Seksi suomi 24 suomi 24 gay homoseksuaaliseen

seksi suomi 24 suomi 24 gay homoseksuaaliseen

Ehkä hassuinta, mitä on täällä s Kohta 5-kymppisen ei ole soveliasta käyttää hymiöitä: Tuo "olipa typerä kommentti" oli tarkoitettu aloittajalle, ei sinulle jos niin luulit. Ei haittaa, en loukkaantunut, koska olihan tuo minunkin ensimmäinen palautteeni D tämä jatko-osa sen sijaan vakavempaa pohdintaa Aloittaja ei vaan ole vastannut kenellekään, joten Ei huomioida sitä Jokos siellä on toivuttu Kim Yong Ilin poismenosta? Saahan sitä trollia ruokkia jos se kerta on kivaa, enpä minä sitä voi estää, mutta mielestäni se on ihan yhtä turhaa ja typerää touhua kuin yrittäisi mennä kääntämään kiihkouskovaisia ateisteiksi: Ja ne vain yltyvät kun porukka jaksaa huomioida niitä.

Ja tänne P-Koreaan kuuluu hyvää. Kuulostaa biseksuaalin puheilta jopa vähän mollisävyin. Seksuaaliseen suhteeseen liittyy intohimo. Jos sinuta sänkyyn meno tuntuu vain valinnalta tavaratalossa, ehkä homosuhde voisi antaa sinulle jotain. Parturissa vieressä istuva nuorukainen liikuskelee, nytkähtää samaan aikaan, sukii hiuksiaan ja katsoo puolihuomaamattoman nopean vilkaisun.

Hän nostaa käsivartaan pöyhistäen komean rintakehänsä. Lähellä oleva lämpö huokuu ja tunnen halua painaa pääni hänen rintaa vasten. Luonto se on, joka vie. Olet väärässä, ota laput silmiltäsi ja katso, siinä todistusta tarpeeksi. Väärä valinta on myös se, että ei suostu ymmärtämään ulkopuolista elämää: Itse en ole ainakaan valinnut olla tämä.

Miespuoliset aiheuttivat ihmeellistä kihelmöintiä. Olet väärässä, homoseksuaalisuutta on olemassa, vaikka kuinka yrittäisit sitä lakaista maton alle: Lesbona pitää kantaa korteni kekoon ja sanoo, että homo on homo vaikka ei eläessään harrasta seksiä. Vaikka nyt menisin luostariin, enkä eläessäni edes ajattelis seksiä, olisin silti lesbo! Ei se ole valinta! Pystytkö sinä heterona valitsemaan, et hei: Nyt mää alankin kiihottuu miehistä?

Ilmeisesti pystyt, koska sehän on sun valinta. Olet kyllä joku yli-inhimillinen olento, kun olet pelkällä omalla päätöksellä "ruvennut" heteroksi ja alkanut ihan oman valinnan mukaan harrastamaan heteroseksuaalisuutta.

En osais ite elää noin luonnonlakien vastasesti Aloittajalta vois kysyä, minkä ikäsenä hän päätti ryhtyä heteroksi Yleensä ärsyttää, kun lepakot tulee pätemään homojen asioista. Nyt pitää kuitenkin nostaa hattua. Ei olis voinu paremmin sanoa. Tais alottajakin mennä hiljaseksi nerokkaan kommentin ansiosta. Millä logiikalla homoseksuaalisuus on vain "homojen asia"? Nimittäin kun sanalla homoseksuaali tarkoitetaan sekä homomiehiä että lesbonaisia.

Sama juttu homoliitoista yms. Mua ei lepsot ketuta. Päinvastoin parhaimpia kommentteja varsinkin hihhuleiden kanssa tulee nimenomaan lesboilta! Aloittaja ei ole muuta kuin huono trolli. Kun tuota lausetta vähänkin miettii niin alkaa pakostakin hymyilyttää. Jotta homoseksuaalisuus olisi väärä valinta niin kuin väität , sen on vähintään oltava olemassa mutta juuri sen kiellät. Väitteesi ajautuu loogiseen ristiriitaan ja on siis mahdoton.

