting porno travestis gratis maduras sexo anal español anal español dando por el culo videos de guarras lesbianas comiendo coño depilado quiero ver videos porno trio ruvia 19 los mejores vídeos porno tube hannah montada videos pornos travestis gratis chicas gratis follando madre folla en castellano porno g follando chicas cachondas videos manga porno viseos porno porn tube chicas guaras videos porno porno pelirojas pollas videosdesexogratis xxx video x gratis video mamadas rubias tetonas gratis mujeres haciendo pajas a su madre folla en español porno españoles orgias lesbianas abuelas sex videos gratis viejos videos de maduras follando con españolas folladas anal gratis actrices porno con videos lesvianas videos x-art negras gordas trios amateur porno viseos porno voyeur porno esperanza gomez vintagexxx vieos porno de maduras lesvianas tetonas parejitas porno tetonas gratis vecina xxx japonesas videos actrices porno español vidios porno sexo xxx ver vidios porno romanticos sun porn videos de viejas video porno lesbianas maduras porno hentay gordasfollando porno porn maduras porno peliculas porno español tetas hombres follando gratis abuela follando pareja joven follando videoa xxx coñitos calientes gratis videos eroticos videos sexo en español de mujeres muy guarras gratis mujeres en la playa sexo vidio porno videos de mujeres negras videos ñorno jasmine webb zorras dunia montenegro tiffany star maduros pelis porn tube actrices porno transexual xxx videos gratis xxx tias buenas masturbandose videos porno maduros sado porno españoles sexos gratis de maduras gordas follando gratis porno gratis hd video de porno coños follando xxx viejas follando videos porno mamadas videos porno lesbico xxx putas putas gratis porn videos porno grati orgia gordas peludas lesbianas asiaticas masaje erótico porno nekane porn videos mugeres desnudas viejas vídeos porno fiestas sexo gratis porno free hombres blacks on blondes cumlouder videos porno juegos porno chatroulette muyputas buscar videos porno x gang bang porno travestis videos porno de pies xvideos hd peliculas porno porno folladas video porno gratis lesbianas petardas viejas porno gratis porno masaje xxx amater porno gratis porno gratis follando momxxx tubias 19 amater tetonas desnudas videos putas sexo erotico latinas porno español videos gratis videos putas videos peludas porno rubias porno con viejosfollando chicas sexis desnudas en playas nudistas porno de porno gratis porno chicas porn videos prno follar madres xxx viejos pormo videos maduras teen porn espanol roxy raye porno chatroulette muyputas pirno gratis parejas mujeres coños chicas pajeandose videos videos analporn dogfart bullporn porn videos sexo gratis abuela enfermeras porno gat chicas follando video porno g follando pelis x videos x porno gratis videos porno maduras webcam coumluder videos ponor gratis videos porno duro sexo gratis pelicula porno española videos porno gratos mejor porno lesbico casero interracial pornotube hd masturbaciones el culo chica xxx cumlouder porno pajas con viejos follando videos porno de maduras sexo erotico video amateur tube cumloader videos porno x grati poeno video culos grandes mujeres haciendo el culo julia de dibujos manga porno tetona xxx porno videos pornos amater videos follando tetas naturales actrices porno en castellano gratis maduras pajeandose eyaculaciones femeninas porno gratis porno de travestis videos chicas buenas desnudas prno español porno madura nekane tias corriendose video culos calientes gratis alexistexas muyputas buscar porno chicos desnudos videos de mujeres sexo con viejas peludas madura tube actrices porno danes videos gratis españoles porn free videos gratis negrasfollando actrices porno videos español samia duarte sexso gratis coños peludos guapas desnudas mujeres maduras videos de enanas moms xxx porno hd viejas milf follando como follar con madura cumlowder videos porno gratis pollas grandes gordasxx pollasgrandes videos porno bareback mejores tetas grandes putas gratis videos porno clasico gratis video sexo con tetas grandes y maduras follando en castellano porno español videos porno asiático rubias tetonas ama de orgias amateur negras x rubias porn hd teen porn chat porno porno casting pornos de sexo grstis follandose travestis gratis viejas españolas free videos follar videos ver coños videos de coños peludos hd viejas lesbianas cuarentonas calientes gratis videos xxx mujeres lesvianas cosplay babes porno cratis porno pornografia para descargar gratis castin porno mamadas maduras super pollas maduras porno gratis tias follando con videos porno en castellano porno videos eroticos putas muy porno español hd follando lisa ann porno gratis latinas videos putas xxx milfxxx heidi hentai gratis rubias x gratuitos follandose videos porno gratis estrellas porno pelirrojas porno viejas gratis de lesbianas videos hentai videos porno asiatica corridas follando viejas follando xxx abuelas coños peludos desnudos porno bbw videos porno xxx hd maduras videos porno masajes porno tias buenas desnudas videos sadomaso video porno gratis videos pornos español porno hd mujeres maduras tetonas jovenes maduras trans xxx pajas femeninas anal porno trios videos porno español gratis en español madre se masturba videos porno mujeresfollando tori black videos porno folladas chicasguarras lesbianas viejas paris hilton porn tube osos rihanna porn tube poyas grandes lamida de mujeres maduras gratis ancianas gordas maduras gratis tias cachondas videos bisexual porno doble penetracion vaginal pofno gratis abuelas gratis lesbicos vidios pormo español porno españoles porno videos follando videos follando tetonas naturales videos gratis maduritas tetonas ama de actrices porno italianas porno en español gordas follando beso negro xvideos sasha grey follando videos videos eroticos maduras gordas masagerooms porno parejas follando culonas y tetonas parejas amateur hd porno porno de porno videos porno amaters polla transexual videos maduritas sex porn free videos gratis maduritas travestis alanah rae cumloader porno peludos blanca nieves porno gratis los mejores páginas porno madre videos de lesbianas follando con sexo gratis sexo massage porn travestis con maduras gratis castin porno perras calientes ver porno ver videos porno follando con maduras porno putas porno modelos pelis porn 18 anal porn gente haciendo el culo videos lesbicos videos porno masaje porn tube hd maduras porno gordas peludas masaje erotico porno chicas desnudad xxx interracial tetona joven chupa pollas negras calientes sexo jovenes peludas videos de sexo amateur videos de videos xxgratis vidios porno en la calle porno gratis pollas enormes porno x maduras morenas videos xxl pono follar playa porno trio con tetas grandes sexo con enanas peliculas porno rubias mujeres maduras follando videos vídeos de españolas porno mayores follando fotos de coños peludos videos hentai videos de chicas comiendose el amor follando videos de soltera porno asiaticos maduras x pierre woodman videos de casa estrellas del mundo videos maduros follando en español videos de follar en castellano chica joven porno porno gratis grandes y gordas sofia rose xxx gratis videos actrices porno chicas sexis gratis porn free videos porno español tetonas videos gratis negras gordas videos de esperanza gomez vintagexxx videos porno pelirojas videos porno squirting follando trios holly michaels actrices porno porno españolas gratis mejores paginas pornos gratis porno video porno amater gratis travestis lesvianas viejas folladoras peliculas xxx chicas porno de mujeres lisa ann hd super xxx videos de sexo video de maduras cachonda xvideos porno trios tetas jovenes xxx tube porno corridas femeninas vidios pornos gratis video porno español secretarias camaras porno sexi porno gratis porno gratis follada por webcam porn tube milf vids actores porno gratis xxx porno france porno maduros pelis gratis videos porno españoles putas videos x vidros xxx videos videos pornos video bdsm amateur hd parejas amateur x en castellano maduras torbe mujeres maduras rusas porno español travestis con rubias lesbianas come coños peludos despedidas de lesbianas xx gratis los mejores vídeos porno negros zorras xxx negros vidios por el culo sexo amateur videos porno de lesvianas jovenes super grandes tetas grandes follando buscar porno españil bajar porno gratis maduras.

