Meis saa homo vierasta pari etsii naista

Tulee mieleen, et miehessä on jotain, mitä vähän arvostelukykyisemmiksi kasvaneet karsastaa tai sit muuten vaan ei oikein aviomiesmateriaalia. Toisaalta jos on vaikka yksi pitkä liitto josta eronnut vaikka pari vuotta sitten että eronsakin on ehtinyt jo käsittelemään, niin ihan normaaliltahan tuo kuulostaa.

Puolet avioliitoista kuitenkin päättyy eroon Jos taustalla ei ole juuri aiempia suhteita, vaikuttaa aika peräkammarinpojalta. Voi olla vähän vaikea enää sopeuttaa parisuhde-elämään, jos on enimmäkseen elänyt itsekseen tai vielä pahempaa, äitylin luona.

Sinkkuhan lienee semmoinen, joka ei seurustele juuri tällä hetkellä. Mitä ihmetystä siinä on? On seurustellut, jälkikasvuakin on. Ei kait kovin moni yks kaks tajua olevansakin homo?? Mitä epänormaalia siinä on: O Siis jos ei nyt ole suhteessa eli on sinkku, mutta on ollut parisuhteessa ja lapsiakin on siunaantunut?

Mäkin olen sitten tuon perusteella viallinen, koska olen tällä hetkellä nelikymppisenä yh. Mitä outoa on siinä, että vuotias mies on sinkku? Tuohan tarkoittaa miestä, joka ei seurustele. Eronnutkin voi olla sinkku. Moni liitto hajoaa ja sen seurauksena nelikymppisissäkin on paljon sinkkuja.

Kun kerran elettyä elämääkin on, niin sanoisin miehen olevan onnekas nykyisessä tilanteessaan.. Ja, aina, kun oli parisuhdeongelma, hänen ensimmäinen neuvo poikakaverilleni oli: Niin ne naiset ja, jos väität, että myös homot, ollaan me vähän naisia. Ei se tyttö vihannut miehiä.

Aina on naisia, jotka sanoo, että nainen on naiselle susi, ja kuitenkin yleisesti nähdään muuta: Me homot ollaan vähän erityisiä siinä, että ymmärrämme naisia, mutta emme kilpaile samoista miehistä.

Homojen seksihurjastelu on myytti. Seksiä harrastetaan, mutta voisin lyödä vetoa, että nuoret heteromiehet voittavat yöseikkailujen määrässä. Ei kukaan ees mieti, ovatko nuoret heterot seksikeskeisiä. Aloittajakin toi veikeästi esiin tunnepuolen. Ihastumisissa on seksikeskeisyys kaukana. Jokainen normaali ihminen kokee sen karvaan tunteen, kun ihastus ei ihastukaan minuun. Seksikeskeinen ihminen vähät välittäisi, mutta useimmilla meillä on tunteita. Palstan suurin feikki bisse löysi palstan ja pääsi jälleen mieliaiheeseen, homoja panettelemaan, kun ei pääse homoja panemaan.

No jos kerran jätkä oli homo niin miten voi olla mahdollista että hän on ollut ennen sinua jollakin tytöllä? Vaan oliko niin että se tyttö vain itse kuvitteli kaiken? Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Ja taitaa itselläsi olla puhe siitä mistä puute.

Oma seksuaalielämäni ei tänne kuulu yhtään millään tasolla, kuten eivät yksityisasiani muutenkaan. Näemmä kirjoitukseni kaksi kysymystä olivat sinulle liian vaikeita ymmärtää. Kannattaisiko opetella luetunymmärtämistä hieman enemmän ennenkuin alat täällä kommentoimaan? Kuten sanoin väite pätee ihan varmana osaan bimiehiä, muttei niinkään naisiin. Mollaako tämä väite homoja? Sanoin vain mikä homojen maine on, mitä myös aika moni homoista kertova sarja meille tyrkyttää, vaikka tämä on vain osan kohdalla totuus.

