Mitä mies haluaa naiselta sängyssä homoseksuaaliseen penis painot

Tulen sitten kertomaan miten käy. Keskeyttämisellä luultavimmin en saisi seksiä, sillä mieheni ei innostu siitä että menen keskeyttämään hänelle "tärkeän" pelin.

Lisäksi en edelleenkään halua ottaa suihin ennen suihkua. Mutta hyvä tietää, ettei tunnu suihkussa miltään. En siis tee sitä. Yleensä en ole samaa mieltä lifemockerin kanssa mutta nyt täytyy tunnustaa että lifemocker on oikeassa. Joo ei kyl mun ukkoakaan voi mennä keskeyttämään ku se Black opsia tahkoaa.

Tulee vaan huutoa ja saattaa lentää vaikka ohjain takaraivoon! Ja sit ei kyl seksiä haluu enää kukaan!! Eli summaukseksi lifemocker väärässä yet again ;. Jos miehelläs on pelaaminen tärkeempi kuin sinä niin ota ero. Ei se siitä tule muutumaan. Mies on selvästi nettiaddikti. Hän saa suuremmat kiksit pelien pelaamisesta kuin seksistä. Pelasta itsesi ja koko loppuelämäsi lähtemällä noin huonosta suhteesta. Nimimerkillä 13 vuotta hukkaan mennyt.

Musta teidän kannattaisi tehdä joku kävelylenkki yhdessä illalla n. Jospa se olisikin vaan et toiset lämpenee ajatukselle hitaammin ja toiset nopeammin. Sana seksi on aika vahva sana jospa sanois et haluaisin sua kovasti.. Tämä kyllä tehoaa varmasti. Jos ei, niin sellainen mies joutaa vaihtoon. Ja jos tuo suihinottaminen ei houkuttele, niin yhtä tehokasta on kun esität kunnon masturbaatioesityksen miehen edessä.

Vaatteet pois viekoittelevasti, esittele parhaita paikkojasi, hieroskele vähän tissejä ja sormeile jalkoväliäsi. Tyydytä itsesi tarvittaessa vaikka loppuun asti. Kumma jos ei miestä innosta. Kyllä se suihkussakin tuntuu! Ja vieläpä oikein hyvältä Pyh siinäpä naurakoot mikin toisessa päässä. Jos kovin alkavat hirnumaan ni totea reippaasti vaan et miehes mikillä on nyt muuta tekemistä ja menoks vaan.

Jos miehes alkaa uliseen pelien keskeytyksistä lemmenleikkeihin ni on jo syytä hieman ajatella omia pelaamisia ja prioriteettejä noin yleensäkkin.

Olen pelaava mies ja onpahan minulta otettu poskeen kesken pelienkin mukavaa oli vaikka perseelleen pelit menikin. Kyllä se vain niin on että jos ei suoralla toiminnalla tule eloa tai jos alkaa agressiiviseksi siitä niin on syytä vaihtaa, vaikka kuinka oltais jämähdetty tilanteeseen missä seksiä ei ole paljoa.

Mee alasti siihen viereen jos ei tule eloa niin ota poskeen, jos ei vieläkään hiemvahda niin syliin vaan ittelles kyytiä antamaan. Jo on kumma jos ei ala kiinnostaan. Ei kaikkea kannata ottaa niin kirjaimellisesti mitä täällä sanotaan "ei se suihkussa tunnu miltään. Itse ainakin muistan kuin eilispäivän ne seksikerrat mitä erään eksäni kanssa tuli koettua suihkussa. Me oltiinkin kuin kaneja, ja sekstailtiin joka paikassa.

Itseltäni ei ole ikä vienyt moista viriiliyttä, mutta edellisessä suhteessa 1,5v ajan nukkuu lopulta lähes joka yö toisen vieressä, näkee näin ollen joka päivä, vain harvat viikonloput ollaan erossa ja yhteisiä harrastuksia ei pahemmin ollut, itse menin aikaisin töihin, toinen myöhemmin kouluun niin jossain vaiheessa seksistä tuli rutiinia, yhtä ja samaa kerran tai pari viikossa, joskus harvoin arkisin aikaisen herätyksen takia, itse olin se joka pihtasi, tyttö nuori, kaunis ja halukas, mutta ei aloitetta tekevää sorttia ja omasi heikohkon itsetunnon.

Muistaakseni ehkä pari kertaa suhteen aikana teki aloitteen. Seksi oli kyllä aina hyvää ja nautinnollista, mutta itselleni rutiininomainen seksi on silti aika turn off. Eikä aina haluaisi olla se aloitteen tekijä, minä oikein toivoin välillä että toinen tulisi keskeyttämään koneella oloni, samalla tavalla kun itse keskeytin hänen koneella olonsa. Sinä olet väärän miehen kanssa. Hassua kuinka kuulostaa kuin puhuisit minun ex-avopuolisostani.

Samat tavat vastata hällä oli kuin mitä kuvailit ja samankaltainen luonne kuvaus. Hän tosin vaikka pelasikin tietokonepelejä niin aina oli valmis seksiin.

Ei koskaan ollut mitään ongelmaa sen suhteen. Enemmänkin minä jarruttelin kun seksiä olis pitänyt harrastaa 2 kertaa päiväs joka päivä ja väsymys tosiaan arjessa esti mun kykenevyyteni siihen määrään: Jos kyse näin paljon exäni tyyppisestä miehestä.. Jos hän vielä on suht nuori ja perusterve. Niin suosittelen että älä painosta häntä puhumaan. Ilmaise huoles ja kerro miltä tuntuu mutta älä jankuta. Se ei tuota tulosta. Hän kuulee kyllä mitä sanot ja ymmärtää mitä haluat. Kertoo kun on valmis.

Miehet vain ei ole yhtä hyviä puhumaan asioista ääneen kuin me naiset. Jotain ilmeisesti on mielen päällä tai sitten vain arki on astunut teiden suhteeseen. Millainen hän on seksi halukkuudeltaan on ollut aikaisemmissa suhteissa?

Onko hän ihminen joka ei halua loukata toisia? Onko hänellä masentumiseen viittavaa mielialan muutosta? Nämä on niitä kysymyksiä joita mulla heräs. Avoliitto voi joskus laimentaa tunteita ja koko suhde voi muuttua kaverisuhteeksi.

Toisaalta taas seksiin jatkuva painostus ja jatkuva puhuminen asiasta saattaa varsinkin miehen itsetuntoa laskea niin ettei senkään vertaa halua seksiä. Avoliitos voi myös vain rakkaus säilyä mutta tuliset tunteen kadota. Tosin mä olin 7 v suhtees ja siinä kyllä intohimo ja seksuaalinen vetovoima säilyi koko suhteen alusta loppuun asti miehen puolesta. Itse en pystyny suhteen vakiinnuttua kuin kertaan viikossa. Mies olis halunnu enemmän. Ilmeisesti sitten meillä on nettipelit se prioriteetti numero yksi, sillä edelleenkään ei tulisi mieleenkään mennä häiritsemään, kun ukolla peli menossa.

Turpaanihan mä siinä saisin. No en sentään, mutta lähöt tulis ja äkkiä, jos menisin jotain housuja aukomaan kesken pelin. Kyllä se miehes on kyllästynyt jo seurusteluun kun ei halua sua edes rakastella. Tietokone on sille tärkeempi kin sinä. On siis koukussa tietokoneeseen ja silloin ei ole aikaa muuta kuin nukkua. Sinä et mahda tietää rakkaudesta mitään vai tiedätkö? Kysyt tältäkin aloittajalta ja varmaan kaikilta naispuolisilta aloittajilta samaa, "ihan rakkaudestako olet miehen kanssa?

Kaikilla on huonoja puolia, täydellistä ihmistä ei ole ja jos jokin vaivaa, pitäisi ihmisten osata keskustella siitä ja erota vasta sitten, jos mitään ei ole tehtävissä ja itse on onneton.

Typerää kun ihmiset on heti neuvomassa, jätä se jne jne. Eroaminen on helpoin tapa mutta mitäs jos viitsis nähdä vähän vaivaa ja ottaisi selvää mistä kiikastaa eikä alkaa pakoilla. Syytä on yleensä toisessakin osapuolessa.

Parisuhteessa eletään kahdestaan, ei se ole yhden ihmisen taival jossa oma napa tärkein. Jos ollaan jättämässä niin eikös siihen pitäisi olla tarpeeksi painava syy? Nykyisin erotaan ihan pikkuasioitten tähden ja vieritetään syy toisen niskoille, minähän olen syytön ja muuta lässynläätä. Kohta kai erotaan eroamisen ilosta, käsittämätöntä, suorastaan ääliömäistä.

Pakoillaan vastuuta ja yritetään mennä mahdollisimman helpolla.. Jos yhteiselo tuottaa enemmän tuskaa kuin iloa eikä lapsia ole, pitää erota. Syyllisiä on turha etsiä -- itsestäänkään. Parisuhde ei ole pakkopullaa. Kyllä ihan rakkaudesta olen mieheni kanssa.

Niin kuin jo sanoin minusta arkemme sujuu hyvin emmekä juuri riitele. Tämä vähentynyt seksi vain on ongelmana. Mielestäni ero ei ole mikään ratkaisu, sillä tuskin yksikään parisuhde on täysin ongelmaton. Jos mies ei edes koske muijaansa niin ei se sitä varmaan rakasta. Eikä mitään selityksiä anna niin meinaatko sinä katsella sellasta miesta kauankin. Turha sitä väkisin roikkua suhteessa jos toinen ei halua puhua tai tehdä mitään. Jos pelaa koneella vaan eikä koske muijaansa niin onhan se selvää rakkaus on loppu.

Turha siinä mitään selityksiä vaatia kun näkeehän se jo. Muija vaan on niin tyhmä ettei tajua. Ja en varmaan tiedä mitään kun kukaan ei mua koskaan ole rakastanut eikä tule rakastamaan. Suhteessamme on päivittäin halailua, pussailua, paijailua ja koskettelua. Seksi vain on hävinnyt murto-osaan entisestä. Tuo puhumattomuus todellakin on siksi juuri ongelma, että en oikein ymmärrä johtuuko tämä minusta ja ulkonäöstäni vai suhteestamme vai onko tämä joku mieheeni itseensä liittyvä juttu.

Onko tämä ohimenevää vai onko suhteemme seksimäärä nyt lopullisesti vakiintunut vähiin. Tulin kyselemään neuvoja, kieltämättä aika dramaattisella alkupostuksella tosin, ja neuvoja olenkin jo saanut varsin hyvin. Mutta eroa on turha ehdottaa, sillä siihen en vielä rupea. Voin olla tyhmä ämmä, mutta uskon että suhteellamme on tulevaisuutta ja mieheni kyllä rakastaa minua vielä. Mutta koska halut ovat kadonneet, suhteellamme ei ole tulevaisuutta.

Seksi kuuluu näihin elämän isoihin asioihin. Sitten se laski ensin pariin väkinäiseen kertaan vuodessa ja vakiintui sitten nollaan. Arki pitäisi kieltää lailla. No ei mut ei ton muijan mies taida tehdä mitään muutakaan muijansa kanssa. On siis vaan koneella. Tuskin siis käy muijansa kanssa edes kaupassa tai auttaa kodin siivoamisessa koska koneella oleminen vie aikaa. En tarkoittanut et pitäis paneskella monta tuntia päivässä mut ei ne paneskele kertakaan, joten mies ei halua edes.

Kovaa ja kankeaa 3. Isot pojat ovat kertoneet tälläisen jutun. Eka vuonna laitetaan joka kerta herne pulloon. Sen jälkeen otetaan herne pois pullosta. Pullo ei koskaan tyhjene. Miehet on ihania mutta ärsyttäviä. Oonkin päättänyt että jos seurustelen vielä, miehen pitää olla ylitsetulvivan eroottinen ja luonnostaan mahtava rakastaja.

Suurin osa miehistä luulee olevansa rakastajatyyppiä, mutta olen tavannut kerran ihan oikean Rakastajan tottakai siinä jutussä kävi sitten niin että sainkin pakit häneltä: D , joka koski, puhui ja teki kaiken ihan eritavalla kuin kukaan. Ja se vaan tuli hänestä luonnostaan. Sellanen aito kiinnostus seksiin ja romantiikkaan. Sillon kiukuttelen niin hemmetisti. D Mun suhteissa todellakin kokeilin kaikenlaista, puhuin asiasta, vaadin seksiä, sitten kokeilin pihdatakkin, vähän väliä oli pakko tehdä se "dominoiva yllätysseksi" kun tajusi että muuten joutuu tosissaan olemaan ilman kokonaan.

Ja silloin tosiaankin voi unohtaa tunteet että mies rakastaa ja välittää, silloin se tuntuu vaan seksiltä kun mies ei ole mukana siinä muuten kuin että "okei no se ottaa mut nyt, makaanpa tässä nyt siis".

Ja noissa yllätyshyökkäyksissä on se ongelma, että ne ei paranna seksielämää, ne ei saa siitä miehestä aktiivisempaa. Seksielämä palaa heti miehen laukeemisen jälkeen samaksi harmaaksi arjeksi jossa odotat millon se tajuais ottaa sinut ja rakastella pitkään ja ihanasti.

En tajua miehiä yhtään. Mutta kannattaa kokeilla sitä puhumista ja et kerrot oikeasti tunteistas ja vaikka siitä just että et uskalla oikein tulla hullun kiimaisena ottamaan väkisin, koska olet epävarma.

Ja se on ihan oikea asia, ei mitään sellaista että nuo voivat kommentoida "no hyi miehiä ei kiihota epävarmat naiset lopeta semmonen". Se ois sama jos yrittäisi lopettaa olemasta vaikka huumorintajuinen tai vaikka naiivi. Mutta ei se olisi ongelma jos mies tajuaisi sen ja olisi myös aloitteellinen. Puhukaa, pyydä ystävällisesti panostusta mieheltä ja painota että asia on tärkeä, jos se ei toimi, sabotoi sen tietokone paskaksi.

Hei jatkoin elämää hetkeks kun mulle tuli mieleen yks tekniikka joka on molempien kannalta tosi mukava tapa saada seksii! Siitä on mainintoja aika paljon kaikissa tyylii Niksipirkoissa et juttelette vaan seksistä.

Katso itseksesi vaikka pätkä pornoa, ja kun teillä on vähän vapaata aikaa, vaikka ruokapöydässä, telkun ääressä missä tahansa niin ala jutteleen siitä pornopätkästä. Miehes innostuu varmasti ja siin on se hyvä et se innostaa itseäänkin. Ja se että se seksi on yleensä laadukasta joka tapahtuu siinä vähän kuin itsestään ku on vaikka tunnin vaan jutellu seksikkäit juttui.

Monet luulee et miehelle ei tarvii antaa esileikkii mut kyllä kannattaa ittensä takia, nimittäin kiusoiteltu mies rakastelee paremmin. Entä sitten jos ei se halua? Ehkä vikaa on itsessäsi? Mitä kauemmin ollaan yhdessä niin tuollaiset asiat vaan vähenee pakolla, tuut huomaamaan. Lopulta tuli tunne etten päässyt olemaan oma itseni, toteuttamaan omaa romanttista ja eroottista puoltani ja seksihaluni vähenivät, se oli kuitenkin suhteen pienin ongelma.

Mun käsityksen mukaan riidat on rakkauden merkki. Mieheni oli äärettömän tyytyväinen kun en enää jankuttanut suhteemme vaikeuksista ja huolesta että ero tulee riitaan saakka. Sille sopi hyvin että hiljenin. Meillä riidat loppu tyystin mutta niin loppui myös uskollisuuteni ja vain yhden ihmisen rakastaminenkin. Riidat on välittämistä ja rakkautta.

Toinen on että masennus voi aiheuttaa sen että ihminen menee tunne lukkoon eikä enää välitä edes riidellä. Riitelyn puuuttuminen kokonaan on hälytys merkki. Hakeeko hän läheisyyttä tunteakseen itsensä rakastetuksi ja lohtua hakeakseen vai siksi että rakastaa sua ihan oikeasti. Mä pystyn pussaileen ja halaileen vaikken toista rakasta. Olen niin jopa tehnyt ja päivittäin. Jokainen riita jättää haavan, ja lopulta suhde on yhtä arpikudosta.

Miehesi tuntuu olevan samaa mieltä. En puhunut mistään huuto tappelusta mutta normaalia on kinata. Töysin riidaton suhde on merkki ettei tunteita ole. Ei mun pulssia ja verenpainetta ainakaan nosta yhtään jos joku täysin merkitykstön ihminen sanoo jotain..

Kysymys kun on rakkaimmasta ja läheisimmästä. Se kohdistuu silloin suoraan sydämeen ja arimpaan alueeseen mitä on. Asian ei tarvinnu olla ,mikään iso. Mutta toisen äänen sävy saatoi jo satuttaa.. Seksiin painostus naisen suunnalta käy varmasti miehuuden päälle koska stereotypian mukaan mies on aina se seksikone joka aina haluaa.

Jos seksiä ei halua jokin on pieles. Riitelemätömyys kertoo toimimattomasta suhteesta ja toimimattomasta komminoinnista joka räjähtää käsiin jossain vaiheessa. Riitelemällä käydään läpi suhteen ongelma kohtia. Vaan kahden aikuisen ihmisen tiukempaan sävyyn mutta rauhallisesti huutamatta käymää aikuista keskustelua istuen rauhassa. Minusta se on terveeseen parisuhteeseen kuuluvaa. Rakkautta oli mutta toinen oli vain niin kovaa loukannu etten pystyny.

Halusin vain itkeä aina kun mieheni koski muhun. Silti emme puhuneet asiasta kun mieheni mukaan asia ei puhumalla muutu. Minulla aivan samanlainen tilanne. Olemme kuitenkin olleet yhdessä mieheni kanssa vasta reilun vuoden, olemme kolmekymppisiä.

Ensimmäiset puoli vuotta meni päivittäin sängyssä, enemmän ja vähemmän, mutta nyt miestäni ei enää kiinnosta. Läheisyyttä ja hellyyttä meilläkin on kuitenkin paljon, mutta itse seksiin emme vaan tunnu pääsevän. Mies ei osaa sanoa asiaan mitään varsinaista syytä, ei vaan haluta, ei jaksa, väsyttää.

Vaikka yritän olla ottamatta nokkiini jatkuvista torjumisista, niin kyllä tämä jollain tasolla itsetuntoani ja naiseuttani syö. Mietin, mikä minussa on vikana, ja haluaisiko mieheni minun tekevän jotain toisin. Hän on kuitenkin sanonut, että haluaa olla vain minun kanssani, ja että meillä seksi on upeaa, mutta jostain syystä emme vain enää päädy sitä harrastamaan.

Turhauttavaa ja surullista, ja kun mitään oikeaa syytä ei tunnu olevan, niin vaikeaa tätä on korjatakin. Nyt vain odottelen, milloin mies sattuisi kanssani seksiä haluamaan, itse en sitä enää ehdota.

Olen aina ollut aloitteellinen näissä asioissa, mutta näköjään sekin puoli itsestään on nyt tukahdutettava ja oltava vain toisen armoilla. Miten sen arkielämän voi katsoa jos sitä ei vielä ole. Arkielämä on nimenomaan sitä yhdessä junnaamista saman katon alla harmaassa arjessa, arjen murheiden keskellä. Ei minulla ainakaan ole mitään kristallipalloa mistä näkisi mitä se yhteiselo on naisen kanssa siinä vaiheessa kun suurin uutuudenviehätys on molemmilta mennyt ja laskuja vaan postilaatikosta pukkaa ja siivota tarttis ja ruokaa tehdä ja korjata autoa, työpäivän päätteeksi tietysti tai viikonloppuisin.