con asiaticas masaje anal extremo chica joven porno viejas follan superpollas porno gratis videos porno gratis videos gratis tias con mujeres maduras españolas follando tetas grandes follando en español porno de guarras lesbianas fetichismo pies video porno 18 xxx tetas negras x de parejas haciendo pajas a tope porno de sexso xxx hentai videos películas xxx tetas grandes xxx spanish porn chicas 19 ancianas lesbianas porno de parejas xxx videos sexo con viejos porno.

VIIHDELINJAT HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTAA TURKU

(tähän kuului myös suuseksi) mietin että voiko tästä seurata jotain? Outo ruskea niukka vuoto. Moi! Hieman koko ajan olen pelkoinem raskauden mahdollisuudesta. olen homo 16v tykkään ainoastaan mua vanhemmista miehistä (25+) ja yhdestä samanikäisestä . Aluksi vuoto oli ruskean tahmeaa, mutta muuttui. Sukkahousu seksi ruskea vuoto raskauden aikana. Seuraa rovaniemi bdsm novellit Phon-Thai Hieronta in Tampere, reviews by real Hot thai massage sex bbw bondage Frenulum repeämä reverse gangbang porn Ts escort estonia homo. Mua hämmästyttää se miten runsasta mun vuoto on. Mun pitää käyttää yösiteitä Onko homo-yhdynnällä jotain jätkivaikutuksia/riskejä? Tietysti jos kumppanilla .

LIVE SEX SUOMI TAMPERE HOMO SEX