Kannattaa lukea teksti tekstinä eikä asennevaimmaisena. Osalla homoja on nuorempana suhteita naisten kanssa, koska eivät välttämättä hyväksy tai tiedosta samantien omaa homouttaan. Osa haluaa nuorena sulautua massaan, joka hyvinkin voi johtaa seurustelusuhteeseen naisen kanssa.

Ei se ole mitenkään tavatonta. Herra Vinkuja, sinulla oli vain yksi kysymys ja itse jopa vastasit siiheen. Olisi sinulla aihetta tutustua jonkun lukutaitoisen kanssa mitä olet mennyt sekoilemaan tässä keskustelussa. Ei täällä ole mikään kysymyksiin vastauspakkoa.

Herttaista, kaikki jotka eivät jaa ajatuksiasi ovatkin asennevammaisia, mutta mitkä ovat sinun vammasi? Suurimmalla osalla bisseillä on seksikeskeinen seksihurjastelevan petturin elämä. Homojen maine onkin bissejen ansioista saanut leimansa. Voisit bissenä vasta miksi suurimmalla osalla bisseillä on tälläinen asennevamma.

Kannatta sinun opetella kirjoittamaan, että edes auttavasti sinä itse ymmärtäisit mitä kirjoitat. Voi Mister vollottaja, onko noin vaikeaa sivussavedellä? Kaksi kysymysmerkkiä, eli kaksi kysymystä, joihin ET osannut vastata, mutta pakko se on täällä valittaa ja vittuilla. En sano kaikkia asennevammaisiksi, itse olet todistanut jo ensimmäisessä kirjoituksessa olevasi mitä olet. Eli osaat vittuilla, et puhua asiasta asiana: Eipä kuule ole vammaa, onkohan itselläsi se katkerakaarina vamma kun noin on tarve vittuilla?

Tuo on kaksijakoinen asia. Määrällisesti homoilla on esim. Jos homoille seksillä ei ole suurta merkitystä, miksi moni vaatii avointa suhdetta, jotta voi luvan perässä pettää? Biseksuaalimiehistä osa varmasti tekisi saman mielummin kuin pettäisi, jos vain voisivat. Miesten biseksuaalisuus on hyvin tabu yhä edelleen. Eivät biseksuaalit yksin homojen mainetta seksihurjastelijoina ole voineet tehdä, osansa ehkä on ollut.

Ulospäin kun katsoo, homojen kulttuuri tv-sarjat, panoklubit, cruising-kulttuuri antaa kuvan todella seksualisoituneesta kulttuurista. Tätä en sano pahalla, vain totean miltä asia minusta näyttää. Eikä tämä ole läheskään kaikkien kohdalla näin, hyvinkin moni uskoisin, etsii parisuhdetta jossain vaiheessa elämäänsä.

Mikähän se asennevammani on? Ettei sinulle tuottaisi luetunymmärtäminen pahoja ongelmia? Tv-sarjoistahan saa aina täydellisen totuuden, siis Hollywood kertoo totuuden vai oliko se sittenki Bollywood. On heteroilla ollut jo vuosituhansia huoratalot jopa suuri kirja raamattu mainitsee portot. Totuus on bisseille etenkin peepingtommille kipeä ja tuntematon käsite. Määrällisesti homoilla ei ole enemmän yhden yön suhteita, suurin osa homoista ei ole koko elämän aikana edes harrastanut seksiä.

En ole kuullut kovinkaan monen homon vaativan avointa suhdetta, tulin yli 40v sitten kaapista. Ainoastaan niistä voi lukea suomi On se elämäsi todella vaikeaa, kun et asiallisesti osaa vastata mihinkään.

Eli jatketaan samaa linjaa. Tv-sarjat ym luovat osalle ennakko-oletuksia homoista, jos et sitä tiennyt. Osalle se voi olla ensikosketus homoihin, kuten elokuvissa esiintyvät karikatyyrisetkin homot. Osa varmaankin muodostaa käsitystään noiden perusteella ja hyvän kuvan esim Queer As Folk antoi homoista. Tuo on sinun väitteesi, jonka totuusperää voi hyvin epäillä, kun asennettasi katsoo. Sanoisin, ettet osaa puhua totta tai asiallisesti.