Niin kauan kun siis ei asuta yhdessä ei voi puhua juurikaan yhteisestä arjesta eikä tietää miksi se muodostuu. Kyllä sitä arkea voi kokeilla yhdessä ennenkin yhteenmuuttamista.

Itse tein poikaystäväni kanssa niin, että muutin hänen asuntoonsa kesän ajaksi asumaan "yhteen", ja pidin oman yksiöni silti. Kesän aikana tuli aika selväksi ettemme ole vielä valmiit muuttamaan yhteen. Siiryin takasin asumaan omaan kämppään, ja seurustelu jatkui vanhaan malliiin. Paljon parempi ensin kokeilla yhdessä asumista, kuin rynnytä heti tekemään vuokrasopimus ja sitomaan itsensä yhdessäasumiseen.

Tosi yleinen virhe tuntuu olevan et muutetaan liian pian yhteen. Tän vois estää harkitsemal ja kokeilemal asiaa ensin. Olin työseminaarissa, jossa sivuttiin erään aiheen kohdalla seksuaalisuutta ja sen muuttumista eri aikoina. Puhuja sanoi että nykyaika on niin kyllästetty seksillä, siihen vihjaavilla ja avoimesti viittaavilla asioilla, että ihmisten, varsinkin miesten, mielenkiinto on vähentynyt ja jopa siirtynyt joillain pornonkatseluun mieluummin kun itse asiaan Puhuja oli myös seksuaaliterapeutti, ja hän kertoi parisuhteiden ongelmana nykyisin olevan myös miesten haluttomuus.

Toinen "ongelma" kuulemma naisten vahva seksuaalisuus, joka jopa pelottaa joitain miehiä. Aikasemmin miehen rooli oli päättää milloin ja miten ollaan. Nykyään usein nainen on aktiivisempi osapuoli Samaa mieltä kuitenkin siitä, että asiat ei muutu ennenku niistä puhutaan ja tosi moni nainen nykyisin valittaa miehensä haluttomuutta Ainakin osaa miehistä siis.. Kyl joskus törmää miehiin, joit kiinnostaa pelit enemmän ku nainen.

Itte kokenu ja kavereilt kuullu. Pystyvät oleen viikoja ilman, saavat kai jotai kiksei peleistä. Ei mul ainakaan auttanu mikään, parempi oli lopettaa. Ja aika moni nykymies hakee hellyyttä ja läheisyyttä mielummi ku seksii, se kans on joskus kummallist. Eikö ennen naiset sanonu, et maataan vaan täs Mutta so what, nyt täytyy mennä autotalliin korjaamaan auton lämmityspuhallinta, siinäpä seksiä ja lämpöä mulle kerrakseen: D ei vois siis vähempää kiinnostaa..

Just yks söpöliini mies vaan haluu kiehnätä muttei seksiä tipu! Aloittajalle olisitpas minun luonani niin saisit sexiä vaikka monesti päivässä. Mun mielestä sun miehes on koukussa nettipeleihin. Kuinka kauan päivästä kuluttaa aikaa netin ääressä? Eikös addiktion määritelmässä sanota, että riippuvuudesta puhutaan kun se alkaa häiritä normaalia elämää ja sen poistaminen tekee ärtyisäksi?

Kysy mieheltäsi, että voisiko se laittaa koneen vaikka viikoksi katkolle? Hoitaisi pakolliset työasiat, ei muuta. Jos homma on hallussa, viikko ei ole pitkä aika, mitään lopullista et pyydä. Mutta jos on koukussa, niin tulee vaikeuksia. Saattaa jopa luvata aluksi, mutta viikon tauko alkaa aina "huomenna" eikä sitä tule.

Tässäkin voisi olla järkeä, niin miehelleni kuin minullekin. Vietämme molemmat ihan hävyttömän paljon aikaa koneella, tosin mieheni vielä ainakin tuplaten sen määrän mitä minä.

Pitääpä koettaa haastaa ukko koneettomaan viikkoon. Mä en tiedä mihin meidän illat menee kun koneella en jouda olemaan kun työaikana, niin kuin nytkin.

Televisiotakin tulee katsottua harvoin. Ei kylläe des huvita iltoja tuhlata näytön edessä kun päivisin pitää tuijottaa ruutua sen tuntia. Toisillemme jää aikaa ja jää myös aikaa itselleen, sama se miten sen oman ajan käyttää mutta koneella meistä kumpikaan ei ole juuri ollenkaan ellei ole pakko jotain asiaa tarkistaa tai laskuja maksaa.

Käymme yhdessä tai erikseen urheilemassa, harrastamme seksiä, tapaamme ystäviä yhdessä ja erikseen Ei koneella istuminen väärin ole kunhan ei mene mahdottomuuksiin, mutta kyllä voi olla paljon muutakin mielekästä tekemistä.

Hoitakaa parisuhdettanne niin kyllä se siitä. On sitä ennenkin ollut vaikka mitä tekemistä, ennen kuin omistin konetta. Ja kun minulla tässä oli ongelmana juuri se että koneella istuminen valuu pitkälle iltaan, niin sitten yhteinen aika vähenee. Varmasti minä ainakin tekemistä keksisin, jos vain saisin mieheni mukaan tällaiseen kokeiluun. Meillä ainakin aika tuntuu loppuvan kesken, vaikka ei kuluteta iltoja tai vapaita koneen ääressä.

Elämä on juuri niin tylsää tai arkista, millaiseksi sen itse rakentaa. Omissa käsissä on jokaisen elämä. Valintoja voi aina tehdä ja kokeilla jotain rohkeaa Onko puolisolle mitään sanottavaa? Yksi aika hyvä ,koettu juttu on ,,,,, Ala esittää välinpitämätöntä vaikka se on sulle vaikeaa kun ite haluaisit Elä puhu enää seksistä ole mukamas omissa oloissas ,,,,,,,,,,,,, pistä vaatteet päälle ja lähe kävelylle ,elä kerro mitään minne meet Jos sulla on nais kavereita poikkea niiden luona kylässä ,,..

Kyllä parin viikon päästä alkaa kysellä missä kävit , missä olit ,, kiinnostus herää miehellä EN HALUA SEKSIÄ - vaan haluan rakkaani kanssa nauttia yhdessä läheisyyden tunteesta joka usein vaivihkaa vie meidät aistimaan toisissamme tuntemamme lämmön, tuoksun,,äänen tahattomt hipaisut iholla saa siirtkään kättäni.. Käätäeni siirtyy hänen uumalleeen hieman alemmaksi ja hänen sormensa hipaisee niskaani minun siirtyessäni huulillani hieman hipaisten hänen korvalehteään Toisten käsiinkö sä oot ajatellu elämäsi antaa?

Juu, et voi vaikuttaa toisiin ihmisiin tavalla, jonka sinä itse valitset. Tosin vaikutat kyllä toisiin, samoin kun he sinuun.

Samoin sen, miten annat toisten itseäsi kohdella. Jos elo on kakkamaista ja kurjaa, sinä valitset, jäätkö siihen ruikuttaan vai teetkö itse jotain. Kannat kenties vastuun omasta osuudestasi kurjaan tilanteeseen tai lähdet pois jos tilanne ei muutu.

Omissa käsissäsi on elämäsi. Vastuuttomat ihmiset vaan tuppaavat ulkoistamaan vastuunsa omasta elämästään ja onnellisuudestaan muiden harteille. On niin helppo syyttä muita kun oma kantti puuttuu tehdä johtopäätöksiä asioista ja tapahtumista. Tai vaihtoehtoisesti voi lähteä keilaamaan yksin. Keilahallilta yleensä löytyy toinenkin yksinäinen, joka ryhtyy mielellään keilaamaan kanssasi. Niin se vain on 1. Sinussa ei välttämättä ole mitään vikana, joskaan mitään ei myöskään ole tehtävissä.

Miehesi ei pidä sinua enää kiihottavana, mikä on normaalia, kun on oltu yhdessä kaksi vuotta. Miehet haluavat harrastaa seksiä aina uusien ja uusien naisten kanssa ja nykyinen miehesi ei ole poikkeus. Sama murhe kuin aloittajalla. Mies oli alussa aloitteellinen, nyt ei lämpene vaikka miten koettaisi vietellä. Joskus on lähtevinään esileikkeihin mukaan mutta sitten alkaakin tuijotella samaan aikaan telkkaria ja heppi pehmenee niin ettei sitä saa pystyyn millään. Arvatkaa vain miehet kauanko vaimoa kiinnostaa seksi miehen kanssa, jonka kapine on kuin löysäksi keitetty kananmuna.

Olen miehelle asiasta puhunut en löysästä munasta kun tiedän sen olevan arka paikka miehille vaan olen kysynyt siitä miksi en enää sytytä häntä. Lisäksi hän vielä väittää olevansa harvinaisen viriili ja jaksavansa seksiä useasti päivässä , mutta taitaa tehdä sitä vieraiden naisten kanssa eikä minun, kun ei enää jaksa illalla kotona innostua. Lopussa on kyllä meidän suhde, seksuaalisesti aktiivinen nainen ei tuommoista kauan jaksa katsoa, kun mies on koko viikon sängyssä pelkkä säkki.

Kyllä siinä pian itsekkin jäähtyy vaikka kuinka olisi ensin ollut innostunut. Edellinen kirjoittaja on oikeassa.. Tarkoitatko, että kalu ei nouse, vaikka runkkaisit häntä? Vai tarkoitatko, että kalu ei nouse, vaikka keimailisit? Meillä vaimo edellyttää asentoa pelkästä keimailusta -- turhaan. Miehes ei yksinkertaisesti rakasta sua. Jos rakastaa niin silloin haluaa myös seksiä. Ei se tietenkään sulle sittä uskalla sanoa kun sillä on katto pään päällä niin kauan kun teeskentelee.

Olet pihalla näistä asioista. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että mies ei enää halua puolisoaan niin paljon, kun oltu tarpeeksi kauan yhdessä.

Rakkaus voi silti olla vahvempaa kuin koskaan. Tämän keskustelun luominen jotenkin oikeasti auttoi minua. En tiedä miksi, varmaan se auttoi kun sain purettua itseäni tänne ja kun kaikki vain käski tekemään eikä puhumaan. Päätin vain ilta rapsujen yhteydessä että minähän en ole laiska ja epähaluttava löhnäke ja työnnyin ottamaan mieheltäni suihin.

Toisella kertaa vain ilmoitin että nyt minä haluan. Vai että näin tämä korjattiin. Piti vain ottaa mitä halusi. Suosittelen tätä muille ongelman kanssa painiville. Tästä oli jotenkin kummallisesti hyötyä. Yksi syy miksi miehesi ei ehkä ole seksuaalisesti aktiivinen. Suomalainen nainen yleensä odottaa että mies ns. Ei ihme että mies jossain vaiheessa mieluummin runkkaa.

Viime viestissä osoittamasi oma-aloitteisuus on juuri sitä mitä tarvitaan. Kun nainenkin tarttuu ns. Piken suhteen korpus 3. SEksin hiipuminen on täysin normaalia pitkässä suhteessa. Ei siinä ole mitään erikoista.

Ei ne seksi-elämän salat ole kaikille auenneet vaikka eläisit kulisseissa koko-ikäsi jonkin tumpelon kanssa. Eikö se vähitellen ala jo selvitä että elämä on IHAN muuta kuin se paneskelu! SitäKIN on mutta kun se on niin mitättömän pieni osa siitä kokonaisuudesta. Siis keskimäärin te naiseläjät taidatte olla vähän yksinkertaista porukkaa. Ei mee yksiin miesten ja naisten halut. Kun naisena pääsee tonne lähemmäs kolmeakymppiä että uskaltaa olla oma itsensä eikä anna käyttää itseään hyväksi ja on ehtinyt paikata kaikki miesten haavoittamat kolhut ja sydänsurut, itseluottamus on kasvanut ja olisi aika kokeilla alkaa mies pihtaamaan kun kypsä pillu ei enää kelpaa.

Voisaatanan vittu että on epäreilua eikö?? Eipä taida maailmasta löytyä seksiä mielenkiintoisempaa asiaa. Syy on aika todennäköisesti jokin alla olevista - Miehelläsi on toinen nainen - Miehesi on saanu homotartunnan - Miehelläsi on ongelmia alapäässä - Olet liian lihava tai epähaluttava.

Olisi siinä voinut olla toisenlainenkin vaihtoehto: Suhteemme loppui kun herra exäni oli seksilakossa kuukausia, koska en toiminut arkiasioissa hänen mielensä mukaan. Vaan juttu on nyt ohi ja kummallakin uusi elämä. Näyttää tuo elisaBethin ongelma ratkenneen Hyvä että ratkaisu löytyi! Pue korsetti päällesi sanomatta mitään miehelle. Mene hänen luokseen kun hän on koneella ja suutele niskaan.

Valuta käsiäsi hänen harteitaan pitkin rinnoillensa ja hyväile niitä. Jatka suutelemista pitkin kaulaa ja siirry etupuolelle Miehillä "toipuminen" töistä vie hieman enemmän aikaa. Kiinnostus saattaa olla hieman erilainen myös seksin suhteen. Mä siirryin pelaamiseen sen takia kun ei seksiä tullut millään konstilla. On se kumma miten nämä asiat menee tällein ristiin.. Mä oisin ollut valmis millon ja missä vaan mutta kun ei naista kiinnosta niin ei kiinnosta.

Jos ois homma toiminut niin pelikone ois lähtenyt samantien mäkeen. Aloittaja, minkä ikäisiä olette? Mut joo - aika uskomatonta toimintaa "mieheltäs".. Miehellesi ei riitä tavallinen perusrakastelu? Olet liian voimakas nössölle miehellesi?

Miehesi on pitkään ihastunut johonkin toiseen? Miehellä on alhaiset testosteroniarvot tai muu erektiohäiriö? Miehesi on lukossa tulevaisuudestanne, häntä joko a.

Miehesi pihtaa tahallaan ja käyttää valtaa sillä. Yhellä kaverilla on kuulema sama ongelma. Itehän en varmaa kauan kattelis tollasta ukkoo. Mullaki oli joskus ukko joka tuijotti usein koneen ruutua, mutta kyllä siltä silti onneks seksiä heru, ku menin jotai vieree kiehnäämään.

Kannattaa kokeilla kaikenlaista mitä mieleen tulee. Mut voithan sä yrittää toki puhua, iha sillee koneet kiinni tv: Kysyt että mitä se mies haluaa susta ja onko hän tosissaan sun kanssas ja miks seksi on nykyisin noin väkinäistä Jos ei toimi, nii sit jätä se. Valitettavasti mies ei saa uutuden viehätystä enää. Lisäksi saman naisen jyystäminen on vähän sama kuin söisi joka päivä samaa keittoa Mikä neuvoksi?

Mies ei saa runkata enää viikkoon. Viikon päästä jos kehut vähän miestä tai pidät huolen ettei mies ole masentunut niin pitäisi tapahtua Seksin loppuminen suhteesta on teidän suhteen loppu. Olen omassakin suhteessani sen kokenut. Näin se on valitettavasti. Miks syyllistät ittees, jos sun "mies" ei kohtele sua hyvin? Tuntuuko hyvältä tuollainen sua halveksuva, esineellistävä ja alistava "mies" Lisäks sillä sun "miehellä" voi olla toinen nainen.

Mutta itsepä olet valintasi tehnyt. Miten sun itsetunto on niin hukassa, että annat vielä lisää valtaa sille sun "miehelle" yrittämällä miellyttää häntä ja syyllistät samalla itseäsi. Jaa, silloinko ei kohtele hyvin, jos ei juuri sillä hetkellä halua seksiä, kun nainen ehdottaa? Lähes kaikki naiset siis kohtelevat miehiään huonosti. Mies pitää sinua 3. Itsestäänselvänä ja pelaaminen parempaa kuin seksi. Jos seksiä haluat, sinun on vaihdettava miestä. Tressi ja uupumus syynä kukaties?

Tiedätkö varmasti, millaiset mieltymykset miehelläsi on? Perusseksi on kivaa, mutta joillakin se voi alkaa maistumaan "puulta" pidemmän päälle ja sitten ei innostu enään siitä "perus"touhusta. Tuo nyt vain on yksi miljoonasta, mitä mieleen tuli. Olet fiksun oloinen ja ongelmasi on hyvin yleinen, älä vaan ajattele että vika on sinussa. Arjen keskellä seksin harrastaminen usein jää vähemmälle.

Hän ei tosin ole miehesi ennenkuin olette naimisissa. Juu halailua ym suihkussa ym. Jos ja kun haluat miellyttää miestäsi miksi et tee niin. Olen sen verran aikuinen että osaan sanoa vaimolleni mitä haluaisin ja kysyä mitä hän toivoo..

Jos kaipaat pukkia sängynpuolelle Olen juuri se mitä sinä kaipaat Olen hyvätapainen, terve ja siisti herrasmiehen alku. Sinä itsestäsi huolta pitävä terve ja siisti nainen, joka kaipaat "sutinaa" arkeesi, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan jatkosta Onko seksi koko elämä?

Moni mies ahdistuu, kun seksiä vaaditaan. Antaisit miehen valita sopivat hetket. Kaikki miehet eivät ole seksipetoja, mutta silti luotettavia kumppaneita. En pysty ymmärtämään sun miestäs mutta on pari asiaa mistä vois johtua 1. Täytyy sanoa että mulla tuli samanlainen tilanne.. Kun opin tuntemaan tämän naisen.. Siinä tuli ilmi sellaisia asiota vuoden aikana. Hiljalleen kiinostus loppui melkein kokonaan.. Se on tunne asioita.. Mistä tässä on kysymys!!.. Mutta nyt on uusi kaveri.. Seksi asioissa ei ole mitään ongelmia..

Olemme tunteneet pian yhten vuoden toisemme Jos mies ei anna, sinulla on lupa käydä vieraissa. Joten anna palaa, ties vaikka löytyisi parempi mies tilalle! Ollaan mietitty kertomista jo jonkin aikaa mutta hän ei uskalla vielä. Pelkää kun olet sellainen pirttihirmu. Älä anna vedättää itseäsi. Kuitenkin mies rakastelee tietämättäsi oman naisensa kanssa ja useammin,kuin sinun kanssa Täs tulee muutama vaihtoehto mieleen.

Joko miehesi ei vain ole kovin seksuaalisesti aktiivinen tapaus tai ei vain jostain syystä halua seksiä kanssasi. Ehkä sinusta tullut hänelle vähän itsestäänselvyys ja ei koe sinun kanssa seksin harrastamisessa mitään saavutettavaa. Me miehet olemme välillä vähän metsästäjiö, joten kaikkea ei pidä antaa meille liiaan helpolla; Kokeile siis purra hampaat yhteen ja laittaa reidet myös itse lukkoon ja et vain anna miehellesi vaikka tämä itse kinuaisi.

Jos oon oikeassa, niin pian miehesi kerjää suorastaan päästäkseen kanssasi vällyjen väliin. Jos tuokaan ei toimi, niin ehkä siitä kannattaa tehdä joku johtopäätös, että miehesi rakastelee mielummin nyrkkikyllikkinsä kanssa kun sinun kanssa. Kyll meitä sekesuaalisesti aktiivisempia miehiäkin löytyy. Mikasi parisuhteessa yleensä pitää tehdä itsetyydytystä?

Eikös kaikki pitäisi jakaa suhteessa yhdessä? Kysy häneltä onko hän tyytyväinen kun asiat ovat näin ,jos on katsele itsellesi rakastaja. Ja tee selväksi että sun tunneakkusi ei ole tyydytetty. Teillä on menossa sellainen vaihe jossa mies haluaa sinun tekevän fyysisen aloitteen. Miehelläsi saattaa olla myös jonkinasteista stressiä kodin asioista tai sen ulkopuolisista. Etkö muistannu eilen avata kakkosluukkua?

Syötä sille viegraa ;. Tämä on niin tätä. Nainen kiemurtelee ja ihmettelee kun ei mies halua. Epäilee itseään, pohtii mitä voisi tehdä miehen hyväksi.. Mies pitää saada saalistamaan sinua.

Alapa kokeen vuoksi vähän hankalaksi. Haasta pikkuisen riitaa, uhittele että jätät jos ei rupea miestä sytyttämään, kerro että olet harrastanut itsetyydytystä ja se teki TOOSI hyvää.. Ole iltaisin poissa, laittaudu nätiksi mies ehkä ei haluakaan, että laihdutat muotosi kadoksiin, oletkos miettinyt sitä? Kyllä se siitä alkaa heräilemään, omistushalu ja valloitus on kesymmänkin miehen geeneihin koodattu. En tarkoita että teet oikeasti mitään ikävää häntä kohtaan, mutta voit muistuttaa että et ole itsestäänselvyys.

Sie tiiät ; 3. Et ole mennyt sinne sen rakentamaan taloon. Olet erityisen viisas ihminen. Itse parka-miehenä sanon syyn tuohon. Hän ei myöskään uskalla sanoa Sinulle,että "Olet vastenmielinen" hänelle,koska edelleenkin hän on pikku poika-parka. Oon korkeasti seksuaalinen mies, siis minusta on mukavaa joskus kellistellä alasti sängyssä pidempääkin hyväillä ja kiihottaa ja nussia iloisesti useammankin kerran ja kokeilla kaikkea kivaa myös psyykkeenkin puolella.

Tutustunut oon myös kirjallisuuteen.. Mut kyl naisia jotka ois samoilla linjoilla on vähä: Aikä moni omasta mielestään todella taitava sängyssä on loppuen lopuksi aina ottava osapuolena ja makaamassa vain jalat leveellä sängyssä suu kiinni. Ei se kyllä mitään taitoa, tilannetajua tai mielikuvista vaadi että vain antaa toisen tehdä temput. Miesystäväsi ei ole mies vaan hän on henkiseltä tasoltaan vuotias. Tunnen paljon tämmösii kavereita. Ne on lapsena traumatisoituneet kun eivät ole saaneet äidiltään hellyyttä ja tissimaitoo.

Kiireiset työssä käyvät äidit ei ole joutaneet pitämään heitä sylissään. Heitä on kiireellä juoksutettu päivähoitoon kylmien etäisten naishoitajien hoivaan. Pojan turvallisuuden tunne rikkoutunut ja hän joutuu yksin kohtaamaan kaikki pelot ja uhkat.

Kun hän kasvaa murrosikään hän alkaa haaveilemaan yli 40 vuotiaista naisopettajista. Näkee yöt märkiä unia heistä. Hän lohduttaa tuskaa pelaamalla typeriä tietokonepelejä jotka on tarkoitettu vuotiaille pikkupojille. Hän kulkee roikkuvissa besin-värisissä tai mustissa housuissa. Yleensä he ovat myös hyvin hoikkia melkein alipainoisia. Heitä on paljon kiskurin senssipalstoilla etsimässä vanhaa puumaa.

Samanikäinen tai nuorempi nainen ei voi antaa hänelle seksuaalista tyydytystä, vaan he pitää heitä vaan kulissinaan itsetunnon vuoksi. Tämä yhteiskuntamme on niin parisuhde keskeistä, että samanikäinen nainen pönkittää heikon pojan itsetuntoa vanhempien ja kavereiden silmissä.

Tämä on samanlaisen seksuaalisuuden ilmiö kuin homoseksuaalisuus. Vastaan nyt sillä perspektiivillä, että itsekin olen jossain määrin koukussa tietokoneeseen ja nettipeleihin. Naiseni lähti lopulta 6v jälkeen kävelemään kun ei yhteistä laatuaikaa ollut tarpeeksi. Seksiä kyllä oli, ja se oli naisen arvion mukaan parasta mitä on eläissään saanut. Seksin määräkin oli ainakin pari kertaa viikossa, vaikka vähentyi alkusuhteeseen verrattuna.

Sanoisin että fantasiat ne ovat jotka saa miehen jaksamaan naida. Vanha totuushan on, että seksuaalisesti mies on sellainen eläin, joka haluaa kerran seksiä mahdollisimman monen naisen kanssa kun taas nainen haluaa mahdollisimman monta kertaa seksiä yhden kumppanin kanssa.

Tuhmaa puhetta peliin, ja leikkikää seksin yhteydessä olevanne lääkäri ja potilas, opettaja ja oppilas, nunna ja munkki, Isä ja tytär, domina ja seksiorja ja niin edelleen. Kun voi leikisti kuvitella naisensa jonkuksi toiseksi aina välillä, niin kummasti se kiihottaa.

Myös kun naisella on dildo b-rapussa kun sitä ajaa ykköseen ja se puhuu "toisen miehen kyrvästä perseessään" niin kyllä rupeaa olemaan seksielämä aika kuninkaallista. Siinä niitä kiihottavia juttuja Kirjoittaja on akateeminen adonis, joka jumaloi edelleen eksäänsä seksuaalisesti. MENE peilin eteen ja katso itseäsi todella tarkkaan, naisitko itseäsi, jos olisit sinä! Prehe on paras 4.

Jospa Elisabeth on raskaana? Ehkä hänen miehensä haluaa perheen hänen kanssa: Muuten hyvä kommentti, mutta toi oksettavan hyllyvät selluliitit ja roikkuva kasvava maha on ilmeisesti "Höllyvää? Jospa hän onkin luurangon laiha? Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että nimimerkki "Höllyvää?

Todellisuudessa ElisaBeth, kuka ikinä onkin, voi olla luuviulu! Miehellä alhainen testosteronitaso jostain syystä!? Lähetäppä lekurille tai eroa. Valitettavasti totuus on se että elämä on. Teillä menee hyvin, on parisuhde kunnossa, on oltu sopivan aikaa yhdessä, on kiva asunto jossa on ihanaa asua yhdessä. Ongelmia ei periaattessa ole.

Tänä päivänä parisuhdeelämä vaan on sellaista, ettei mikään kestä, ja vaikka kestääkin, niin se menee miesten osalta sellaiseksi tasapaksuksi. Ei erota, koska ei varsinaisesti ole mitään syytä sille. Todellisuudessa on, intohimon puute. Enkä tässä mene sanomaan kannattaako sen syyn takia erota. Se on sitä tämän päivän parisuhdeelämää, näin se vaan on.

Mikä siinä intohimossa ja sen osoittamisessa sitten on niin vaikeaa ihmiselle. Itse en pysty sitä ymmärtämään.

Ei se nyt oikeesti ole niin vaikeeta jos on normaali tasapainoinen terve ihminen. Mikä siinä on niin pirun hankalaa. Jos olisin mies, nappaisin sut itselleni. Harvassa on vain näköjään ne ihmiset ketkä ymmärtävät sen intohimon päälle.

Varmasti samaisesta syystä itsekkin sinkkuna, kun en vain halua tyytyä tavalliseen, tasapaksuun. Kaikkea hyvää sulle toivon, päädyt sitten mihinkä tulokseen tahansa.

Joillekin se vain tuntuu olevan ainoa asia maailmassa, säälittävää Jos terve ihminen ei jaksa seksiä vaikka kerran viikossa tai ei muka kerkiä jonkun pullan laivonnalta tai auton korjaamiselta silloin on kyllä jotain vähän korvien välissä vikana.

Toisaalta voi ihminen olla aseksuaalikin tai ei muuten vain saa mitään hyviä kicksejä seksistä. Miestäsi kiinnostaa enemmän pelit kuin seksi. Kuullostaa että tarvitte jotain piristystä seksielämäänne. Miehesi ei varmaan syty lässytyksestäsi kuin pikku lapselle ja kaulan pusuttelusta. Vähän lisää intohimoa peliin. Miehesi itse nähvätävästi on ihan nyyppä kun ei pysty tekemään aloitteita ja itse et osaa ehkä tarpeeksi panostaa seksiin. Anyway teissä molemissa on varmaan vähän vikaa, eikä vain toisessassa.

Onlko naisen seksuaalisuus miehen vastuulla? Mitäpä jos tekisit itse jotain? Ei aloitteen pidä mitenkään olla aina toisen vastuulla tai toisen vastuulla keksiä niitä piristyksiä seksielämään. Ei se pelkkä vaatteiden vaihtaminen ehkä riitä kaikille. Meillä muija on mielestään tehnyt aloitteen, kun pesee perseesä vessassa käydessään Kyllähän miehen pitää siitä jo tajuta että nyt on tosi kyseessä.

Kaiva sen taskuja ja sano etsiväsi biljardipalloa kun tekee mieli pelata kotona tai baarissa. Panee pojan mietteliääksi eiköhän ala kalu kangistua. Kaiva se esiin ja puhele pikkutuhmia. Vaihtamalla todellakin paranee, jos vaan neidille kelpaa. Jos alistaa miehen tossun alle niin sitä ei tussu kiinnosta. Yleensä runkataan enemmän tai vähemmän salaa. B Ehkä sinun pitäisi olla läsnä kun näitä seksuaalisia haluja olisi tarjolla.

Hän on yliutelias ja vainoharhainen kyylä. Ei pysty kun on töissä ja on hemmetin väsynyt ja sitten on mentävä harrastamaan. Kykyjä on mutta 3. Jokin siinä on sellaista joka ei innosta häntä. EI tommosta tonnikeijukaista naisi sokea sorsakaan. Joo hei toi varmaan saa miehen haluaamaan seksiä enemmän puolilahnan naisensa kanssa. Hei ihan oikeesti jos seksielämä on kuivaa niin nainenkin voi tehdä sen asian eteen jotain. Gm-Pg puhui nyt kyllä niin asiaa että. Fakta on että olet jäänyt miehen kyttäämisestä kiinni ja sen takia mies ei pidä sinua enään yhtään minään.

Se on ihan sama mitkä hepenet on niskassa kun luottamus on mennyt. Pornokyylille käy just noin. Olen ollut samassa tilanteessa. Yritän syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti tosin muutamat repsahdukset eivät syökse minua depressioon , mutta tämä tietysti ihan oman hyvinvoinnin kannalta , ei siksi, että pelkäisin muuten olevani epäviehättävä.

Hyvinvoinnin vuoksi minäkin syön tervellisesti pääsääntöisesti. Näin rehevänä omaan ajatuskyvyn ja ymmärryksen. Treenailen ja pidän siitä. Mutta niin kuin sanoit, en minäkään viehättävyyden vuoksi näin toimi. Jos laiskottelu ja suussa sulavat herkut olisivat hyväksi, niin olisin A1- luokkaa. Piiskaan siis itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voisin elää laadukasta elämää ja nauttia itsestäni, läheisyydestä ja kaikesta elämän tarjoamasta tunnekirjosta.

Pohdinpa sitä, että edelleen meille tuputetaan hoikkaa naisihannetta. Samaan aikaan media paheksuu liian laihoja malleja, mutta samat liian laihat tytöt, mainostavat seuraavalla sivulla. On toki myös normaalipainoisia malleja. Kaiken normaalikoon ylittävät luokitellaan xl- tai pluskoon-malleiksi. Miksi tarvitsee erillisen nimityksen? Ja nyt aion syödä fetapinaattipiirakkaa ja kuluttaa sen pois istumalla jumppapallon päällä samalla kun katson Master Chefiä!

Mitä tästä taas opimme: Mä olen puolestani joutunut miettimään, oonko tarpeeksi naisellinen ja haluttava, kun peilikuvassa kroppa ei vastaakaan Marilyn Monroeta. SM-tason urheilijana mulle on geenien ja treenin takia kertynyt enemmän lihasta ja teräviä kulmia kuin tissejä ja pehmeitä kurveja - ja hei, se on mulle enemmän kuin fine. Mä oon tyytyväinen mun vartaloon, katsonut peiliin ja todennut, että näillä mennään.

Ja se myös näkyy ulospäin, sillä oon sun lailla itsekin kuullut muutamaan otteeseen, että kiihottavaa mussa on itsevarmuus ja rentous oman vartaloni suhteen. Lähtemättömimmän vaikutuksen tein erääseen mieheen, kun seksin jälkeen totesin, että mulla on nälkä ja lähdin jääkaapille. Kuulemma olin äärettömän kuuma siinä alasti seistessäni, lautanen kädessä ja mitään häpeilemättä. Näinpä - koskaan ei ole hyvä, ainakaan muitten mielestä. Ja juuri tämän takia so.

Loistavaa siis, että sinäkin olet! Hehe, mä olen tehnyt samat. Ja saanut myös siitä positiivista palautetta, me hieman pyöreämmät naiset kun myöskään emme oikein saisi syödä "julkisesti" tai sanoa, että meillä on nälkä. En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä.. Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä laihuutta ja kauneutta median luomaa kauneusihannetta , ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa.

Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen. Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä..

Mä olen omien empiiristen kokemusten hehe perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään. Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen. Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen. Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta!

Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?!

Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä. No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä! Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;.

Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy. Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä.

Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla? Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois?

Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu. Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on.

Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa. En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä. Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja. Enkä minä aio häpeillä niitä. Kun minä harrastan seksiä on siinä jotain muutakin ajateltavaa kuin maha tai selluliitti. Onko kukaan muu muuten ihmetellyt, miksi miesten on okei sanoa tämä asia ääneen, mutta herra jumala jos nainen valittaa miehen mahasta!

Ukon kun pitää vähän pyöristyä suhteessa jne. Naisten ulkonäköä, karvoitusta ja tissejä saa kyllä arvostella, mutta miesten koolla ei ole väliä ja muita mukavia letkautuksia. Seksissä on minusta kyllä tärkeintä se, että on hauskaa. Joku joskus sanoi, että jollet pysty nauramaan seksin aikana kumppanisi kanssa jotain pitäisi muuttaa. Minä allekirjoitan sen, sillä seksihän ei todellakaan oikeasti ole mitenkään seksikästä.

Se on hikistä, hassuja ääniä ja toisinaan täyttä räpellystä, missä sattuu ja tapahtuu. Kunnon nauru toisinaan auttaa. Ainahan se vika tuntuu olevan naisessa. Jos et ole liian lihava, niin sitten liian laiha, tai muodot muuten vain väärissä paikoissa. Kyllä mä ainakin toivon, että parisuhteessa mua rakastetaan ihan ihmisenä, ei johonkin tiettyyn muottiin laitettuna vartalona. Ja tosiaan voisi ajatella, että painoa lannistavampi asia seksihaluille on itseään häpeilevä puoliso, oli tämän vartalo sitten millainen hyvänsä.

Kovin suureen hekumaan voi olla vaikea antautua, jos toinen keskittyy vain vatsamakkaroidensa laskemiseen ja kauhisteluun. Se riippuu myös siitä, miten se kumppani suhtautuu niihin kiloihin.

Jos kumppani ehdottaa yhteistä kävelylenkkiä, uimassa käyntiä tmv. Varmasti edistää parisuhdetta ihan muuallakin kuin makkarissa. Sitten taas jos toinen jaksaa koko ajan huomautella, että kun sä olet ihan kamala läski ja mun halut katoaa ja Repan vaimo käy 20 kertaa päivässä salilla ja sun tissit on huonot ja mikään ei ole hyvin ja valivali, niin en kyllä yhtään ihmettele jos "lihavuus syö seksihimoja": Tämä on juuri sitä journalistista tasoa, missä soitetaan Jari Sillanpäälle ja kysytään, että onkos sulla Siltsu muuten avioton lapsi?

Olen itse todella kyllästynyt näihin stereotypioihin että "vain laiha voi olla haluttava". Seksi ei ole laihojen etuoikeus. Kun sitä tarpeeksi kauan meille syötetään, niin valitettavasti osa meistä uskoo siihen: No itseasiassa - Valokuvaaja oli "vallitsevien normien" mukaan ylipainoinen ja vatsakaskin vähän, hyvinhän tuo kelpasi ;.

Ajatukseni lähti harhailemaan vähän samoille urille, mutta lajemmassa kontektissa. Vähän vatsakkaat ja ylipainoiset, '" nallekarhumaiset" miehet ovat kyllä ihan ihkuja, mutta entäs ihan oikeasti lihavat miehet? Lihavilla naisilla on puolustuspuheenvuoronaan kurvinsa ja ihanan naiselliset muotonsa, mutta entäs miehillä? Onneksi luin tästä tutkimuksesta täältä enkä lehdestä jota en olekaan koskaan lukenut , nyt vaan nauratti.

D Tekstisi pitäisi jakaa  kaikkialla! Saman lehden pääkirjoituksesta nappasin jokin aika sitten no, se oli näköjään viime kesänä eli vähän pidempi aika sitten tällaisen kuvan: Tämän lehden naiskuva ei kyllä vaikuta kovin hyvältä. Tai siis ilmeisesti tarkoitus on ensin ruokkia naisten epävarmuuksia ja sen jälkeen tarjota tapoja tyydyttää nämä tarpeet - tietysti ostamalla ja käyttämällä rahaa.

Tule meille töihin - et ole kauaa! Meille kerrottiin tiedotusopin opinnoilla, että kyseessä on "Naistenlehtien skitsofrenia" ja mun mielestä se on ihan täydellinen termi! Sillä naistenlehtien skitsofrenialla tarkoitetaan siis sitä, että samassa lehdessä voi olla aivan päinvastaisia juttuja, kuten "Huomauttaako miehesi painostasi - näin saat sen loppumaan! Eli ensin on sitä girl poweria, miten sä olet hyvä just näin ja naisen itsetunto tulee sisältä, ei mistään purkista tai ulkoisesta seikasta, mutta kuitenkin samassa lehdessä kerrotaan, miten sä saat tuunattua itsestäsi vielä vähän paremman, laihemman, kauniimman, lihaksikkaamman, seksikkäämmän, täydellisemmän naisen.

Ite oon ainaki painiskellu enemmänki sen asian kanssa, että moni mies tuntuu tuntevan pelkkää fyysistä vetovoimaa meikäläiseen. Ja kyllä, siellä täällä on muutama hassu ylimääräinen kilo. Kommentteja on ollu mm.

. Mennään kengät jalassa sänkyyn; Sängyssä puhutaan armeija/sivarijuttuja Uuden deitin lempinimi, joka liittyy usein siihen, mitä mies tekee, esim. pizzapoika tai skeittari. Aatami keskeytti: "Minä, minä haluan sen, se olisi tosi kivaa, elämä olisi paljon helpompaa ja hauskempaa!" Peniksen on pakko olla nainen. helmikuu Australialainen nuori mies tatuoi toisen miehen selkään peniksen kuvan Miestä houkuteltiin ansaan muun muassa kertomalla naisesta, joka haluaisi seksiä hänen kanssaan, jos Tatuointi sisälsi myös väärin kirjoitetun, homoseksuaalisuuteen kertoi nyt, mitä hyväksikäyttäjä teki: ”Itkin sängyssä alasti”. marraskuu Miehet haluavat käytännön fyysistä seksiä enemmän kuin naiset. . Kiihottavinta ja hauskinta, mitä olen koskaan kokenut, on ollut penis, joka ei ole laskussa lainkaan. . Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh? ettei mies tyydytä naista sängyssä tai ole muuten sellainen partneri jonka.