Olet tietysti omassa nupissasi päättänyt kaikkien olevan suhteessa ja biseksuaaleja. On ollut, mutta myös miehille on tarjolla samalla tavalla maksullisia miehiä, tosin vähemmän, mutta aivan varmana löytyy.

Totuus ei tee kipeää, sinulle se näemmä tekee, jos kiistät kaiken. Eli et kestä totuutta, vaan haluat kaunistella sitä ja riidellä. Sen näkee koko kirjoituksestasi, joka on uskomatonta soopaa. Miksiköhän itse törmään ainoastaan vonkaaviin homoihin, joista yllättävän monet ovat avoimessa suhteessa tai hakevat kolmatta pyörää?

No sellainen ei ole oikeasti koskaan mikään homo ollutkaan vaan täysin epätasapainoinen bisse. Nimittäin kukaan itseään kunnioittava oikea homo ei sekaannu mistään hinnasta mihinkään saastaisiin akan lutkiin, olipa sitten kaapissa tai ulkona.

Joten veggsuna kyllä pysyisin hyvin kaukana sellaisista. Jospa kerran ymmärtäisit mitä itse kirjoittelet, ennen kun tulet kertomaan mitään asiallisista vastauksista ja oletuksista minun asenteestasi. Tarkista tuhansista viesteistäsi oma asenteellisuutesi. Tv juttunut olikin ironiaa, jonka taju sinulta näkyy puuttuvan.

Mitä riitelyyn tulee itsehän juuri sitä toitotat ja et halua edes missään määrin hyväksyä minun mielipidettä, ainoastaan halusi on saada omasi ainoaksi ja oikeaksi mielipiteeksi ja samalla totuudeksi.

Missä päänupissa itse olet saanut "totuutesi", muropaketista? Kannattasi sinun kiinnittää huomiota tekstisi sisältöön on kovin juupas-eipäs meininkiä. Kuinka moni lause oli sinun viestissäsi asiallinen? Ei ollut kovinkaan moni, olet tavallinen nettijankkaaja joka etsii hyväksymistä omille teorioille ja huomiota. Tässäpä se totuus homojen naisvihasta kiteytyikin hienosti ja samaten suvaitsevaisuus erilaisuutta kohtaan,. Ota omasta neuvostasi vaari. Kirjoitin asiallisesti, paitsi sinusta joka haluat riidella.

Etkö mitään muuta halua tehdä kuin riidella känssani? Niin metsä vastaa kun sinne huutaa ja se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. MIettisit ihan kuute itse käytöstäsi. Et hyväksy mitään eriävää mielipidettä, etenkään jos se minulta tulee, vaan haluat samantien riidan pystyyn.

Itse koet oikeudeksesi samantien aloituksessa vittuilla ja puhua yksityiselämästäni, mutta kun sinulle tekee samaa, uhriudut. MIssähän se ironiasi oli? Missä se mielipiteesi on?

Näen vain ja ainoastaan viesteissäsi vittuilua. Palataan sitten, kun oikeasti ilmaiset mielipiteen. Ensinnäkin mihin pohjaat väitteen homoilla olevan muita vähmemmän irtosuhteita? En todellakaan ole samaa mieltä kanssasi. Homoilla on panobaareja, cruising-alueita jne, joten yleisestiottaen miehillä on keskinäisiä seksisuhteita huomattavasti enemmän kuin heterosuhteita jo tarjonnan takia.

Heteroille on bordellit juu, mutta kuinka moni oikeasti alkaa maksamaan seksistä? Homoille tätä on tarjolla sisäänpääsymaksun hinnalla, prostituoitu on varmasti huomattavasti kalliimpi uskoisin. Mitä pettämiseen tulee, olen törmännyt kahteen pettävään bimieheen elämäni aikana. Homoja taas on ollut valitettavasti enemmän.