ALASTONSIOMI GAY SUOMI24 CHAT

Miehesi tuntuu olevan samaa mieltä. En puhunut mistään huuto tappelusta mutta normaalia on kinata. Töysin riidaton suhde on merkki ettei tunteita ole. Ei mun pulssia ja verenpainetta ainakaan nosta yhtään jos joku täysin merkitykstön ihminen sanoo jotain.. Kysymys kun on rakkaimmasta ja läheisimmästä.

Se kohdistuu silloin suoraan sydämeen ja arimpaan alueeseen mitä on. Asian ei tarvinnu olla ,mikään iso. Mutta toisen äänen sävy saatoi jo satuttaa.. Seksiin painostus naisen suunnalta käy varmasti miehuuden päälle koska stereotypian mukaan mies on aina se seksikone joka aina haluaa.

Jos seksiä ei halua jokin on pieles. Riitelemätömyys kertoo toimimattomasta suhteesta ja toimimattomasta komminoinnista joka räjähtää käsiin jossain vaiheessa. Riitelemällä käydään läpi suhteen ongelma kohtia.

Vaan kahden aikuisen ihmisen tiukempaan sävyyn mutta rauhallisesti huutamatta käymää aikuista keskustelua istuen rauhassa. Minusta se on terveeseen parisuhteeseen kuuluvaa.

Rakkautta oli mutta toinen oli vain niin kovaa loukannu etten pystyny. Halusin vain itkeä aina kun mieheni koski muhun. Silti emme puhuneet asiasta kun mieheni mukaan asia ei puhumalla muutu. Minulla aivan samanlainen tilanne. Olemme kuitenkin olleet yhdessä mieheni kanssa vasta reilun vuoden, olemme kolmekymppisiä. Ensimmäiset puoli vuotta meni päivittäin sängyssä, enemmän ja vähemmän, mutta nyt miestäni ei enää kiinnosta. Läheisyyttä ja hellyyttä meilläkin on kuitenkin paljon, mutta itse seksiin emme vaan tunnu pääsevän.

Mies ei osaa sanoa asiaan mitään varsinaista syytä, ei vaan haluta, ei jaksa, väsyttää. Vaikka yritän olla ottamatta nokkiini jatkuvista torjumisista, niin kyllä tämä jollain tasolla itsetuntoani ja naiseuttani syö. Mietin, mikä minussa on vikana, ja haluaisiko mieheni minun tekevän jotain toisin. Hän on kuitenkin sanonut, että haluaa olla vain minun kanssani, ja että meillä seksi on upeaa, mutta jostain syystä emme vain enää päädy sitä harrastamaan. Turhauttavaa ja surullista, ja kun mitään oikeaa syytä ei tunnu olevan, niin vaikeaa tätä on korjatakin.

Nyt vain odottelen, milloin mies sattuisi kanssani seksiä haluamaan, itse en sitä enää ehdota. Olen aina ollut aloitteellinen näissä asioissa, mutta näköjään sekin puoli itsestään on nyt tukahdutettava ja oltava vain toisen armoilla. Miten sen arkielämän voi katsoa jos sitä ei vielä ole. Arkielämä on nimenomaan sitä yhdessä junnaamista saman katon alla harmaassa arjessa, arjen murheiden keskellä.

Ei minulla ainakaan ole mitään kristallipalloa mistä näkisi mitä se yhteiselo on naisen kanssa siinä vaiheessa kun suurin uutuudenviehätys on molemmilta mennyt ja laskuja vaan postilaatikosta pukkaa ja siivota tarttis ja ruokaa tehdä ja korjata autoa, työpäivän päätteeksi tietysti tai viikonloppuisin. Niin kauan kun siis ei asuta yhdessä ei voi puhua juurikaan yhteisestä arjesta eikä tietää miksi se muodostuu.

Kyllä sitä arkea voi kokeilla yhdessä ennenkin yhteenmuuttamista. Itse tein poikaystäväni kanssa niin, että muutin hänen asuntoonsa kesän ajaksi asumaan "yhteen", ja pidin oman yksiöni silti. Kesän aikana tuli aika selväksi ettemme ole vielä valmiit muuttamaan yhteen. Siiryin takasin asumaan omaan kämppään, ja seurustelu jatkui vanhaan malliiin. Paljon parempi ensin kokeilla yhdessä asumista, kuin rynnytä heti tekemään vuokrasopimus ja sitomaan itsensä yhdessäasumiseen. Tosi yleinen virhe tuntuu olevan et muutetaan liian pian yhteen.

Tän vois estää harkitsemal ja kokeilemal asiaa ensin. Olin työseminaarissa, jossa sivuttiin erään aiheen kohdalla seksuaalisuutta ja sen muuttumista eri aikoina.

Puhuja sanoi että nykyaika on niin kyllästetty seksillä, siihen vihjaavilla ja avoimesti viittaavilla asioilla, että ihmisten, varsinkin miesten, mielenkiinto on vähentynyt ja jopa siirtynyt joillain pornonkatseluun mieluummin kun itse asiaan Puhuja oli myös seksuaaliterapeutti, ja hän kertoi parisuhteiden ongelmana nykyisin olevan myös miesten haluttomuus.

Toinen "ongelma" kuulemma naisten vahva seksuaalisuus, joka jopa pelottaa joitain miehiä. Aikasemmin miehen rooli oli päättää milloin ja miten ollaan. Nykyään usein nainen on aktiivisempi osapuoli Samaa mieltä kuitenkin siitä, että asiat ei muutu ennenku niistä puhutaan ja tosi moni nainen nykyisin valittaa miehensä haluttomuutta Ainakin osaa miehistä siis.. Kyl joskus törmää miehiin, joit kiinnostaa pelit enemmän ku nainen.

Itte kokenu ja kavereilt kuullu. Pystyvät oleen viikoja ilman, saavat kai jotai kiksei peleistä. Ei mul ainakaan auttanu mikään, parempi oli lopettaa. Ja aika moni nykymies hakee hellyyttä ja läheisyyttä mielummi ku seksii, se kans on joskus kummallist. Eikö ennen naiset sanonu, et maataan vaan täs Mutta so what, nyt täytyy mennä autotalliin korjaamaan auton lämmityspuhallinta, siinäpä seksiä ja lämpöä mulle kerrakseen: D ei vois siis vähempää kiinnostaa.. Just yks söpöliini mies vaan haluu kiehnätä muttei seksiä tipu!

Aloittajalle olisitpas minun luonani niin saisit sexiä vaikka monesti päivässä. Mun mielestä sun miehes on koukussa nettipeleihin. Kuinka kauan päivästä kuluttaa aikaa netin ääressä?

Eikös addiktion määritelmässä sanota, että riippuvuudesta puhutaan kun se alkaa häiritä normaalia elämää ja sen poistaminen tekee ärtyisäksi? Kysy mieheltäsi, että voisiko se laittaa koneen vaikka viikoksi katkolle? Hoitaisi pakolliset työasiat, ei muuta. Jos homma on hallussa, viikko ei ole pitkä aika, mitään lopullista et pyydä. Mutta jos on koukussa, niin tulee vaikeuksia. Saattaa jopa luvata aluksi, mutta viikon tauko alkaa aina "huomenna" eikä sitä tule.

Tässäkin voisi olla järkeä, niin miehelleni kuin minullekin. Vietämme molemmat ihan hävyttömän paljon aikaa koneella, tosin mieheni vielä ainakin tuplaten sen määrän mitä minä. Pitääpä koettaa haastaa ukko koneettomaan viikkoon. Mä en tiedä mihin meidän illat menee kun koneella en jouda olemaan kun työaikana, niin kuin nytkin. Televisiotakin tulee katsottua harvoin. Ei kylläe des huvita iltoja tuhlata näytön edessä kun päivisin pitää tuijottaa ruutua sen tuntia.

Toisillemme jää aikaa ja jää myös aikaa itselleen, sama se miten sen oman ajan käyttää mutta koneella meistä kumpikaan ei ole juuri ollenkaan ellei ole pakko jotain asiaa tarkistaa tai laskuja maksaa. Käymme yhdessä tai erikseen urheilemassa, harrastamme seksiä, tapaamme ystäviä yhdessä ja erikseen Ei koneella istuminen väärin ole kunhan ei mene mahdottomuuksiin, mutta kyllä voi olla paljon muutakin mielekästä tekemistä.

Hoitakaa parisuhdettanne niin kyllä se siitä. On sitä ennenkin ollut vaikka mitä tekemistä, ennen kuin omistin konetta. Ja kun minulla tässä oli ongelmana juuri se että koneella istuminen valuu pitkälle iltaan, niin sitten yhteinen aika vähenee. Varmasti minä ainakin tekemistä keksisin, jos vain saisin mieheni mukaan tällaiseen kokeiluun. Meillä ainakin aika tuntuu loppuvan kesken, vaikka ei kuluteta iltoja tai vapaita koneen ääressä.

Elämä on juuri niin tylsää tai arkista, millaiseksi sen itse rakentaa. Omissa käsissä on jokaisen elämä. Valintoja voi aina tehdä ja kokeilla jotain rohkeaa Onko puolisolle mitään sanottavaa? Yksi aika hyvä ,koettu juttu on ,,,,, Ala esittää välinpitämätöntä vaikka se on sulle vaikeaa kun ite haluaisit Elä puhu enää seksistä ole mukamas omissa oloissas ,,,,,,,,,,,,, pistä vaatteet päälle ja lähe kävelylle ,elä kerro mitään minne meet Jos sulla on nais kavereita poikkea niiden luona kylässä ,,..

Kyllä parin viikon päästä alkaa kysellä missä kävit , missä olit ,, kiinnostus herää miehellä EN HALUA SEKSIÄ - vaan haluan rakkaani kanssa nauttia yhdessä läheisyyden tunteesta joka usein vaivihkaa vie meidät aistimaan toisissamme tuntemamme lämmön, tuoksun,,äänen tahattomt hipaisut iholla saa siirtkään kättäni.. Käätäeni siirtyy hänen uumalleeen hieman alemmaksi ja hänen sormensa hipaisee niskaani minun siirtyessäni huulillani hieman hipaisten hänen korvalehteään Toisten käsiinkö sä oot ajatellu elämäsi antaa?

Juu, et voi vaikuttaa toisiin ihmisiin tavalla, jonka sinä itse valitset. Tosin vaikutat kyllä toisiin, samoin kun he sinuun. Samoin sen, miten annat toisten itseäsi kohdella. Jos elo on kakkamaista ja kurjaa, sinä valitset, jäätkö siihen ruikuttaan vai teetkö itse jotain.

Kannat kenties vastuun omasta osuudestasi kurjaan tilanteeseen tai lähdet pois jos tilanne ei muutu. Omissa käsissäsi on elämäsi. Vastuuttomat ihmiset vaan tuppaavat ulkoistamaan vastuunsa omasta elämästään ja onnellisuudestaan muiden harteille.

On niin helppo syyttä muita kun oma kantti puuttuu tehdä johtopäätöksiä asioista ja tapahtumista. Tai vaihtoehtoisesti voi lähteä keilaamaan yksin. Keilahallilta yleensä löytyy toinenkin yksinäinen, joka ryhtyy mielellään keilaamaan kanssasi.

Niin se vain on 1. Sinussa ei välttämättä ole mitään vikana, joskaan mitään ei myöskään ole tehtävissä. Miehesi ei pidä sinua enää kiihottavana, mikä on normaalia, kun on oltu yhdessä kaksi vuotta.

Miehet haluavat harrastaa seksiä aina uusien ja uusien naisten kanssa ja nykyinen miehesi ei ole poikkeus. Sama murhe kuin aloittajalla. Mies oli alussa aloitteellinen, nyt ei lämpene vaikka miten koettaisi vietellä.

Joskus on lähtevinään esileikkeihin mukaan mutta sitten alkaakin tuijotella samaan aikaan telkkaria ja heppi pehmenee niin ettei sitä saa pystyyn millään. Arvatkaa vain miehet kauanko vaimoa kiinnostaa seksi miehen kanssa, jonka kapine on kuin löysäksi keitetty kananmuna. Olen miehelle asiasta puhunut en löysästä munasta kun tiedän sen olevan arka paikka miehille vaan olen kysynyt siitä miksi en enää sytytä häntä.

Lisäksi hän vielä väittää olevansa harvinaisen viriili ja jaksavansa seksiä useasti päivässä , mutta taitaa tehdä sitä vieraiden naisten kanssa eikä minun, kun ei enää jaksa illalla kotona innostua. Lopussa on kyllä meidän suhde, seksuaalisesti aktiivinen nainen ei tuommoista kauan jaksa katsoa, kun mies on koko viikon sängyssä pelkkä säkki.

Kyllä siinä pian itsekkin jäähtyy vaikka kuinka olisi ensin ollut innostunut. Edellinen kirjoittaja on oikeassa..

Tarkoitatko, että kalu ei nouse, vaikka runkkaisit häntä? Vai tarkoitatko, että kalu ei nouse, vaikka keimailisit? Meillä vaimo edellyttää asentoa pelkästä keimailusta -- turhaan. Miehes ei yksinkertaisesti rakasta sua. Jos rakastaa niin silloin haluaa myös seksiä. Ei se tietenkään sulle sittä uskalla sanoa kun sillä on katto pään päällä niin kauan kun teeskentelee. Olet pihalla näistä asioista.

On enemmän sääntö kuin poikkeus, että mies ei enää halua puolisoaan niin paljon, kun oltu tarpeeksi kauan yhdessä. Rakkaus voi silti olla vahvempaa kuin koskaan. Tämän keskustelun luominen jotenkin oikeasti auttoi minua.

En tiedä miksi, varmaan se auttoi kun sain purettua itseäni tänne ja kun kaikki vain käski tekemään eikä puhumaan. Päätin vain ilta rapsujen yhteydessä että minähän en ole laiska ja epähaluttava löhnäke ja työnnyin ottamaan mieheltäni suihin.

Toisella kertaa vain ilmoitin että nyt minä haluan. Vai että näin tämä korjattiin. Piti vain ottaa mitä halusi. Suosittelen tätä muille ongelman kanssa painiville. Tästä oli jotenkin kummallisesti hyötyä.

Yksi syy miksi miehesi ei ehkä ole seksuaalisesti aktiivinen. Suomalainen nainen yleensä odottaa että mies ns. Ei ihme että mies jossain vaiheessa mieluummin runkkaa. Viime viestissä osoittamasi oma-aloitteisuus on juuri sitä mitä tarvitaan.

Kun nainenkin tarttuu ns. Piken suhteen korpus 3. SEksin hiipuminen on täysin normaalia pitkässä suhteessa. Ei siinä ole mitään erikoista. Ei ne seksi-elämän salat ole kaikille auenneet vaikka eläisit kulisseissa koko-ikäsi jonkin tumpelon kanssa. Eikö se vähitellen ala jo selvitä että elämä on IHAN muuta kuin se paneskelu! SitäKIN on mutta kun se on niin mitättömän pieni osa siitä kokonaisuudesta.

Siis keskimäärin te naiseläjät taidatte olla vähän yksinkertaista porukkaa. Ei mee yksiin miesten ja naisten halut. Kun naisena pääsee tonne lähemmäs kolmeakymppiä että uskaltaa olla oma itsensä eikä anna käyttää itseään hyväksi ja on ehtinyt paikata kaikki miesten haavoittamat kolhut ja sydänsurut, itseluottamus on kasvanut ja olisi aika kokeilla alkaa mies pihtaamaan kun kypsä pillu ei enää kelpaa.

Voisaatanan vittu että on epäreilua eikö?? Eipä taida maailmasta löytyä seksiä mielenkiintoisempaa asiaa. Syy on aika todennäköisesti jokin alla olevista - Miehelläsi on toinen nainen - Miehesi on saanu homotartunnan - Miehelläsi on ongelmia alapäässä - Olet liian lihava tai epähaluttava.

Olisi siinä voinut olla toisenlainenkin vaihtoehto: Suhteemme loppui kun herra exäni oli seksilakossa kuukausia, koska en toiminut arkiasioissa hänen mielensä mukaan. Vaan juttu on nyt ohi ja kummallakin uusi elämä. Näyttää tuo elisaBethin ongelma ratkenneen Hyvä että ratkaisu löytyi! Pue korsetti päällesi sanomatta mitään miehelle. Mene hänen luokseen kun hän on koneella ja suutele niskaan.

Valuta käsiäsi hänen harteitaan pitkin rinnoillensa ja hyväile niitä. Jatka suutelemista pitkin kaulaa ja siirry etupuolelle Miehillä "toipuminen" töistä vie hieman enemmän aikaa. Kiinnostus saattaa olla hieman erilainen myös seksin suhteen. Mä siirryin pelaamiseen sen takia kun ei seksiä tullut millään konstilla. On se kumma miten nämä asiat menee tällein ristiin.. Mä oisin ollut valmis millon ja missä vaan mutta kun ei naista kiinnosta niin ei kiinnosta.

Jos ois homma toiminut niin pelikone ois lähtenyt samantien mäkeen. Aloittaja, minkä ikäisiä olette? Mut joo - aika uskomatonta toimintaa "mieheltäs".. Miehellesi ei riitä tavallinen perusrakastelu?

Olet liian voimakas nössölle miehellesi? Miehesi on pitkään ihastunut johonkin toiseen? Miehellä on alhaiset testosteroniarvot tai muu erektiohäiriö? Miehesi on lukossa tulevaisuudestanne, häntä joko a. Miehesi pihtaa tahallaan ja käyttää valtaa sillä. Yhellä kaverilla on kuulema sama ongelma. Itehän en varmaa kauan kattelis tollasta ukkoo. Mullaki oli joskus ukko joka tuijotti usein koneen ruutua, mutta kyllä siltä silti onneks seksiä heru, ku menin jotai vieree kiehnäämään.

Kannattaa kokeilla kaikenlaista mitä mieleen tulee. Mut voithan sä yrittää toki puhua, iha sillee koneet kiinni tv: Kysyt että mitä se mies haluaa susta ja onko hän tosissaan sun kanssas ja miks seksi on nykyisin noin väkinäistä Jos ei toimi, nii sit jätä se. Valitettavasti mies ei saa uutuden viehätystä enää. Lisäksi saman naisen jyystäminen on vähän sama kuin söisi joka päivä samaa keittoa Mikä neuvoksi? Mies ei saa runkata enää viikkoon. Viikon päästä jos kehut vähän miestä tai pidät huolen ettei mies ole masentunut niin pitäisi tapahtua Seksin loppuminen suhteesta on teidän suhteen loppu.

Olen omassakin suhteessani sen kokenut. Näin se on valitettavasti. Miks syyllistät ittees, jos sun "mies" ei kohtele sua hyvin? Tuntuuko hyvältä tuollainen sua halveksuva, esineellistävä ja alistava "mies" Lisäks sillä sun "miehellä" voi olla toinen nainen. Mutta itsepä olet valintasi tehnyt. Miten sun itsetunto on niin hukassa, että annat vielä lisää valtaa sille sun "miehelle" yrittämällä miellyttää häntä ja syyllistät samalla itseäsi.

Jaa, silloinko ei kohtele hyvin, jos ei juuri sillä hetkellä halua seksiä, kun nainen ehdottaa? Lähes kaikki naiset siis kohtelevat miehiään huonosti. Mies pitää sinua 3.

Itsestäänselvänä ja pelaaminen parempaa kuin seksi. Jos seksiä haluat, sinun on vaihdettava miestä. Tressi ja uupumus syynä kukaties? Tiedätkö varmasti, millaiset mieltymykset miehelläsi on? Perusseksi on kivaa, mutta joillakin se voi alkaa maistumaan "puulta" pidemmän päälle ja sitten ei innostu enään siitä "perus"touhusta.

Tuo nyt vain on yksi miljoonasta, mitä mieleen tuli. Olet fiksun oloinen ja ongelmasi on hyvin yleinen, älä vaan ajattele että vika on sinussa. Arjen keskellä seksin harrastaminen usein jää vähemmälle.

Hän ei tosin ole miehesi ennenkuin olette naimisissa. Juu halailua ym suihkussa ym. Jos ja kun haluat miellyttää miestäsi miksi et tee niin. Olen sen verran aikuinen että osaan sanoa vaimolleni mitä haluaisin ja kysyä mitä hän toivoo.. Jos kaipaat pukkia sängynpuolelle Olen juuri se mitä sinä kaipaat Olen hyvätapainen, terve ja siisti herrasmiehen alku. Sinä itsestäsi huolta pitävä terve ja siisti nainen, joka kaipaat "sutinaa" arkeesi, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan jatkosta Onko seksi koko elämä?

Moni mies ahdistuu, kun seksiä vaaditaan. Antaisit miehen valita sopivat hetket. Kaikki miehet eivät ole seksipetoja, mutta silti luotettavia kumppaneita. En pysty ymmärtämään sun miestäs mutta on pari asiaa mistä vois johtua 1. Täytyy sanoa että mulla tuli samanlainen tilanne.. Kun opin tuntemaan tämän naisen.. Siinä tuli ilmi sellaisia asiota vuoden aikana. Hiljalleen kiinostus loppui melkein kokonaan..

Se on tunne asioita.. Mistä tässä on kysymys!!.. Mutta nyt on uusi kaveri.. Seksi asioissa ei ole mitään ongelmia.. Olemme tunteneet pian yhten vuoden toisemme Jos mies ei anna, sinulla on lupa käydä vieraissa. Joten anna palaa, ties vaikka löytyisi parempi mies tilalle! Ollaan mietitty kertomista jo jonkin aikaa mutta hän ei uskalla vielä. Pelkää kun olet sellainen pirttihirmu.

Älä anna vedättää itseäsi. Kuitenkin mies rakastelee tietämättäsi oman naisensa kanssa ja useammin,kuin sinun kanssa Täs tulee muutama vaihtoehto mieleen. Joko miehesi ei vain ole kovin seksuaalisesti aktiivinen tapaus tai ei vain jostain syystä halua seksiä kanssasi.

Ehkä sinusta tullut hänelle vähän itsestäänselvyys ja ei koe sinun kanssa seksin harrastamisessa mitään saavutettavaa. Me miehet olemme välillä vähän metsästäjiö, joten kaikkea ei pidä antaa meille liiaan helpolla; Kokeile siis purra hampaat yhteen ja laittaa reidet myös itse lukkoon ja et vain anna miehellesi vaikka tämä itse kinuaisi.

Jos oon oikeassa, niin pian miehesi kerjää suorastaan päästäkseen kanssasi vällyjen väliin. Jos tuokaan ei toimi, niin ehkä siitä kannattaa tehdä joku johtopäätös, että miehesi rakastelee mielummin nyrkkikyllikkinsä kanssa kun sinun kanssa.

Kyll meitä sekesuaalisesti aktiivisempia miehiäkin löytyy. Mikasi parisuhteessa yleensä pitää tehdä itsetyydytystä? Eikös kaikki pitäisi jakaa suhteessa yhdessä? Kysy häneltä onko hän tyytyväinen kun asiat ovat näin ,jos on katsele itsellesi rakastaja. Ja tee selväksi että sun tunneakkusi ei ole tyydytetty. Teillä on menossa sellainen vaihe jossa mies haluaa sinun tekevän fyysisen aloitteen. Miehelläsi saattaa olla myös jonkinasteista stressiä kodin asioista tai sen ulkopuolisista.

Etkö muistannu eilen avata kakkosluukkua? Syötä sille viegraa ;. Tämä on niin tätä. Nainen kiemurtelee ja ihmettelee kun ei mies halua. Epäilee itseään, pohtii mitä voisi tehdä miehen hyväksi..

Mies pitää saada saalistamaan sinua. Alapa kokeen vuoksi vähän hankalaksi. Haasta pikkuisen riitaa, uhittele että jätät jos ei rupea miestä sytyttämään, kerro että olet harrastanut itsetyydytystä ja se teki TOOSI hyvää.. Ole iltaisin poissa, laittaudu nätiksi mies ehkä ei haluakaan, että laihdutat muotosi kadoksiin, oletkos miettinyt sitä? Kyllä se siitä alkaa heräilemään, omistushalu ja valloitus on kesymmänkin miehen geeneihin koodattu. En tarkoita että teet oikeasti mitään ikävää häntä kohtaan, mutta voit muistuttaa että et ole itsestäänselvyys.

Sie tiiät ; 3. Et ole mennyt sinne sen rakentamaan taloon. Olet erityisen viisas ihminen. Itse parka-miehenä sanon syyn tuohon. Hän ei myöskään uskalla sanoa Sinulle,että "Olet vastenmielinen" hänelle,koska edelleenkin hän on pikku poika-parka. Oon korkeasti seksuaalinen mies, siis minusta on mukavaa joskus kellistellä alasti sängyssä pidempääkin hyväillä ja kiihottaa ja nussia iloisesti useammankin kerran ja kokeilla kaikkea kivaa myös psyykkeenkin puolella.

Tutustunut oon myös kirjallisuuteen.. Mut kyl naisia jotka ois samoilla linjoilla on vähä: Aikä moni omasta mielestään todella taitava sängyssä on loppuen lopuksi aina ottava osapuolena ja makaamassa vain jalat leveellä sängyssä suu kiinni.

Ei se kyllä mitään taitoa, tilannetajua tai mielikuvista vaadi että vain antaa toisen tehdä temput. Miesystäväsi ei ole mies vaan hän on henkiseltä tasoltaan vuotias. Tunnen paljon tämmösii kavereita.

Ne on lapsena traumatisoituneet kun eivät ole saaneet äidiltään hellyyttä ja tissimaitoo. Kiireiset työssä käyvät äidit ei ole joutaneet pitämään heitä sylissään.

Heitä on kiireellä juoksutettu päivähoitoon kylmien etäisten naishoitajien hoivaan. Pojan turvallisuuden tunne rikkoutunut ja hän joutuu yksin kohtaamaan kaikki pelot ja uhkat. Kun hän kasvaa murrosikään hän alkaa haaveilemaan yli 40 vuotiaista naisopettajista. Näkee yöt märkiä unia heistä. Hän lohduttaa tuskaa pelaamalla typeriä tietokonepelejä jotka on tarkoitettu vuotiaille pikkupojille. Hän kulkee roikkuvissa besin-värisissä tai mustissa housuissa.

Yleensä he ovat myös hyvin hoikkia melkein alipainoisia. Heitä on paljon kiskurin senssipalstoilla etsimässä vanhaa puumaa. Samanikäinen tai nuorempi nainen ei voi antaa hänelle seksuaalista tyydytystä, vaan he pitää heitä vaan kulissinaan itsetunnon vuoksi.

Tämä yhteiskuntamme on niin parisuhde keskeistä, että samanikäinen nainen pönkittää heikon pojan itsetuntoa vanhempien ja kavereiden silmissä. Tämä on samanlaisen seksuaalisuuden ilmiö kuin homoseksuaalisuus. Vastaan nyt sillä perspektiivillä, että itsekin olen jossain määrin koukussa tietokoneeseen ja nettipeleihin. Naiseni lähti lopulta 6v jälkeen kävelemään kun ei yhteistä laatuaikaa ollut tarpeeksi.

Seksiä kyllä oli, ja se oli naisen arvion mukaan parasta mitä on eläissään saanut. Seksin määräkin oli ainakin pari kertaa viikossa, vaikka vähentyi alkusuhteeseen verrattuna. Sanoisin että fantasiat ne ovat jotka saa miehen jaksamaan naida. Vanha totuushan on, että seksuaalisesti mies on sellainen eläin, joka haluaa kerran seksiä mahdollisimman monen naisen kanssa kun taas nainen haluaa mahdollisimman monta kertaa seksiä yhden kumppanin kanssa.

Tuhmaa puhetta peliin, ja leikkikää seksin yhteydessä olevanne lääkäri ja potilas, opettaja ja oppilas, nunna ja munkki, Isä ja tytär, domina ja seksiorja ja niin edelleen. Kun voi leikisti kuvitella naisensa jonkuksi toiseksi aina välillä, niin kummasti se kiihottaa. Myös kun naisella on dildo b-rapussa kun sitä ajaa ykköseen ja se puhuu "toisen miehen kyrvästä perseessään" niin kyllä rupeaa olemaan seksielämä aika kuninkaallista. Siinä niitä kiihottavia juttuja Kirjoittaja on akateeminen adonis, joka jumaloi edelleen eksäänsä seksuaalisesti.

MENE peilin eteen ja katso itseäsi todella tarkkaan, naisitko itseäsi, jos olisit sinä! Prehe on paras 4. Jospa Elisabeth on raskaana? Ehkä hänen miehensä haluaa perheen hänen kanssa: Muuten hyvä kommentti, mutta toi oksettavan hyllyvät selluliitit ja roikkuva kasvava maha on ilmeisesti "Höllyvää? Jospa hän onkin luurangon laiha? Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että nimimerkki "Höllyvää? Todellisuudessa ElisaBeth, kuka ikinä onkin, voi olla luuviulu!

Miehellä alhainen testosteronitaso jostain syystä!? Lähetäppä lekurille tai eroa. Valitettavasti totuus on se että elämä on. Teillä menee hyvin, on parisuhde kunnossa, on oltu sopivan aikaa yhdessä, on kiva asunto jossa on ihanaa asua yhdessä. Ongelmia ei periaattessa ole. Tänä päivänä parisuhdeelämä vaan on sellaista, ettei mikään kestä, ja vaikka kestääkin, niin se menee miesten osalta sellaiseksi tasapaksuksi. Ei erota, koska ei varsinaisesti ole mitään syytä sille.

Todellisuudessa on, intohimon puute. Enkä tässä mene sanomaan kannattaako sen syyn takia erota. Se on sitä tämän päivän parisuhdeelämää, näin se vaan on.

Mikä siinä intohimossa ja sen osoittamisessa sitten on niin vaikeaa ihmiselle. Itse en pysty sitä ymmärtämään. Ei se nyt oikeesti ole niin vaikeeta jos on normaali tasapainoinen terve ihminen. Mikä siinä on niin pirun hankalaa. Jos olisin mies, nappaisin sut itselleni. Harvassa on vain näköjään ne ihmiset ketkä ymmärtävät sen intohimon päälle.

Varmasti samaisesta syystä itsekkin sinkkuna, kun en vain halua tyytyä tavalliseen, tasapaksuun. Kaikkea hyvää sulle toivon, päädyt sitten mihinkä tulokseen tahansa. Joillekin se vain tuntuu olevan ainoa asia maailmassa, säälittävää Jos terve ihminen ei jaksa seksiä vaikka kerran viikossa tai ei muka kerkiä jonkun pullan laivonnalta tai auton korjaamiselta silloin on kyllä jotain vähän korvien välissä vikana.

Toisaalta voi ihminen olla aseksuaalikin tai ei muuten vain saa mitään hyviä kicksejä seksistä. Miestäsi kiinnostaa enemmän pelit kuin seksi. Kuullostaa että tarvitte jotain piristystä seksielämäänne. Miehesi ei varmaan syty lässytyksestäsi kuin pikku lapselle ja kaulan pusuttelusta. Vähän lisää intohimoa peliin. Miehesi itse nähvätävästi on ihan nyyppä kun ei pysty tekemään aloitteita ja itse et osaa ehkä tarpeeksi panostaa seksiin.

Anyway teissä molemissa on varmaan vähän vikaa, eikä vain toisessassa. Onlko naisen seksuaalisuus miehen vastuulla? Mitäpä jos tekisit itse jotain? Ei aloitteen pidä mitenkään olla aina toisen vastuulla tai toisen vastuulla keksiä niitä piristyksiä seksielämään. Ei se pelkkä vaatteiden vaihtaminen ehkä riitä kaikille.

Meillä muija on mielestään tehnyt aloitteen, kun pesee perseesä vessassa käydessään Kyllähän miehen pitää siitä jo tajuta että nyt on tosi kyseessä. Kaiva sen taskuja ja sano etsiväsi biljardipalloa kun tekee mieli pelata kotona tai baarissa. Panee pojan mietteliääksi eiköhän ala kalu kangistua. Kaiva se esiin ja puhele pikkutuhmia. Vaihtamalla todellakin paranee, jos vaan neidille kelpaa. Jos alistaa miehen tossun alle niin sitä ei tussu kiinnosta. Yleensä runkataan enemmän tai vähemmän salaa.

B Ehkä sinun pitäisi olla läsnä kun näitä seksuaalisia haluja olisi tarjolla. Hän on yliutelias ja vainoharhainen kyylä. Ei pysty kun on töissä ja on hemmetin väsynyt ja sitten on mentävä harrastamaan. Kykyjä on mutta 3. Jokin siinä on sellaista joka ei innosta häntä. EI tommosta tonnikeijukaista naisi sokea sorsakaan. Joo hei toi varmaan saa miehen haluaamaan seksiä enemmän puolilahnan naisensa kanssa.

Hei ihan oikeesti jos seksielämä on kuivaa niin nainenkin voi tehdä sen asian eteen jotain. Gm-Pg puhui nyt kyllä niin asiaa että. Fakta on että olet jäänyt miehen kyttäämisestä kiinni ja sen takia mies ei pidä sinua enään yhtään minään. Se on ihan sama mitkä hepenet on niskassa kun luottamus on mennyt.

Pornokyylille käy just noin. Olen ollut samassa tilanteessa. Itseasiasta kissan pöydälle nostaminen voi jopa hankaloittaa asiaa, jos molemmat ei tosissaan halua tehdä töitä suhteen eteen. Sinuna ottaisin sen riskin, kuitenkin seksuaalisuus on pidemmänpäälle todella tärkeä asia. Jos miehesi välittää sinusta, hänen olisi parempi kuunnella ja ottaa asia tosissaan.

Kai seksin määrään voisi yrittää sopia jonkunlaista kompromissia? Itse yritin exäni kanssa juurikin vastaavasta aiheesta jutella aikoinaan.

Seksiä oli x kuussa yhteenmuuton jälkeen, sitä ennenkin hieman vähemmän kuin olisin itse halunnut, mutta ei se minua haitannut. Muuten asiat olivat kunnossa, vaikeista asioista keskusteleminen oli tosin hankalaa ja tästä muodostui juurikin sellainen asia. Monesti, asiallisesti ja lopuksi turhautuneena aika asiattomastikin yritin ottaa aiheen esille yhteiselon aikana Minun olisi ilmeisesti vain pitänyt hyväksyä asian laita jos rakastin häntä.

Ja yritinkin, koska rakastin. Mutta enhän minä ollut onnellinen ja niin en vain voinut olla asiasta uudelleen mainitsematta. Asiaa mutkisti vielä se, että hän ei piitannut muusta kuin omasta nautinnostaan silloin kun jotain harvoin tapahtui, minäkin miellyttämisenhaluisena tahdoin hänen nauttivan ja naiivisti ajattelin että samanlailla hänkin ajattelisi, siinä sitten jäinkin lopulta itse usein "ilman".

Kyllä kyllä seksistä voi nauttia ilman orgasmiakin. Mutta silti, siinä tietoisena usean viikon odottelusta taas Tilanne oli todella masentava. Hän ei ilmeisesti välittänyt, sillä kun lopulta saimme juteltua asiasta ja minuakin tyydyttävään lopputulokseen keskusteluissa päädyttiin, mikään ei muuttunut käytännössä. Lopulta minunkin miellyttämisenhaluni hävisi ja olin varma että olen itse syypää, vastenmielinen ja ällöttävä. Tuntui myös että hän alisti minua ko asialla.

Seksistä puhuminen siis meidän tapauksessa vain pahensi asiaa, "toi lisää paineita", joten ainut ratkaisu oli ero. En tiedä voiko kaksi seksuaalisesti hyvin erilaista ihmistä elää onnellisena parisuhteessa, vaikka miten kommunikaatio pelaisi. Odotas vaan kun uusi grand theft auto peli julkaistaan ennen ensi kesää niin miehes pelaa sitä monta tuntia päivässä. Mä olen niin ällöttävä rumilus et naiset ei tykkää minusta joten, voin pelata sitä mielin määrin. Eikä ole edes kavereita ketä vois nähdä, eli aikaa on vaikka muille jakaa.

Siinä meneekin pari kuukautta kun pelaillee sitä ja siihen ei helposti edes kyllästy. Ymmärrän täysin mitä koet, mutta et voi tosiaankaan saaada miestäsi kiinnostumaan seksistä pyytämällä.. Voin kertoa asiasta ihan omasta kokemuksestani.

Seurustelin taannoin miehen kanssa jonka kanssa harrastimme aina ku näimme seksiä paikasta riippumatta Muutettuamme yhteen kului vuoden päivät jolloin seksiä tuli harrastettua enään vain kerran kuus jos silloinkaa.. Mietin monesti missä oli vika kun en kelvannu.. Aloin masentumaan ja lihoamaan kunnes avauduin ihan tuntemattomalle mies puoliselle joka kertoi että jos mies runkkaa useasti viikossa aina koneen ääressä kertoo siitä että mies kaipaa vaihtelua seksiin ja haluaa tyydytyksen oman käden kautta koska on kyllästynyt olemaan väline..

Jos näin on teillä asia niin hyvä nainen viihdytä miestäsi..!! Hiivi suihkuun miehesi seuraan jos siihen mahdollisuus.. Aloitta eroottista hierontaa ha hyväilyt ja hymyile katsoen miestäsi silmiin.. Ota itse vaoaa-ehtoisesti suihin.. Kun miehesi istuu pelaamassa aloita hieromaan olkapäitä siutä rintakehää ja samalla kaulasta näykkien hellästi.. Siirry polvillesi miehen istuessa koneella hänen tuolinsa eteen ja aloita hyväily Jos miehesi pyytää sinua lopettamaan mene jonnekin istumaan mistä miehesi sinut näkee ja aloita hyväilemään itseäsi..

Jos tämäkään ei tehoa.. Miehelläsi in toinen pahimmassa tapauksessa tai hänellä on ongelmua vehkeensä kanssa tai töissä tai hän on masentunut.. Silloin kannattaa hoitaa omat halut itsekseen ja antaa miehelle aikaa avautua itse asiasta. Miehesi on koukussa nettipornoon. Hän etsii koko ajan vain kiihottavampaa materiaalia. Oma nainen ei riitä. Sano miehellesi, että joko nettiporno tai sinä.

Oikeasti niin monet miehet eivät edes jaksa yrittää iskeä naisia, koska nettiporno on niin helppo vaihtoehto. Kohta miehesikin alkaa napsimaan masennuslääkkeitä riippuvuutensa takia. Se jätkä on pullamössöluuseri, heippaa pihalle. Ikää arvatenkin noin 30v?

Ilmoita sille valmisruokien syöjälle että Meillä herrastetaan seksiä klo silloin ja silloin ja aivan sama onko herra paikalla tai huitsinnevdassa.

Jos ei poika ole paikalle voit soittaa osaavammalle tyypille, niitä löytyy ja tytöt tykkää. Sitä enempi miestä tympäisee seksi, mitä enempi yrität ostaa seksikkäitä vaatteita.