Yksikin petti poikaystäväänsä kostona. Vastaan on tullut onneksi myös lukuisia suhdetta etsiviä homoja, mutta ainakin puolet kohtaamistani homoista on etsinyt pelkkää seksiä Hyväksyn vinkuja mielipiteesi siinä vaiheessa, kun osaat sen asiallisesti esittää: Siinä onkin sinulle liian vaikea haaste: Näin asiallisesti sinä aloitit minulle "Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Niin tuohan on sitä sinun asiallista aloitusta sellaiselle joka ei ole sinusta maininnut sanallakaan.

Ja nytkin tuli lisää näitä sinun asiallisuuksia. Jos jollain tässä on riitely mielessä olet se ainoa. Piipari ei taaskaan ole käynnyt piikillä ja jutut taas sen mukaisia. Heti kun saat sen joka kuukautisin piikkisi niin rauhoitut ja muista ottaa ne pillerit joka päivä. Toisille tuo mielenterveys on ongelma ja kyllä sen huomaa. Katsoahn omaa aloitustasi ja valita sitten: Jos heti ensimmäisessä viestissäsi oli pakko ruveta vittuilemaan, niin mitä luulet takaisin saavasi?

Nyt sitten itket, kun saat vittuilua osaksesi. Olisit aloittanut asiallisesti, niin tätä ei olisi tapahtunut. Koska olet koko ajan osannut vain vittuilla minulle, et voi mitään muuta silloin odottaa, joten turha itkeä asiallisuuden perään.

Sitä saa mitä tilaa huomattuon Noinko asia sinulle menee? Kerro toki meille vaivoistasi lisää: En puolustele ketään, mutta varmaan tajusit kirjoittaessa tämän keskustelusi aloituksen, että se oli harkitun provosoivasti kirjoittu ja silloin tulet saamaan samalla mitalla takaisin.

Joten taisit saada sitä omaa lääkettä ja nyt sitten siitä syytät toisia, etteivät osaa olla asiallisia.

. 3. lokakuu Mies on liian keskittynyt seksiin ja porno saa pettämään kumppania. Vai niinkö?. helmikuu Onkin varsin tavallista, että pari etsii miestä ryydittämään yhteisiä sänkyhetkiä. mies haluaa katsella kun vieras mies harrastaa seksiä naisen kanssa, mutta hyvin paljon on myös niitä toiveita, Muistakaa, että seuraa saa vain, kun sitä oikeasti hakee. Myös homoparit etsivät monesti kolmatta osapuolta. helmikuu On nyt niin tiukka tilanne itselläni homomiehen kanssa että hermo . tapaus kun ei saa oikeaa seuraa niin pitää sekaantua naisiin. Pari vuotta myöhemmin kohtasin sitten elämäni rakkauden (miehen siis), oli rakkautta ensi silmäyksellä. Noh taas hyvä esimerkki miten vieras koko ajatus on minulle.

GAY ISOT KALU KUVAT SUOMENKIELISTÄ PORNOA

Runkkaus vinkkejä homoseksuaaliseen iskuri treffit fi

Tuo tarjoamisen takana voi osin olla homojen maine seksihurjastelijoina, joka joidenkin kohdalla on totta. Ikävä sanoa, mutta useimmin törmään itse homoihin, jotka hakevat vain seksiseuraa ja sama pätee kyllä bimiehiinkin, ei sen puoleen. Tulee mieleen tilanne, jossa vein yhden tytön jätkän. Jätkä oli homo, mutta se tyttö oli ihastunut ja jaksoi toista vuotta puhua paskaa meikän selän takana. Ja, aina, kun oli parisuhdeongelma, hänen ensimmäinen neuvo poikakaverilleni oli: Niin ne naiset ja, jos väität, että myös homot, ollaan me vähän naisia.

Ei se tyttö vihannut miehiä. Aina on naisia, jotka sanoo, että nainen on naiselle susi, ja kuitenkin yleisesti nähdään muuta: Me homot ollaan vähän erityisiä siinä, että ymmärrämme naisia, mutta emme kilpaile samoista miehistä.

Homojen seksihurjastelu on myytti. Seksiä harrastetaan, mutta voisin lyödä vetoa, että nuoret heteromiehet voittavat yöseikkailujen määrässä. Ei kukaan ees mieti, ovatko nuoret heterot seksikeskeisiä. Aloittajakin toi veikeästi esiin tunnepuolen. Ihastumisissa on seksikeskeisyys kaukana. Jokainen normaali ihminen kokee sen karvaan tunteen, kun ihastus ei ihastukaan minuun.

Seksikeskeinen ihminen vähät välittäisi, mutta useimmilla meillä on tunteita. Palstan suurin feikki bisse löysi palstan ja pääsi jälleen mieliaiheeseen, homoja panettelemaan, kun ei pääse homoja panemaan. No jos kerran jätkä oli homo niin miten voi olla mahdollista että hän on ollut ennen sinua jollakin tytöllä? Vaan oliko niin että se tyttö vain itse kuvitteli kaiken?

Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Ja taitaa itselläsi olla puhe siitä mistä puute. Oma seksuaalielämäni ei tänne kuulu yhtään millään tasolla, kuten eivät yksityisasiani muutenkaan. Näemmä kirjoitukseni kaksi kysymystä olivat sinulle liian vaikeita ymmärtää. Kannattaisiko opetella luetunymmärtämistä hieman enemmän ennenkuin alat täällä kommentoimaan?

Kuten sanoin väite pätee ihan varmana osaan bimiehiä, muttei niinkään naisiin. Mollaako tämä väite homoja? Sanoin vain mikä homojen maine on, mitä myös aika moni homoista kertova sarja meille tyrkyttää, vaikka tämä on vain osan kohdalla totuus. Kannattaa lukea teksti tekstinä eikä asennevaimmaisena. Osalla homoja on nuorempana suhteita naisten kanssa, koska eivät välttämättä hyväksy tai tiedosta samantien omaa homouttaan.

Osa haluaa nuorena sulautua massaan, joka hyvinkin voi johtaa seurustelusuhteeseen naisen kanssa. Ei se ole mitenkään tavatonta. Herra Vinkuja, sinulla oli vain yksi kysymys ja itse jopa vastasit siiheen.

Olisi sinulla aihetta tutustua jonkun lukutaitoisen kanssa mitä olet mennyt sekoilemaan tässä keskustelussa. Ei täällä ole mikään kysymyksiin vastauspakkoa. Herttaista, kaikki jotka eivät jaa ajatuksiasi ovatkin asennevammaisia, mutta mitkä ovat sinun vammasi? Suurimmalla osalla bisseillä on seksikeskeinen seksihurjastelevan petturin elämä. Homojen maine onkin bissejen ansioista saanut leimansa.

Voisit bissenä vasta miksi suurimmalla osalla bisseillä on tälläinen asennevamma. Kannatta sinun opetella kirjoittamaan, että edes auttavasti sinä itse ymmärtäisit mitä kirjoitat. Voi Mister vollottaja, onko noin vaikeaa sivussavedellä? Kaksi kysymysmerkkiä, eli kaksi kysymystä, joihin ET osannut vastata, mutta pakko se on täällä valittaa ja vittuilla.

En sano kaikkia asennevammaisiksi, itse olet todistanut jo ensimmäisessä kirjoituksessa olevasi mitä olet. Eli osaat vittuilla, et puhua asiasta asiana: Eipä kuule ole vammaa, onkohan itselläsi se katkerakaarina vamma kun noin on tarve vittuilla? Tuo on kaksijakoinen asia. Määrällisesti homoilla on esim. Jos homoille seksillä ei ole suurta merkitystä, miksi moni vaatii avointa suhdetta, jotta voi luvan perässä pettää?

Biseksuaalimiehistä osa varmasti tekisi saman mielummin kuin pettäisi, jos vain voisivat. Miesten biseksuaalisuus on hyvin tabu yhä edelleen. Eivät biseksuaalit yksin homojen mainetta seksihurjastelijoina ole voineet tehdä, osansa ehkä on ollut. Ulospäin kun katsoo, homojen kulttuuri tv-sarjat, panoklubit, cruising-kulttuuri antaa kuvan todella seksualisoituneesta kulttuurista. Tätä en sano pahalla, vain totean miltä asia minusta näyttää.