Jospa te olette alunperinkin erilaiset, sinulla on suurempi tarve harrastaa seksiä ja hänellä pienempi.

Muutaman vuoden voi teeskennellä aivan hyvin jotain muuta, mutta kun asuu yhdessä niin kyllä siinä topttu paljastuu pikkuhiljaa. Meillä on tyttöystäväni kanssa kaikki kunnossa eikä ongelmia oikeastaan suhteessa esiinny ollenkaan, siitä huolimatta vaikka hän onkin todella viehättävä ja kaunis olen huomannut vain kiinnostuksen itse aktiin lopahtaneen aikalailla täysin.

Minulle on oikeasti aivan sama onko sitä seksiä vai ei. Vietän itsekkin paljon vapaaikaa tietokoneella joten saatiko se syy sitten laiskuudessa.

Vaikka jutun aloittaja onkin palkattu feikki, sanoisin että aikansa kutakin. Itse en voisi kuvitellakkaan olla yhden ja saman kanssa koko elämääni. Jos paranee, niin oliko kaikki edelliset toinen toistaan huonompia?

Kuule se seksi ei tule takaisin! Minulla on maailman surkein ukko ainakin seksin suhteen! Suklaata on tullu seksin puutteeseen syötyä ja se alkaa jo näkymäänkin. Rahat se tuo kotiin ja muuten tekee kaiken mitä haluan. Mutta munaa se säästelee. On kans aina niiiin hirrwee väsynyt! Noo, kyllä toiset hoitaa, jos oma ei viitsi. Ei ole oikein pettää, mutta eipä ukko anna vaihtoehtoja! Tietää tilanteen ja kerjää jäämään. Eihän se oo oikein toista puutteessakaan pitää. Sinkkunakin oon saanu enemmän ku nykyisen kenties tulevan exän kanssa!

Se on tätä nykyaikaa. Kaikki kestää vain hetken ja suhteita tulee ja menee. Hänellä voi olla jo kyllästyminen sinuun. Uusi tai etsii jo uutta "netin"kautta. Tai yksinkertaisesti kun kaikki kolutaan niin mielenkiinto menee nopeasti. Yllättävän paljon henkilöitä roikkuu tuolla chateissa etsien aina uutta ja tavarat paljaana koko maailmalle. Myös miehissä paljon biseksuaaleja.

Toisaalta mietin, että parisuhteenne ei ole kohdallaan kun täällä siitä avaudut , etä miehellesi? Jossain on pahasti vikaa. Vai onko tämä sitä nykyaikaa. Netin tai kännyn välityksellä hoidetaan lähes kaikki ja tästä ei hyvä seuraa ihmisille. Olen ollut naimisissa vastaavanlaisen tapauksen kanssa jo 15vuotta. Alkuaikoina itkin ja raivosin ja huusin, että mikä minussa on vikana. Jos kerran kuussa onnistaa, niin ihme. Miehellä on vain heikko libido ja mutkikas äiti poika suhde ja jos se ei käsittele sitä koskaan, niin tuollaisena eunukkina pysyykin.

Toki haaveilen muista miehistä puutteissani, mutta enpä ole kehdannut pettää. Jossain vaiheessa vaihtoon, kunhan jaksaa. Mies itse vaikuttaa tyytyväiseltä tilanteeseen.. Sitäpaitsi oletan että miehen loputon seksuaalisuus on tabu, niinkuin naisten orgasmitkin miehen kanssa. Ehkä tuo miesten kiimainen panohalu on suurimmalta osalta egon pönkitystä ja jää jutustelun tasolle. Muistakaa että superaktiiviset miehet ja naiset eivät saa siitä seksistä tyydytystä vaan syy minkä kanssa maataan melkein ihan kenen kanssa vaan on valtavaa huomionhakua ja itsetunnon puutetta.

Voi olla että olet oikeassa. Mutta kyllä miehillä on ihan koko ajan seksi mielessä. Ei tarvi kuin nähdä pakkasessa pyörätelineessä orpo jäinen naisten polkupyörä niin miettii jo että minkähänlainen pylly tuon satulan päällä on ollu.

Mieheni ei tupakoi, vaikuttaako se sitten libidoon? Seksielämä on yhtä aktiivista kuin seurustelun alussa. Ikää meillä on 43 minä ja Stondis-ongelmiakaan ei ole ollut, ei edes kahden raskauden aikana. Kai sitä ei ymmärrä, miten hyvin asiat on kuin on tottunut ns.

Edellisissäkin suhteissa miehet ovat olleet seksuaalisesti aktiivisia. Olen itsekin, mutta miehet on olleet vielä "pahempia". Katsooko miehesi netistä pornoa tuon lisäksi? Kyllähän se joskus, mutta aika vähän hänellä siihen mahdollisuuksia. Hänen netti näkyvällä paikalla kotona, harvoin yksin kotona jne. Töissä ei myöskään mahdollista ymmärtääkseni maisemakonttori. Joten ehkä siksikin seksielämä melko aktiivista?

Mutta joskus aikaisemmin kyllä, esim. Ei se mua haitannut, pikemminkin oli helpottavaa.. Koko ajan jotain teinimäistä ulkonäkö juttua. Näin nelikymppisestä aika turhauttavaa ja lapsellista. Minä olin silloin kun pariuduimme, 20 , ihan kivan näköinen, mutten mikään kaunotar.

Nykyään saan kuulla enemmän kehuja ulkonäöstäni kyllä, kuin silloin, esim. Ihotyyppi vissiin ei-niin-vanhenevaa tyyppiä ja en ole lihoavaa sorttia. Miestä on sanottu jopa rumaksi nuorempana, kasvoista. Itse en tietenkään ole sitä mieltä. Ja normimela sillä on, onneksi..

Meidän seksielämän aktiivisuus johtuu molempien aktiivisuudesta, ei ulkonäköseikoista. On meilläkin ongelmamme ollut. Kun mies teki remonttia, hän ei pariin vuoteen kerennyt juuri mihinkään muuhun yhteiseen puuhaan tai rakkaudenosoitukseen, kuin seksiin.

Se oli aika tylsää ja turhauttavaa aikaa. Mutta sekin aika on nyt ohi, onneksi. Ilman pornon katselemista sitä mies ajatuksissan latautuu päivän mittaan ja valmistutuu sitten siihen suureen tapahtumaan oman naisensa kanssa.. Tätä edesauttavat vielä päivän mittaan nähdyt siistit ja kiihottavasti houkuttelevat vähäpukeiset nimenomaan vähäpukeiset naiset esim mainoksissa tai jopa työpaikan tyttökalenterissa nähdyt kurvit ja muut naiselliset piirteet Alastomat naiset ei aiheuta samaa kiihottuneisuutta ja virittäytymistä.

Kiihottumista lisäävät myös live-elämässä päivän mittaan sopivasti kevyttä flirttiä harrastaneet, EI liian roisit ja rivokäytöksiset naiset. Pysyy testosteroiinit sopivasti yllä. Olisi varmaan nyt hyvä nostaa ihan kaikki "kissat" pöydälle,ja keskustella asiat halki ja pinoon,muttei mitenkään syyttävästi,vaan rakentavasti,tuntuu ikäv'ltä jos nainen joutuu kinuamaan mieheltään,kyllä selvittää pitää mitä mies haluaa ja miten se asia saadaan kuntoon kaikin puolin,parisuhde vaatii aina päivityksiä ja keskusteluja paljon ,mykkänä haahuili saman katon alla johtaa eroon,motto on puhetta ja seksiä,niin asiat paranee,tämä sille miehelle,nämä viimeiset tarkoitettu sille miehelle,näin sanoo eräs mies: Meillä toisin päin ,!!!

Oman kokemukseni sekä kuulemani perusteella se vanhakantainen asetelma että mies-vonkaa-vaimo-pihtaa on täysin myytti. Näin olen ensinnäkin omassa menneessä pitkässä avioliitossani kokenut. Seksiä irtosi parhaimmillaan kai kerran kuussa jos sitäkään. Minusta asia ei ollut kiinni. Useat ystävättäreni ovat kertoneet myös aivan samaa. Tuntuu olevan paljon yleisempää tuo miesten haluttomuus kuin naisten. Tietysti haluttomuus ja erilaiset seksuaaliset tarpeet on eri asia. Toisille riittää harvemmin kuin toisille, kyse on aina kompromisseista.

Mutta se että mies olisi perinteisesti se aktiivisempi osapuoli, ei kyllä useinkaan pidä paikkansa. Normaali kuvio on se että alkuhuumassa kumpikin haluaa seksiä ja se sujuu, muuten pari ei edes päätyisi yhteen. Miehellä on aina seksi mielessä, mutta naisilta se hinku tuntuu katoavan kun tavoite on saavutettu, eli mies saatu sitoutumaan ja on aika rakentaa pesää. Ei se mieskään loputtomiin jaksa vongata jos onnistumisprosentti ei tyydytä.

Mies joko tyytyy kohtaloonsa tai hakee muita keinoja. Se on sitten ihan tuurista ja luonteesta kiinni että miten käy. Jossain vaiheessa nainen sitten huomaa että mies ei olekaan koko ajan hänen kimpussaan ja nainen vetää siitä johtopäätöksen että suhden on ohi ja pistää uutta matoa koukkuun ja hankkii seuraavan suhteen joka alkaa taas lupaavasti ja sama kaava toistuu.

Sitten voikin tulla keskustelupalstalle kertomaan minkälaisia velttomulkkuja kaikki miehet ovat. Tavallaan naiseni kuohitsi pikkuhiljaa minut henkisesti turhalla määräilyllä ja aiheettomilla mustasukaisuudesta johtuvilla kiukunpurkauksillaan. Ei miehenkään mieltä ja ajatteluvapautta voi nainen kahlita ja jos yrittää, niin sitten saa sellaisen passiivisen miehen, joka ei ole enää kiinnotunut seksuaalisessa mielessä naisestaan ja ei välttämättä muutenkaan hänen seurastaan.

Voikin miettiä, että mitä nainen voittaa tuolla perheen pääksi ryhtymisellään. Perinteiset sukupuoliroolit kunniaan, tuollaisten "sukupuolineutraalien" parisuhteitten tilalle, jossa nainen saa olla naisellinen ja joskus jopa hieman avutonkin Tutulta kuulostaa, nainen unohtaa paikkansa kun avaa suunsa. Seksi on tylsää ja turhaa.

Näin ajatteli erkki 96v Ja varmaan on oikeassa, omalla kohdallaan. Voi Erkki miten olet tuohon ajatukseen päätynyt. Ei ole tainnut elämä sua seksinpuolella oikein kohdella. Seksi on ihanaa ja nautinnollista, antaa päivään potkua ja silmiin loistetta sekä hehkua kasvoille Sinä iitse sanoit sen mutta et huomaa mistä on kysymys?

Paitsi jo oon joskus ollu nii päissäini ettei oo seisonu, onneks sattuu ehkä kerran kaks vuoteen. Mulla oli jo 30 vuotiaana naisten ikä haarukka vuotta se ei oo iästä kiinni vaan seksuaalisuudesta ja itseluottamuksesta. No tietenkin ulkonäkö jonkin verran merkkaa, mut en mitään missiä haluiskaan. Miehet rupsahtavat itsekin noin 40 v, joten eivät voi vaatia naiselta enempää. Ja allöttävä ajatus että vanhat ukot muka tarvitsevat nuoria naisia.

Vanhat ukkelit ovat itsekin vastenmielisiä seksuaalisessa mielessä. Joten saavat tyytyä ikäisiinsä niin joutuvat naisetkin. Eikä olisi oikein nuorta kohtaan vanhan kanssa sekstailu. Vai haluaisitteko itse puolta vanhempaa noin vuotiasta. Ei åid' paikkaansa ja itse olen 53v mies ja naiseni muutaman vuoden vanhempi mutta kroppa hyvässä kunnossa ja pitänyt itsestään huolta ja ei minua ainakaan parikymppiset naiset kiinosta ja voi johtua siitä että tytär on 19v ja sehän olisi lapsiin sekaantumsita jos yli 50v mies jotain parikymppisi naisen lakuja vikittelisi.

Tuo että nainen ei ole haluttava kun ikää tulee on ihan miehen pääkopasta kiinni ja se siitä. Asia on täysin eri. Naisista tulee rumia vanhetessaan ja miehet vain paranee.

Onko se paranemista, kun miehet rupsahtaa.. Kyllä se taitaa kyllä olla niin, että naisten seksuaalisuus paranee ja miesten lopahtaa eli naisten pitää alkaa puumiksi ja ottaa itselleen nuori mies. Puumat on kuumia Älä puhu liian yksikertaista paskaa, please!

Kumma juttu, että nykyään nuoret miehet käy aivan kuumana itseään iäkkäämmistä naisista Tuo on vain vanhojen pappojen selittelyä: Turvallinen tapa välttyä siltä totuudelta, ettei enää niin himota ja vaikka himottaisikin, niin ei vaan pysty.

Onko miehesi nimi Lasse? Lasse ei käy vieraissa naisissa, miehistä en tiedä. Oletko kysynyt onko miehesi masentunut, tai onko muuta mikä mieltä painaa, syy voi olla henkinen ja depis kyllä vie halut. Been there Done that 3. Itse olin kolmekymmentä, niinkuin morsiamenikin. Oltiin oltu 10 vuotta yhdessä ja sitten vaan rakastuin työkaveriini, 40 vuotiaaseen naiseen.

Hän oli vaan niin estoton ja rehellinen. Hänen lapsensa pitivät minua ystävänään. Ei vaan kiinnostanut enää seksi kotona, koska olin rakastunut toiseen, mutta uskoin tietysti perhearvoihin. Siksi en jättänyt vaimoani. Mies harrastaa seksiä jos on terve. Joko vaimon tai rakastajattaren kanssa tai sitten yksinään.

Itseäni ei masturbointi kiinnosta joten valitsin sen rakastajattaren. Nostakaa kissa pöydälle ja puhukaa molemmat rehellisesti. Ehkä te vielä löydätte toisenne ja jos ette, niin ainakin saat rehellisen elämän. Toivon sydämestäni, että miehesi unohtaa toisen naisensa ja kiinnostuu sinusta uudestaan. Minulla kävi niin, että uusi rakkaani jätti minut ja jäin täysin yksin. Nyt kaipaan eksääni joka päivä. Sillä on toinen 3. Meneekö soittamaan jollekin toiselle naiselle? Oma isäni jäi kiinni kun teki tuota.

Yhdellä ulkoreissulla äitini lähti perään, kun ihmetteli näitä "katoamisia" ja näki isäni puhuvan puhelimessa ja myöhemmin selvisikin, kenelle oli puhunut… Toinen nainenhan siellä oli. Vielä kestetään toivois useammin. Arvostakaa toisia olkaa Rehellisiä. Olisko miehellä testosteroni vähissä? Testosteronin vähyyshän syö merkittävästi halukkuutta: Hänellä on varmaan joku toinen nuori nainen jonka luona käy? Ota selvää minne menee aina. Eri asia taas tämä: Olet liian innokas, ei sillä innostu, päinvastoin puoliväkisin tyrkyttäminen pahentaa tilannetta.

Hän on lopettanut suhteenne, ei vaan ole uskaltanut sanoa sulle, ettei halua panostaa enää teihin? Jos miehellä olisi motivaatio ja rakkaus, hän yrittäisi korjata? Jos olet joskus kieltäytynyt liikaa itse, se on voinut viedä miehen innon - pariterapia voi auttaa siihen. Nelikymppinen nainen ei välttämättä kiinnosta niitä miehiä jotka pitävät nuoremmista naisista, kaksikymppisistä?

Rakkaus tai kiinnostus loppu? Toivottavasti löydät sen mikä on vialla suhteessa tai miksi seksi toimi. Ei kannata lähetä kuulustelemaan miestä tai syyttämään, vaan eri kautta selvittää. Rakkaus ei tule väkisin takaisin tai kiinnostus. Katso palautuuko tilanne jos mies ei petä, ehkä pariterapeutti auttaa. Myös ajoitus saattaa olla ongelma, vääränä aikana yritetty jolloin miehellä on muuta. Ehkä aikanne eivät kohtaa.

Vai onko hän ollutkaan kiinnostunut kunnolla koskaan? Tai sitten rakastaa, muttei halua seksiä paitsi muualta? Minä en edes katso naista saati puhuttele koska nainen saattaa tuntea tulleensa seksuaalisesti ahdistelluksi. Ainakin Ylen toimittajien mukaan nainen on onnellinen saadessaan olla aivan rauhassa. Oltko ottanut huomioon jos vaikka miehesi on liittynyt vihreisiin siellähän taitaa olla,että samaa sukupuolta olevat ovat jokseenkin kiinnostuneita toisistaan.

Ikä on todella kanssa se joka alentaa haluja,mutta lääkäri setä kirjoittaa tautiin sellaista betonia,että taas homma käy ja haluttaa aina.

Toisaalat sinä voit olla yliaktiivinen jos aina tekee mieli. Minulla rakastajattaria ja niistä yhdellä on ainaiset halut ja on komea rouva jolla hyvä,mutta laiska mies.

Miksette mene yksin tai yhdessä lääkärin vastaanotolle? Nykyään näihin on apua saatavilla ja syyt voivat olla henkisiä tai fyysisiä. Tilaatte terveyskeskukseen ajan, siitä lähtee asia purkautumaan pikkuhiljaa.

Vuosia sitten minulla ei seksi kiinnostanut enää juuri ollenkaan. Silloinen naisystäväni "pakotti" lääkäriin ja siitä alkoi pitkäkestoiset tutkimukset, joskin lopputuloksen kannalta kannattavat. Itsellä oli hormoonituotanto hiipunut. Sain lääkityksen ja sen jälkeen seksiä teki mieli enemmän kuin naisellani.

Parempi sekin kuin ettei ollenkaan. Miten tuollaista voi olla? Tuollaisellehan olisi miehiä jonoksi asti! Suomalaiset miehet tuppaavat olemaan tuollaisia, ennen aikojaan väsähtävät. Vaihda jonkun muun maalaiseen! Testosteronin määrä on 40 vuotiaalla jo selvästi tipahtanut. Kyllä sen huomaa itekkin etttä ei sellainen kiima ole enää kuin nuorena.

Se on vaan faktaa. Jos joku 45v sanoo että kaikki pelaa kuin nuorella miehellä niin se valehtelee! Testo on nuoruuden hormooni ja se just tekee sen että tekee naista mieli koko ajan. Kahden minuutin pano ja se siinä kerran kahdessa kuussa.

Voi hyvät hyssykät kun minä olen 65v nainen ja seksihalut on kyllä kovat.. Jaksaa vaikka joka toinen päivä tai 2 kert. Mitä te nuoret naiset hommaatte kun ette seksiä jaksa harrastaa??? Sinäkin olet parhaassa iässä sitä harrastamaan, oletko vain kyllästynyt kumppaniisi? Lopeta provojen keksiminen ja hanki elämä Sitten selvisi että ex-mieheni olikin ollut tuon ajan uskollinen salarakkaalleen eikä minulle.

Sitten sinkkuilun aikana olenkin viettänyt villin aikoinaan elämättä jääneen nuoruuteni. Nainen kyllä saa jos haluaa Tää on ihan tuttua. Olimme naimisissa yli 30 vuotta. Viimeiset vuotta en saanut edes vastausta "hyvää huomenta" toivotukseen. Eikä tänä aikana viikossa montaa sanaa vaihdettu.