Eikä tämä ole läheskään kaikkien kohdalla näin, hyvinkin moni uskoisin, etsii parisuhdetta jossain vaiheessa elämäänsä. Mikähän se asennevammani on? Ettei sinulle tuottaisi luetunymmärtäminen pahoja ongelmia? Tv-sarjoistahan saa aina täydellisen totuuden, siis Hollywood kertoo totuuden vai oliko se sittenki Bollywood.

On heteroilla ollut jo vuosituhansia huoratalot jopa suuri kirja raamattu mainitsee portot. Totuus on bisseille etenkin peepingtommille kipeä ja tuntematon käsite. Määrällisesti homoilla ei ole enemmän yhden yön suhteita, suurin osa homoista ei ole koko elämän aikana edes harrastanut seksiä. En ole kuullut kovinkaan monen homon vaativan avointa suhdetta, tulin yli 40v sitten kaapista.

Ainoastaan niistä voi lukea suomi On se elämäsi todella vaikeaa, kun et asiallisesti osaa vastata mihinkään. Eli jatketaan samaa linjaa. Tv-sarjat ym luovat osalle ennakko-oletuksia homoista, jos et sitä tiennyt. Osalle se voi olla ensikosketus homoihin, kuten elokuvissa esiintyvät karikatyyrisetkin homot. Osa varmaankin muodostaa käsitystään noiden perusteella ja hyvän kuvan esim Queer As Folk antoi homoista.

Tuo on sinun väitteesi, jonka totuusperää voi hyvin epäillä, kun asennettasi katsoo. Sanoisin, ettet osaa puhua totta tai asiallisesti. Olet tietysti omassa nupissasi päättänyt kaikkien olevan suhteessa ja biseksuaaleja. On ollut, mutta myös miehille on tarjolla samalla tavalla maksullisia miehiä, tosin vähemmän, mutta aivan varmana löytyy.

Totuus ei tee kipeää, sinulle se näemmä tekee, jos kiistät kaiken. Eli et kestä totuutta, vaan haluat kaunistella sitä ja riidellä.

Sen näkee koko kirjoituksestasi, joka on uskomatonta soopaa. Miksiköhän itse törmään ainoastaan vonkaaviin homoihin, joista yllättävän monet ovat avoimessa suhteessa tai hakevat kolmatta pyörää?

No sellainen ei ole oikeasti koskaan mikään homo ollutkaan vaan täysin epätasapainoinen bisse. Nimittäin kukaan itseään kunnioittava oikea homo ei sekaannu mistään hinnasta mihinkään saastaisiin akan lutkiin, olipa sitten kaapissa tai ulkona. Joten veggsuna kyllä pysyisin hyvin kaukana sellaisista.

Jospa kerran ymmärtäisit mitä itse kirjoittelet, ennen kun tulet kertomaan mitään asiallisista vastauksista ja oletuksista minun asenteestasi. Tarkista tuhansista viesteistäsi oma asenteellisuutesi. Tv juttunut olikin ironiaa, jonka taju sinulta näkyy puuttuvan.

Mitä riitelyyn tulee itsehän juuri sitä toitotat ja et halua edes missään määrin hyväksyä minun mielipidettä, ainoastaan halusi on saada omasi ainoaksi ja oikeaksi mielipiteeksi ja samalla totuudeksi.

Missä päänupissa itse olet saanut "totuutesi", muropaketista? Kannattasi sinun kiinnittää huomiota tekstisi sisältöön on kovin juupas-eipäs meininkiä. Kuinka moni lause oli sinun viestissäsi asiallinen? Ei ollut kovinkaan moni, olet tavallinen nettijankkaaja joka etsii hyväksymistä omille teorioille ja huomiota.