Olin kait ja varmasti loukannut häntä syvästi. Uljas prinssi olikin luuta ja nahkaa. Tarkoitus oli varmaan musertaa minut ihmisenä! Hain viimein avioeron, johon paperiin hän ei suostunut edes laittamaan nimeään. Ellette keskenään puhumalla saa sovittua asioita, ei ole muuta tehtävissä kuin ero.

Se on valitettavasti minun kokemukseni. Nyt minulla ja hänellä on mahdollisuus katsoa, jos maailma tarjoaa jotain, kun ikääkin jo on. Keskenään puhuminen ja sopiminen on ainut mahdollisuus. Perheterapia kävimme yhdessä kerran oli naurettavaa höpinää. Iloista Uutta Vuotta kuitenkin molemmille. Kyllä mulla kanssa tilanne, että vuosikausia odotin, että vaimo joskus tulisi mun tarpeisiin vastaan kauniita alusasuja jne..

Vähitellen sitten vaan kylmenin ja nyt mun ei tee häntä tippaakaan enää mieli, ja nyt hän taas puutteessa. En minä pahuuttani, ei vaan tee mieli. Noh, olen toki hakenut puuttuvat asiat elämääni matkan varrella sitten muualta.. Sitä ei nyt vaan kinosta. Ei kannata tehdä tuosta suurempaa ongelmaa kyselemällä että mikä vaivaa, ei se siihen osaa vastata. Jonkin ajan päästä kaikki on taas ennallaan. En tiedä mitä tuohon oikein sanoisi, onko miehelläsi toinen nainen?

On se kumma mies jos ei seksi kelpaa, ehkä ongelmia saada ryhti kuntoon? Keskustelemalla saa selvyyttä asioihin Jos et heti saa vastausta, niin anna hänelle pari päivää aikaa miettiä sitä. Ikä voi tehdä omat juttunsa, mutta sekin selviää keskustelemalla. Ja voihan se olla se kuuluisa 40 kympin kriisi, jolloin hän käy miettimään jo loppupuolen elämäänsä. Vikoja siis voi olla vaikka kuinka monia, ja koita eliminoida niitä yksi kerrallaan.

Kyllä se loppujen lopuksi tuppaa selviämään, ja aina sen kuuleminen ei oli miellyttävää. Vastaan, lukematta muiden vastauksia. Suhteenne on loppunut jo aikaa sitten, mutta miehesi ei sitä uskalla sanoa ääneen. Poislähtö omasta kodista on vaikea paikka ja sen vuoksi tällaisia "ihmissuhteita" ylläpidetään väkisin.

Joko lopetatte suhteen ja haet muuta miesseuraa, tai sitten sovit miehesi kanssa että suhteestanne tulee avoin, ja saat tavata muita miehiä, vaikka olette suhteessa. Asialle pitää tehdä NYT jotakin, emme elä ikuisesti. Tätä vastausta ei varmastikaan pidetä asiallisena, mutta kerronpa miten itse ratkaisin samanaisen tilanteen. Tiedä sitten oliko paras ratkaisu, mutta seksitön liitto ei ole mua varten. Menihän siinä toki sitten paras kaveri ja tukija, mutta parisuhde ei mielestäni ole mikään kaverisuhde.

Itellä on aina ollu korkea libido ja vielä 35v se on samanlainen kuin 16 vuotiaana teini poikana, monet nuoremmat naisetkaan ei pysy vauhdissa mukana. Mutta kyllä sekin hiipuu pitemmässä parisuhteessa jos ite aina kehut toista ja teet aloitteen, mut toinen ei ikinä kehu sinua tai tee aloitetta, myös miehet kaipaa välillä kehuja vaikka kuinka äijä oisit. Mutta aina löytyy myös niitä naisia joilla on yhtä korkea libido oli sit 20 tai 40 vuotias ja varmasti myös aloittelijalle semmoisia miehiä.

Mutta asiat on siinnä vaiheessa helpompia kun oot sinut ittes ja seksuaalisuutes kanssa, silloin myös tiedät mitä haluat toiselta ja että myös sinun kaltaisia ihmisiä löytyy. Ite en enää tyydy siihen et on ihan ok paisuhde tai seksiä silloin tällöin. Vaan oon mieluummin semmosessa parisuhteessa missä molemmat on seksuaalisia ja on aina ollu elämän tilanteesta riippuen, ei se seksuaalisuus katoa.

Kyllä siihen samaan tottuu valitettavasti. Jos yli 10v jyystäny samaa, niin vaihtelu tekee hyvää. Siinä mielessä kannattaa vähän piristää itseään. Pieni muodonmuutos, eli uusi hiustyyli ja uusi hiusväri, ehkä miedompi meikkaus, erilaiset kuteet push upit jne kysy minkälaiset alusasut herättää miehen pikkuveljen jne, valkaise hampaat jos keltaset jne..

Jos seksissä aina samat jutut niin ei kauheasti innosta. Mieli halajaa jotain uutta ja erilaista. Siinä mielessä pieni muuttumisleikki voi olla hyvästä, miehen alitajunta ajattelee että nyt ollaan vieraissa. Ehkä jotain muutoksia mitä et normaalisti tekisi, eli suuseksiä ja ajelet posliiniksi alakerran tms. Jospa mies on huomannut, ettei hyväkään seksi poista turhautumista tai tarkoituksettomuuden tunnetta, jota hän kokee?

Voi olla, että itsekin koet samoin, jos pysähdyt ja rehellisesti tutkit mitä tunnet. Sen ei siis tarvitse johtua suhteesta lainkaan, vaan ihan siitä, ettei opittu elämänmalli salli mitään oman tahdon mukaista, ja tilanteen voi korjata, kunhan ongelman ymmärtää. Googlaa ja käy tutustumassa Alkuajatukseen, siitä löytyy toimivaa tietoa oman tahdon ja elämänongelmien selkeyttämiseen. Lopeta tuo alkuajatuksen piilo markkinointi. Mitä yhteistä on Joulupukilla, Teräsmiehellä ja seksiä haluavilla naisilla?

Aivan oikein, ovat kaikki taruolentoja. Outoa lukea tälläistä naiselta. Että nainen on se aktiivinen osapuoli. Kun itsellä on ihan päinvastainen tilanne. Mies on erittäin halukas ja aktiivinen. Halukkuus tuntuu toisinaan jo jopa ahdistelulta. Seksiä pitäisi olla tiuhaan tahtiin viikottain. Jos sitä ei ole, mies on äreä ja kiukkuinen ja syyttelee minua aviovelvollisuuden laiminlyömisestä.

En ole edes erityisen hyvännäköinen, enkä seksikäskään omasta mielestäni. Mutta mies on ihan hulluna vartalooni ja sanoo seksin olevan kanssani parasta mitä hän tietää. Vaikea tätä on selittää, mutta ellei seksi kiinnosta yhtä tiuhaan kuin toista, niin se ei vaan kiinnosta. Kaikesta huolimatta koetan suostua seksiin, vaikka ihan ilman mitään halua.

Koska koetan ymmärtää toisen tarvetta, joka itseltäni on kadonnut johonkin. Viisikymppisiä olemme, yhteisiä lapsia on kaksi kpl, he ovat muuttaneet jo kotoa pois. Yli 30 vuotta olemme olleet avioliitossa. Vieraissa meistä kumpikaan ei ole koskaan käynyt, eikä tahdo käydä. Tämä tuskin lohduttaa, mutta tarinasi ei ole tavaton ollenkaan.

Teillä halukkaampi osapuoli seksiin - ainakin virittelyyn - on nainen, sinä. Minun mielestäni monet miehet väsyvät parisuhteessaan naisten vaatimaan seksuaaliseen virittämiseen. Nekin naiset jotka haluavat vuosienkin jälkeen seksiä mieheltään odottavat mieheltään kosiokuvioita, kehumista, lahjoja ja muuta sellaista. Miehet väsyvät tähän huomioimisen yksisuuntaisuuteen.

Tottakai useimmat miehet rakastavat ja haluavat yhä naistaan. Mukavinta olisi vain pyytää rakasteluhetkeä ilman kummempia kuvioita.

OK, näkemykseni on subjektiivinen, mutta ehkäpä miehesi tuntee kerta kerran jälkeen hinnan rakasteluhetkestä liian suureksi ja tyytyy mielummin olemaan ilman.

Parisuhteessa monasti jämähdetään omiin asemakuoppiin ja muutokset lähentymiseen eivät onnistu. Tärkein kysymys on kiinnostaako miestäsi seksi yleensäkin ja seksi sinun kanssasi. Jos vastaus on kyllä, on teillä toivoa. Kompromisseja joutuvat tekemään kumpikin. Mitä ne kompromissit ovat selviävät vain keskustelemalla. Tämä oli ainakin omalla kohdallani haluttomuuden syy.

Avopuoliso halusi niin pitkiä pitkiä esileikkejä ja jatkuvaa kehumista ja huomioimista, että väkisinkin siihen väsyi ja lopulta oli vaan helpompi esittää väsynyttä. Joku tuolla aiemmin sanoi, että miehet haluavat metsästää eivätkä halua helppoa saalista, mutta omalla kohdalla pidän enemmän suorasta 'pane mua' tyylisestä lähestymisestä sen sijaan, että alkaisin arvailemaan onko nainen nyt sillä päällä vai ei.

Joskus on mennyt yhden tyttöystävän kanssa jopa niin, että hän hieronut kaluni pystyyn, suudellut sitä ja kieltäytynyt tämän jälkeen seksistä, kun erehdyin luulemaan että hän on seksiä vailla. Ota nyt sitten teistä naisistakin selvä.

Miehet haluavat sekä yhden illan huviksi että elämänkumppaniksi naisen jota yleensä on vaikea saada. Mitä vaikeammin valloitettava nainen, sitä kiihkeämpi on miehen yritys ja onnistuessa palkintokin tuntuu suurelta. Täysin selkeä tosiasia on, ettei kukaan mies halua omaa naistaan valloittaa kerta kerran jälkeen. Onhan hänet jo tavallaan valloitettu.

Nainen ennemminkin voi odottaa miehen hurmaamista ennen kuin syttyy. No, suosittelisin katsomaan aiheesta kertovaa viihteellistä elokuvaa nimeltä "Ei kiitos". Kertoo juuri tuosta elämäntilanteesta ja on aika kiva. Itse olen eronnut ja tilanteessa, johon vakava suhde ei mitenkään mahdu.

Työ ja lapset vievät leijonanosan ajasta. Mutta että viettäisin kaikki yöni yksin? Sellainen vaan ei ole tervettä. Katsokaapa, kaltoin kohdellut naiset, vaikkapa profiiliani tuolla alla näkyvällä nimimerkillä ;. Näyttää siltä, että miehesi kiusoittelu on paras ase. Tee hänet hiukan mustasukkaiseksi. Näytä, että sinua kiinnostaa esim.

Voit lähteä "viihteelle" ja sanoa, että sopii sitten odotella vasta aamuksi kotiin ja miehesi voi samalla viettää unettoman yön kun kuorsaat mukavasti kaverisi sohvalla jne.

Älä tee mitään oikeasti, mutta jätä miehellesi vähän arvioimisen varaa. Haluaako hän sinun katoavan, vai ottaako kiinni ja pitää hyvänä? Jos olet liian mielin kielin, valitettavasti sinut on helppo torjua. Pieni omistamishalun herättely voi tehdä hyvää, koska muuten päädytään paljon vakavampien konfliktien äärelle. Tuurilla laivatkin seilaa, kokeilematta ei onnistu..

Kyse oli viimeisestä oljenkorresta, kun nainen on noin tympääntynyt miehen käytökseen, on tehtävä se mitä on tehtävä ja loput jää sattuman varaan koska se ei enää paljon merkitse pitkän ajan jälkeen. Mielenkiinto joko herää tai sitten sammuu yhtä kokonaan, kokeilu kannattaa koska kerran me vain eletään, eli reippaasti sitten syteen tai saveen ilman hyssyttelyjä. Niiden aika on ohi.

Jos ei mitään yritä, niin ei mitään saa. Kaikki konstit oli sallittuja sodassa ja rakastelussa, eiku. Rohkenen epäillä miehelläsi on sinua parempi sexi kumppani jota hän käy pamputtamassa silloin tällöin,on yli töitä y.

Kyllä nämä jutut tiedetään,toivottavasti ymmärrät itsekkin ennen kuin se on myöhäistä,haloo,haloo!!!!! Meillä aviomiehen kanssa viimeiset 5v olivat melko seksittömiä. Yritin kaikkeni, mutta miehen ei vaan tehnyt mieli. Sanoi, ettei minussa ole vikaa, ei kuulemma vaan huvittanut. No siitä tuli sitten entinen mies Mun kokemus on, että ei kannata jäädä yrittänään ja odottamaan.

Mulla oli vähän samanlainen tilanne, eli 10 vuotta seksittömässä suhteessa. Miehen kiinnostuksen laantumiseen en koskaan saanut selitystä. Mies ei koskaan sanonut hyvää sanaa minusta ja mun ulkonäöstä.

Mun naiselllinen itsetunto painui maanrakoon. Nyt olemme eronneet ja saan elää taas aktiivista seksielämää ja opettelen uudelleen arvostamaan itseäni. Aina sama syy 3. Olet vain liian tylsä ja lihava. Ja olen siis itsekin mies. Miehelläsi on joku muu jota käy panemassa niin eihän sulle sitten seksihalut enään riitä. Itse kun petän vaimoani niin ei kyllä huvita vaimoa panna samanapäivänä.

Ei huvita AINA sitä samaa nylkytystä joka pvä. Onpa sulla hieno mies kun ei anna sulle mitään, pistä selkä seinää vasten! Oletko ajatellut jospa olet ajautunut yleiseen naisten ongelmaan, huonoon hygieniaan?

Siksi miestä ei seksihommat kiinnosta.. Ymmärtämöttömän tai joipa ymmärtävän miehen näkökulma. Vaikka kumppani on kuinka hemaiseva ja kropaltaan täydellinen, niin kaikkeen tottuu.

Vika ei ole sinussa, eikä edes miehessäsi. Ihminen vain on sellainen. Jos miehesi olisi kaltaiseni 60v. Jos ne kuuluisat kemiat ei kohtaa, niin kumpikaan ette ole aarteita toisillenne, vaikka sata vuotta eläisitte. Harrastakaa seksiä tahoillanne ja kimppajuttuja, mutta pitäkää lapset liiton ykkösasiana. Meillä tämä on toiminut ja elämä maistuu. Odottelemme taas tulevaa etelän seksimatkaa. Olette kuin kopio meistä.

Olemme akateemisia molemmat , ja työelämän paineet ovat todella kovat. Mieheni matkustaa paljon töidensä vuoksi. Seksi on suhteessamme harvemmin kuin viikkotasolla, eikä joskus edes kuukausittain.

Asunto- ja muut velkamme vaativat ahkeruutta. Elämältä tämä ei silti tunnu. Olisiko köyhähkö "maajussi" sittenkin parempi valinta. Minä 49 v nainen en edes halua seksiä avopuolisoni kanssa enää, eikä olla mitään tehtykkään kahteen vuoteen.

Ketä kiinnostaa mennä sänkyyn miehen kanssa jonka taidot sängyssä sisältää selällään makuun silmät kiinni ja se siitä. Tätä samaa kaavaa noudatettu 13 vuotta.

Mitään ei kuunnella jos jotain toivoo sama vanha vaan jatkuu. Kännissä sitten huudellaan että oon huora, haisen paskalle ja kun saunassa oltiin ja minä alastomana niin kommentti oli että " hyi vittu" joten en usko että moni muukaan nainen sijassani kiihottuisi moisesta miehestä.

En ole mikään kg kokoinen vaikka hekin kauniita ovat, mutta XL kokoa kuitenkin. Sitä saa mitä tilaa jos ei kelpaa niin antaa olla. Pystyn oikein hyvin elämään ilman seksiä ja oikeastaa nyt parempi kun ei tarvitse väkisin tehdä mitään mikä ei kiinnosta. Kaikesta arvostelusta olen menettänyt naisellisuuteni joten en kaipaa edes vieraita miehiä.

Laitoin tämän viestin vain vastakohdaksi asiasta. Kyllä seksihalut puolin jos toisin johtuu asioista joista ei muut voi ymmärtää jos ei tiedä taustoja. Niin se elämä soljuu ohi.. Olisko ollut parempi miettiä ensin..? Oletko varma, että miehesi on elossa? Tuota, voinko sanoa sen asian nyt tässä ihan suoraan? Suhteenne ei selkeästikään ole osa miehesi elämää. Se voi olla sitä ystävyyssuhteena ja jopa leikittelysuhteena, mutta ei luonnollisestikaan enää eroottisena suhteena.

Yleensä suhteen pitkittyessä elämän kannalta merkittäviin mittasuhteisiin, kumpikin osapuoli kääntyy seksuaalisesti sisäänpäin. Nainen omaan naiseuteensa ja mies omaan miehuuteensa. Tämä yleensä tehostaa seksielämää, mutta ongelmat astuvat kuvaan siinä vaiheessa, kun nainen ei halua olla nainen tai mies ei halua olla mies.

Ehkä miehesi libido on ohjautunut uudelleen lähiaikoina jonkinlaisen raskaan tapahtuman vuoksi? Tämä ilmenisi mahdollisesti myös haluttomuutena työskennellä, hoitaa velvollisuuksia, nähdä ystäviä yms. Toinen vaihtoehto on se, että hän on homoseksuaali ja jollain tapaa esittänyt sinulle aikaisemmin jotain muuta. Tämä ilmenee raivokohtauksena, jos esität hänelle pyyntöjä, että hän voisi olla miehekkäämpi tai pidät muiden miesten miehekkyyttä arvossa.

Olen ollut kolmasti naimisissa ja mulle riitti. Nuorena pidin vain naisista mutta nelikymppisenä aloin kyseenalaistamaan oman seksuaalisuuteni. Naiset alkoi pikkuhiljaa maistumaan puulta. Olen ikäni ottanut muutaman oluen viikossa ja viikonloppuna muutaman. Neljänkympin vaiheilla aloin kiinnostumaan komeista miehistä ja kiinteistä pyllyistä. Mies vanhetessaan alkaa naisellistumaan ja alkaa kiinnostumaan samasta sukupuolesta. Ei sellaiset henkisesti köyhät perusjuntit, vaan keskimäärin hieman älykkäämmät yksilöt.

Kaikkihan tietää, että yluopistopiireissä homoseksuaalisuus on yleisempää kuin ammattikoulutasolla. Säännöllinen alkoholin käyttö laskee mieshormoonin tasoa ja nostaa naishormoonin tasoa. Nykyisin nettiaikaan on hirveän helppo solmia salasuhde ukkomiehenkin.

Esimerkiksi kesäisin kun käyn naturistirannoilla, viikolla on siellä vain varattuja ukkomiehiä hakemassa pikaseksiä. Viikonloppuisin heitä ei näy kun he ovat perheen kanssa anoppilassa tai mökillä lasten kanssa: Monet tässä ketjussa neuvovat kaikenlaisen tekemisen puolesta.

Harvoin keskustellaan korvien välisestä seksistä, fantasioista. Meillä on yli 15 vuotta yhteistä taivalta vaimoni kanssa takana ja en voisi kuvitella että olisin kiinnostunut seksistä tällä tavalla vaimoni kanssa ilman yhteisiä fantasioita. Ihan vain heittona, mikä on sinun seksifantasia joka on mielestäsi aivan liian rivo ja hävettävä, että voisit jakaa sen jonkun kanssa. Olisiko miehelläsi jokin sellainen fantasia, joka kiihottaa suuresti, mutta ei uskalla jakaa sitä kanssasi.