Tässäpä se totuus homojen naisvihasta kiteytyikin hienosti ja samaten suvaitsevaisuus erilaisuutta kohtaan,. Ota omasta neuvostasi vaari. Kirjoitin asiallisesti, paitsi sinusta joka haluat riidella. Etkö mitään muuta halua tehdä kuin riidella känssani? Niin metsä vastaa kun sinne huutaa ja se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. MIettisit ihan kuute itse käytöstäsi. Et hyväksy mitään eriävää mielipidettä, etenkään jos se minulta tulee, vaan haluat samantien riidan pystyyn.

Itse koet oikeudeksesi samantien aloituksessa vittuilla ja puhua yksityiselämästäni, mutta kun sinulle tekee samaa, uhriudut. MIssähän se ironiasi oli? Missä se mielipiteesi on? Näen vain ja ainoastaan viesteissäsi vittuilua. Palataan sitten, kun oikeasti ilmaiset mielipiteen. Ensinnäkin mihin pohjaat väitteen homoilla olevan muita vähmemmän irtosuhteita? En todellakaan ole samaa mieltä kanssasi. Homoilla on panobaareja, cruising-alueita jne, joten yleisestiottaen miehillä on keskinäisiä seksisuhteita huomattavasti enemmän kuin heterosuhteita jo tarjonnan takia.

Heteroille on bordellit juu, mutta kuinka moni oikeasti alkaa maksamaan seksistä? Homoille tätä on tarjolla sisäänpääsymaksun hinnalla, prostituoitu on varmasti huomattavasti kalliimpi uskoisin. Mitä pettämiseen tulee, olen törmännyt kahteen pettävään bimieheen elämäni aikana. Homoja taas on ollut valitettavasti enemmän. Yksikin petti poikaystäväänsä kostona. Vastaan on tullut onneksi myös lukuisia suhdetta etsiviä homoja, mutta ainakin puolet kohtaamistani homoista on etsinyt pelkkää seksiä Hyväksyn vinkuja mielipiteesi siinä vaiheessa, kun osaat sen asiallisesti esittää: Siinä onkin sinulle liian vaikea haaste: Näin asiallisesti sinä aloitit minulle "Ja taas ketjuun löysi tiensä yksi vinkuja lisää, tervetuloa: Niin tuohan on sitä sinun asiallista aloitusta sellaiselle joka ei ole sinusta maininnut sanallakaan.

Ja nytkin tuli lisää näitä sinun asiallisuuksia. Jos jollain tässä on riitely mielessä olet se ainoa. Piipari ei taaskaan ole käynnyt piikillä ja jutut taas sen mukaisia. Heti kun saat sen joka kuukautisin piikkisi niin rauhoitut ja muista ottaa ne pillerit joka päivä. Toisille tuo mielenterveys on ongelma ja kyllä sen huomaa.

Katsoahn omaa aloitustasi ja valita sitten: Jos heti ensimmäisessä viestissäsi oli pakko ruveta vittuilemaan, niin mitä luulet takaisin saavasi? Nyt sitten itket, kun saat vittuilua osaksesi. Olisit aloittanut asiallisesti, niin tätä ei olisi tapahtunut. Koska olet koko ajan osannut vain vittuilla minulle, et voi mitään muuta silloin odottaa, joten turha itkeä asiallisuuden perään. Nuoremmat naiset ihan mukavaa juttuseuraa kyllä. Vakituiseen suhteeseen en rupeaisi kyllä naisen kanssa.

No , kun kysyt. Naimisissa; kyllä mietin komiaa miestä, jos ei seiso. Yleensä löytyy hyvä ajatus. Vaikka säämies ilman vaatteita ja pois yksi vaate kerrallaan. Tai hääkuva ja mies aina yhtä vaatetta ilman..

No täytyy kyllä sanoa että miehesi on todella epätoivoinen tapaus kun ei saa oikeaa seuraa niin pitää sekaantua naisiin. Ja tällä sivulla näkyy olevan muutenkin pimeää porukkaa, luullaan itseään muka homoksi ja todellisuudessa tehtään aivan toista. Ei muuta kuin pakkopaita päälle ja hoitoon!

Homo naisen kanssa Miljoonat heteronaiset naimisissa homojen kanssa" Uusimpien tietojen mukaan pelkästään Kiinassa on noin 16 miljoonaa naista naimisissa homoseksuaalisten miesten kanssa. Naiset kärsivät hiljaisesti rakkaudettomissa avioliitoissa! Osa naisista joutuu jopa miestensä pahoinpitelemiksi, koska nämä ovat suurissa paineissa.

Professorin mukaan jopa 90 prosenttia homomiehistä menee sosiaalisten paineiden vuoksi naimisiin naisen kanssa!! Hän perusti internet-sivun homojen vaimoille, jolla on jo nyt 1. Sillä vältetään sosiaalinen hyljeksintä läheisten piirissä. Hänen mielestään homoseksuaalien vaimoista puhuminen vain nostaa vihaa näitä naisia ja homoyhteisöjä kohtaan. Kerran sai naispuolinen kaveri yllytettyä sänkyyn kanssaan No eihän siitä mitään tullut.

Ei yksinkertaisesti seissyt ollenkaan vaikka mitä teki. Ja kokeilusta jäi vielä puolin ja toisin huono fiilis. Pari vuotta myöhemmin kohtasin sitten elämäni rakkauden miehen siis , oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Jälleen kului muutama vuosi ja sitten yhtäkkiä itkeskellessään kännissä tämä tyttö sanoi että 'meidän vauva olis jo neljävuotias'. Olin aivan että mitä helvettiä Miesystäväni sanoi että hän on kyllä ihastuneita naisia nähnyt ja tuo kaverini oli selvästi minuun lääpällään, mutten uskonut ennenkuin tyttö itse sanoi.

Ehkä siis vastauksena ketjun aloittajalle: Minulle tilanne oli täysin käsittämätön, en koskaan liittänyt kaveruuteemme muuta kuin ei-seksuaalista kaveruutta. Ja niin säästää hänen aikaansa. Koko mahdollisuus vain ei koskaan edes pälkähtänyt mieleen, se kun on minulle niin täysin mahdoton ajatus.

Ja justiinsa tajusin että tuon viestini "älä heitä omia tilaisuuksiasi hukkaan, toinen ei välttämättä oikeasti voi edes kuvitella yhteiselämää tai rakkautta naiseen. Noh taas hyvä esimerkki miten vieras koko ajatus on minulle Tarkoitin siis tuolla lauseella sitä, että naisen kannattaisi etsiä ihan hyvällä omallatunnolla heteromiestä itselleen, sen sijaan että hän torjuu miehet sen vuoksi, että tavoittelee sellaista mitä ei voi saavuttaa.

Että tämä on hankalaa. Aivan, siksi kysyin tarkennusta: Varmaankin kuuluu vielä monen homon mukavuusalueelle. Kaikki seksi kyllä tosin tullee puuttumaan jos olet nainen. Eka kerta tapahtu naisen kans ja voin sanoo että voiko olla kuvottavampaa ku limanen reikä josta valuu kerran kk verta plus jotain limaa ja vielä haiseeki HYVI VIT.. PS poikapillua ei voita mikään! Ennemin nussisin naista oikeaan reikään, mutta voihan miehen kanssa tehdä onneksi muutakin.

Säämies Juha Föhr on antanut iltikselle haastattelun, jonka mukaan hän on ollut naisista kiinnostunut, myös seksuaalisesti. Tähän mennessä Juha on tullut tunnetuksi homoudestaan. Jospa kyse onkin rakkaudesta? Poikani on vielä neitsyt.

Tällä palstalla monet vuotiaat luulevat olevansa homoja. Tosiasiassa seksuaalisuuteen kasvetaan, se muuttuu ja muokkautuu, ja olen huomannut homoilta että painostavat olemaan homo. Homot ovat hyvin suvaitsemattomia. Vastaa alkuperäiseen viestiin Homomies ja nainen Olen lukenut tän palstan juttuja ja haluaisin kysyä homoilta seuraavaa: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.