Useimmat miehet ollessaan yksin pystyvät masturboimaan itselleen nopeasti orgasmin pari päivässä fantasioidessaan asioilla jotka kiihottavat. Useimmat fantasiat ovat vain fantasioina kiihottavia, niitä ei edes ole tarkoitettu toteutettavaksi.

Jotkut ihmiset ajattelevat että sellaiset fantasiat ovat jotenkin perverssejä, että on kieroutunut. Eivät tajua että se on ihan normaalia. Ajattele jos teidän salaisimmat fantasiat kohtaisivat.

Voit varmasti uskoa että tulee virtaa seksiin. Meillä fantasiat vaihtelevat ihan laidasta toiseen akselilla ryhmäraiskaus-koiraseksi-insesti-koulutyttö-cuckold. Naiseni ei halua olla dominantti, kaikenlaiset alistusfantasiat toimivat. Ja meillä molemmilla on hankaluuksia pidätellä orgasmia. Naiseni saa jo usein viidessä minuutissa, minä hieman hitaammin.

Jos sinä kysyt todella aidosti tätä asiaa, niin sanon sulle, että etsi asialle joku muu foorumi? Seksuaaliterapeutti varmaan olisi hyvä kuuntelija ja varmasti osaisi myös antaa tähän jotain järkevää neuvoakin Thaimaahan tai pakistaniin tai yms maihin Rahööa saa ihan mitä vain Jos kuulut eliittiiin nato jokukot hakaa mitä haluat vaikka muksuja ja saat tehdä niillä ihan mitä haluat.

Ottakaa rokotuksetset tyhmät orjat. Alat ottamaan mustaa makkaraa sinne peräreikääsi. Mitä ihmettä siinä on jos ei kehu ulkonäköäsi ym jos sinä ett ole miehesi mielestä hyvännäköinen ja viehättävä!

Kyllä sitä suurinosa 40v naisista alkaa olemaan jo kulahtaneen näköisiä kun ikä vaan tekee tehtävänsä Sit jos mies on huomannut että kelpaa paljon nuoremmillekin niin kyllähän nuoremmat ja nätimmät alkaa kiinnostaa tottakain.

Kokemuksesta voin kertoa,että tulpaton mopo alkoi etoa siinä nelikymppisenä ja meni vaihtoon Olet liian ruma 4. Laihduta, sheivaa pillukarvat pois ja hanki silikonit. Ja botoxia huuliin ja anus kannattaa myös valkaista. Eiköhän näillä konsteilla ala pappa panna! MIES ei ole tuollainen. Itse menin 37 v. Biologisesti vähintään 15v itseäni vanhemman 'naisen' kanssa. Vain hirveä tuska ja hillitön ikävä naisen iholle on jäljellä. Viimeisen häämatkan lopuksi vit Pelkään pahoin, että miehesi on masentunut.

Yleinen syy, testosteronitason lasku. Minulla omakohtaisia kokemuksia, menin lääkäriin, määräsi Nebidoa, olen kuin toinen mies! Sekdsi sujuu, josta johtuen elämäkin maistuu ihan eri tavalla. Suosittelen samaa, ota rohkeasti puheeksi. Mistä näitä aina pulppuaa Seksi ja seksi, hankkikaa harrastus. Minä avaaja, olen saanut seksiä sitten muilta miehiltä. Se on vain lisääntymistä varten ja sen jälkeen kuuluuki olla ettei haluta.

Turha huolestua ettei halua sua. Nyt olet Krista pikkasen eksyksissä, seksi nimenomaan kuuluu elämään! Jos siitä huono omatunto tulee, mene lääkäriin. Epänormaalia on pidättäytyä sexistä. Nyt ei taida sinulla olla kaikki asiat hyvin jos noin ajattelet. Olemme olleet avioliitossa 57 vuotta, eikä ainakaan tähän mennessä ole ollut pienintäkään haluttomuutta seksiin mieheni kanssa.

Eikä miehellänikään, hän huutaa vastauksensa kysymykseeni, tuolta nojatuolistaan. Joten avioliittomme perustunee todelliseen ja aitoon rakkauteen, eikä kuviteltuun viisauteen aviopuolison valinnasta!!! Nyt täytyy sanoa alkuunsa sellainen asia että! Jos häntä ei paneta, niin se ei saa olla sun ongelma! Kyllä sun täytyy saada hyvää seksiä, tai edes seksisä; Siis koska sä olet näköjään yrittänyt vaikka mitä Arvostan sua tosi paljon tuossa niin sanot st hänelle ihan pokkana, että jos ei seksiä heru omalta, niin haet sitä sit vieraalta!

Ei kenenkään tarvii olla nälissään, jos jääkaappi on tyhjä! Sit sitä haetaan mualta, jos keinot on kokeiltu!

Mutta onhan tuo sellainen juttu, et jos toinen on enää "kämppis" Niin peli taitaa olla pelattu! Eli uutta matoa koukkuun! Mä en vois olla ilman seksiä kovin montaa tuntia; T: Oletkos joku kuivapillu keneltä pillerit on vieneet halut???

Seksi ja intohimo on se mikä nimen omaan pitää parit yhdessä! Kuka menee toisen kaa kimppaan vaan lisääntyäkseen??? No joo lestaadiolaiset tietty! Kyllä siinä vaiheessa kun seksi loppuu niin on sama kuin öljylampusta loppuu yljy! Meillä vaimoni on hokenut noin 20 vuotta, että anna perseeni olla ja että mikään ei ole niin kuvottavaa kuin naiminen. Tämä alkoi vaimoni ollessa vajaa 40 vuotias. Meillä on lapsia ja lapsenlapsi.

Kunnioitan vaimoni mielipidettä ja annan hänen "perseensä" olla. Viime yönä kumppanini oli Marilyn Monroe. Ja se tuntui niin todelliselta Minä antaisin semmoisen harpun lopunkin vartalon olla.

Minä en oo koskaan pillereitä syöny enkä syö. Ja mieheni on hulluna joka kerta. Mutta ei se seksi sen kummempi asia ole elämässä. Taidat olla vielä nukuksissa. Enpä ihmettele tuota jampan vastausta nykyaikana. Kyllä minä ainakin valitsen miehen sillä perusteella että tulee kauniita lapsia. Ja seksihän se tietenkin on tärkeintä maailmassa. Ei oo kumma jos ihmiset masentuu ku kaikki sairas valloillaan. Tehkää jotain kunnollista ja kehittävää.

Ei niiden iltaisten "pikkujuttujen" jälkeen enää jaksa innostua. Muuten seksi kyllä kiinnostaa jokaista miestä ja se on akka joka on frigidi. Ei näistä suomalaisista kävelevistä tunnevammaisista kyrmyniska-junttipaskoista oo mihinkään. Ne osaa pyörittää kymmentä naista yhtä aikaa ja lirkutella. Saat samalla muita tuliaisia: Minä ainakin tykkään sexistä enkä kylly,olen käynyt läpi paljon aviossa olevia naisia sekä naimattomia ja olen niitä polkenut kuin tulpatonta mopedia ja nannaa tekee altavastaajalle ja mullekkin.

Tänäänkin tapaan illalla yhden rouva ihmisen kertoo miehelleen menevänsä naapurin rouvan kanssa lenkille,naapurin rouva treffaa taas minun kaveria tänä iltana. Rakkaus on aina sama mutta kohteet vaihtuu!! Onko kyseessä afrikkalainen muslimimies? Eltaantunutta lihaa eli ei kiinnostavaa.

Ei ole vielä läpeensä kyllästynyt. Kuinkahan kauhea näky ap on ilman vaatteita, jos edes omalla äijällä ei seiso? Täällä yksi eltaantunut keski-ikäinen nainen. En ikäistäni enää huolisi. Kokemusta niistäkin on eron jälkeisestä elämästä. Suosittelen lämpimästi muillekkin naisille: Kyllä kymppinen nainen on vielä oikea seksipommi ja vanhempanakin kunhan pitää kroppansa kunnossa.

Mieluiten puutteessa pidetty eron partaalla tai just eronnut. Melko tykkejä ovat ja kaikki tuntuu käyvän, oikein innolla ovat itse ehdottelemassa suihinottoa ja jopa anaalipanoja..

Moni synnyttänytkin non tiukka lihaltaan ja liukkampi kuin teini-iässä. Juuri näin, itselläni 20vuotta nuorempi rakastaja ja on vipinää missä milloinkin ei sänkyyn aina ehditä.. Se on menoa ja meininkiä eikä mitään nyhjäämistä. Mitä niillä vanhoilla ukoilla tekee, kun ne ei osaa mitään eivätkä tiedä mitään.

Minäkin suosittelen naisille samanlaista nautiskelua, ei kun nuorempi mies kehiin ja nauttimaan elämästä. Joko rakastajaksi tai seurustelukumppaniksi mikä itsekullekkin meille tuntuu parhaalta. Jos olet ollut vuosia suhteessa ja uhkaavasti keski-ikää lähestyvä: Jos olet nuori tai suhde on kestänyt vähän aikaa ja silti tuollainen: Dumppaa ukko ja etsi joku jolla on normaalit seksihalut. Minulla ei edes nuorena tehnyt mieli sexiä ei ollut mitää yö seisokkeja yms,sitten todettiin hyvin alhaiset testosteroni arvot mutta ei lääkäri antanut hoitoja siihen vedoten ettei halua ottaa vastuuta jos niiden takia tulee eturauhassyöpä.

Joo rahalla kaikki huohottavat läskit maajussit. Ehkä hän muuttui homoks? Ehkä sitä ei vaan houkuttele sun kalkkuna tai oot vaan niin vitun ruma. Täällä on taas peräkammarin pojat kilvan kiistelemässä, kuka on tammikuun ääliö. Huomataan, että olet täällä. Miksi puhut monikossa, vaivaako skitsofrenia? Kylmä tosiasia on, että sama kumppani ei välttämättä enää sytytä jos on oltu pitkäännyhdessä Jollakin se on 2 vuotta ja jollakin 20vuotta.

Sanomasi kertoo että ette ole päässeet seksisuhteessanne pintaa syvemmälle. Jos luulee että se on naamasta, tisseistä tai persiistä kiinni onko nainen kiihottava tai ei, niin on paljon jäänyt potentiaalia käyttämättä. Ja jos nettipornon ääressä pystyt rentoutumaan niin että mälli irtoaa iisisti, on se todiste joko sinun tai teidän molempien kyvyttömyydestä päästää mielikuvitus irralleen kun olette yhdessä.

Varmaan sulle tuli vitun hakkarainen. Nuori mies pystyy vaikka 7 keraa päivässä. Keski ikäinen muutamankerran viikossa jopa harvemmin. Se on tosiasia että miehen kyvykkyys laskee kokoajan mitä enemmän tulee ikää.

On se surullista kun niinkin mukavasta asiasta kuin seksistä pitää ajatella että pystyy. Kuka pystyy eniten on kovin panomies. Minä uskon että olen vaimoni mielestä kovin panomies kerran pari viikossa, kun tiedän miten vittu kostuu sekunneissa ja orkku kolkuttaa minuuteissa. Joo, mutta jos lähtötaso on huima, kestää sitä pudotustakin tulla, että ehtii keski-iässä normi kuolevaisen tasolle.

Ei ole oma muija ainakaan puutetta valittanut ikinä, eikä ne muutkaan naikkoset, joiden kanssa ollut välillä sutinaa. Suoraan en ole kertonut muijalle, mut väittäisin tietävän ettei niillä haluilla mitä ooli alle nelikybäsenä tyydytä yhden naisen voimilla. Joo toi "keski-ikäinen" käsite, siihen mahtuu kuule aikas monenlaista tapausta, elähä yleistä! Helena oli upea ja sensuelli nainen. Eräänä päivänä hänen miehensä lähti nuoremman matkaan. Helene suri ja suri vuosia kotona. Lopulta Helena päätti että nyt loppuu sureminen.

Kävi suihkussa, ajeli karvat.. Tiskille saapuessa helena kuuli ensimmäisen kommentin vastakkaiselta sukupuolelta Helena murtui ja palasi itku kurkussa kotiin. Jos he nyt olisivat olleet sitä muhkeaa pyöreää vaille, niin helenat nyt vaan eivät miellytä. Ketä kiinnostaa sun ongelmas. Tee itsari, ni ei oo enää ongelmia. Ota mies joka on sinua nuorempi? Näkyy olevan aika yleistä mitä olen seurannut tuttavapiirissä.

Just ne keski ikäiset eronneet naiset on ottaneet uuden miehen niin se on jopa aika paljo nuorempi sitä naista. Naiset ei varmaan arvaa kun rupeavat suhteeseen jopa vanhemman miehen kanssa suhteeseen, että miehen kyvyt vähenee kun ikää tulee. Me ollaan kohta kolmekymppisiä eikä ainakaan vielä ole juurikaan huomannut että seksi olisi vähentynyt. Itse koin eturauhastulehduksen joka on salakavala ja voi olla pitkäänkin lähes oireeton tai sitten kuulemma tosi kivulias.

Ja onhan niinkin tiedän itsestäni että toiset naiset eivät ole koskaan saaneet ns. Yleensä painostus on vain pahasta? Hommaa tiettyä tablettia ja laita puolikas salaa juoman joukkoon Toinen pariskunta aloitti luontaistuotekaupan kuurin ja senjälkeen nainen valitti kuulemma "liiallisuudesta" Jotkut sanovat että pitää imeä kovaksi Naisen voi tyydyttää myös ilman sitä Työstressi on yksi pahimmista ongelmista näissä asioissa Tietenkin jos haluaa eroon jostakin naisesta Mutta enne eroa suosittelen asumaan erillään puolisen vuotta Yleensä ei vaihtamalla parane!

Kannattaa laitta kroppa kuntoon niin on kykyä makuukammarissa, ja hoikka urheilullinen kroppa lisää kumppanin mielenkiintoa. Tuolta apu ja vertaistuki www. Eikös tämä aloittaja juuri kehunut olevansa ihan ok ulkoisesti, lue edes mitä sanotaan ennenkuin käyt mainostamaan. Useammassa vastauksessa on sanat, laihduta, olet läski tai xl kokoinen. Herätkää hyvänen aika, ei tässä iässä olla enää mitään sorjavartaloisia naisia, elämä on jättänyt meihin kaikkiin omat merkkinsä.

Itse olen xxl kokoinen, naisen muotoinen, itseni kantava, iloinen nainen, ja olisin halutessani saanut seksiä niin paljon kuin haluan.. Ei halu ja seksi ole vaan hoikkia ja sorjia varten, se on meitä kaikkia varten luotu nautinto, ja josta pitää osata nauttia lahjana. Mulle on turha tulla heittelemään rumaa läskiä tms. Kyllä tässä iässä vaan ollaan hoikkia ja sorjia.

Se on enemmän itsestä kiinni, mitä suuhunsa mättää ja miten paljon liikuntaa harrastaa. Pelkkä kävelylenkki sohvalta jääkaapille ja takaisin ei riitä. No tuo oli vähän rumasti sanottu. Onhan muodokkaillakin naisilla ottajansa. Ehkä hän huomasi 4. Usea ei tajua homman nimeä. Suurimmalla osalla miheistä loppuu mielenkiinto seksiin kokonaan nelikymppisenä. Itsekin olin nuorena koko ajan mela pystyssä, mutta nyt yli nelikymppisenä seksi ei vaan kiinnosta. Haiseva pillu ja sitä pitäis räplätä tai vielä pahempaa, nuolla, Yäk.

Puukäsityöt, auton rassaaminen ja esim kalastus antaa moninkertaisestienemmän kuin seksi. Itse en edes yritä esittää muijalle mitään. Olen sanonut, että seksiä ei kannata edes vongata, koska se ei kiinnosta. Muija on hyvännäköinen eikä ole valittamista sen ruuanlaittotaidoissakaan, mutta seksi ei vaan kiinnosta.

Parhaita illanviettotapoja on istua autotallissa ja lipittää kaljaa. Muija käy vieraissa tyydyttääkseen omat halunsa eiä asia haittaa minua yhtään. Pysyypähän sekin tyytyväisen¨ä kun saa. Eipä tuohon voi muuta sanoa kuin, että voi sääli! Elämä takana ja nyt autotallissa imet kaljaa.

Asiaa, itse en kyl ole kiinnostunut nikkaroinnista ym. Seksi ei ole koskaan kauheesti kiinnostanut, ja nyt nelikymppisenä entistä vähemmän. Terveelliset elämäntavat ei välttämättä tarkoita että miehellä olisi automaattisesti paremmat kyvyt. Nykyinen keski-ikäinen mieheni ei ole koskaan nauttinut alkoholia eikä tupakoinut..

Hän harrastaa säännöllisesti liikuntaa ja muutenkin elämäntavat on terveelliset. Hän kertoi että nuorena otti eteen ihan erilailla ja halujakin oli paljon enemmän: Minä vain haluaisin useammin seksiä: Mutta, epäterveellisillä elämäntavoilla, tupakka, viina, lihottavat ruuat, liikunnan puute, kova stressaaminen ja epäterve työhön keskittyminen, niillä on todellakin tuhoisat vaikutukset niin terveyteen, kuin siihen potenssiinkin.

Näet, potenssivaivat on usein niitä ekoja oireita nimenomaan verenkiertoon liittyvistä sairauksista. Sitten vielä sellainen, me suomalaiset miehet kun ei turhista lähetä lääkäristä apuja hakemaan. Jos oma mies alkaa osoittaa erektio-ongelmia. Haluja löytyisi, mutta kykyjä ei, lääkäriin vain aikaa varaamaan.

Sano että hän saa aina tarran kun suostuu seksiin. Osta viakraa ja laita sitä salaa miehesi ruoan joukkoon. Eivät minua ainakaan mitkään hepenet seksikkääksi saa. Ehkä miehesi on masentunut eikä koe voivansa kertoa kaikkea mieltään painavia asioita sinulle. Oikeastaan mies on yleensä sulkeutuneempi kuin nainen ja hän on henkisesti hyvin yksin. Älä ehdottele mitään kolmatta henkilöä avioliittoonne se jos mikä on viimeiset naulat arkkuun. Viagra ei tuo haluja se lisää potenssia, jos ei ole haluja ei ole potenssiakaan.

Miesten haluttomuus ja potenssi ja ikä , niistä ei ole puhuttu. Nykyään kun naiset uskaltavat avautua on asia tullut enemmän tietoisuuteen. Nykyään naiset uskaltavat myös ottaa nuoremman miehen. Miehet usein eivät halua myöntää edes itselleen ettei haluja ja potenssia ole enää niinkuin ennen. Siihen voi olla montakin syytä Olen 53 mies ja minullakin on joskus ollut "hissua", enkä osaa sanoa mikä sen aiheutti. Luulen, ettei "ahdistelu" auta. Aloitteellisuus naisilla lähes 0 luokkaa.

Tee aloitteita ja jos ei mikään auta, niin ehkä jokin sairaus taustalla tai sitten se pahin uusi kumppani jossakin. Olet nainen ja naiseus ei sinussa mihinkään kadonnut voit testata sen käymällä tansseissa ja huomaat, että sinusta kiinnostuu heti erittäin moni mies.

Vihjaa miehelle, että sinulle tuli ehdotus yllättäen yhdeltä mieheltä kaupungilla ja tulet huomaamaan miehesi käytöksessä muutoksenhän alkakin haluta sinua. Moni mies menee naimisiin vain kulissin vuoksi.

BDSM KAUPPA MIES HOMOSEKSUAALISEEN SIVEYSVYÖSSÄ