Paljon suurempaa olisi suojella biologista isyyttä ja lasta kuin seksuaalista käyttäytymistä. Sitä varten on säädetty parisuhdelaki, joka oikeuksiltaan vastaa avioliittoa, jos ei vastaa, niin pistetään vastaamaan. Juridisesti tämä tuskin onkaan ongelma, vaan ongelma on enneminkin siinä, miten kristityt suhtautuvat homoseksuaaliseen käyttäytymiseen.

Mitä vahvempi se on, sitä paremmin yhteiskunta voi. Mitä heikompi, sitä huonommin yhteiskunta voi. Toisin kuin uskot, homot eivät hyödy heikosta avioliittoinstituutiosta. Vahva avioliittoinstituutio ottaa huomioon kaikkien oikeudet, eikä suosi feministejä ja homoja.

Minusta seksi rikkoo aina ihmistä. Seksissä ihminen on kaikkein haavoittumisillaan, eikä siihen yhtään auta aikuisten tekemä sopimus tai vetoaminen siihen, että ei vahingoita itseään tai toista. Minä ainakin olen vahingoittanut itseäni ja toisia. Sinä et vissiin ole? Ilmeisesti heterona olen pärjännyt huonommin kuin sinä homona.

Minäkin pidän avioliittoa miehen ja naisen välisenä, enkä ole tulossa ovellesi vahtimaan seksuaalista elämääsi. Kyse on siitä, että haluan pitää kiinni Raamatun seksuaalietiikasta. Uskon, että Raamatun mukainen perhekäsitys ja seksuaalietiikka suojelee parhaiten ydinperhettä, sukupuolta ja sukulaisuutta. Vuodessa tapetaan noin kristittyä uskonsa vuoksi. Montako homoa viime vuona tapettiin homouden vuoksi? Lainsäädäntö ei ole kristittyjen hallussa kuin osittain.

Enneminkin kyse on siitä, että pakotat kristittyjä hyväksymään homoseksuaalisen käyttäytymisen. Valitettavasti agendasi ei tule koskaan onnistumaan. Kristityt ovat kautta historian olleet valmiita kuolemaan uskonsa vuoksi. Miten mahtaa olla homojen kohdalla, löytyykö esim.

Raamatun mukaan Jumala on tuomari. Joka vankeuteen vie, se vankeuteen joutuu, sanoo Raamattu. Siinä sanottiin ettei ole mitään yksiselitteistä biologista tai hormonaalista syytä. Se, mistä homous johtuu tai mistä ei, ei ole olennaista nyt, vaan väitteesi, että homot puhuisivat ennemmin valinnasta. Kuka hitto olisi niin hullu, että olisi esim. Saksassa luvulla valinnut olla homo?

Tämä myös jakaa homot ja heterot eri porukoiksi lain silmissä. Kristinuskolla ja kirkolla ei ole mitään oikeutta omia avioliittoa, vai haluatko kieltää hinduilta avioliiton?

Sehän ei ole kristillisen avioliittokäsityksen mukainen? Miten tämä liittyy siihen, että minä haluan maistraatissa naimisiin? En tiedä montako homoa tapetaan vuodessa, tarkkoja lukuja ei ole ja tiedän kristittyjä vainottavan kuten kommentissani sanoin eikä tämä ole kilpailu siitä, kumpia tapetaan enemmän. Homoja tapetaan, raiskataan, murhataan ja pahoinpidellään edelleen. Myös henkinen pahoinpitely on pahoinpitely.

Homoudestani en luovu, se on varma ja pasifistina en suostu aseeseen tarttumaan, vaikka oma kuolema olisi sitten edessä. Synnynnäisyys ajattelu on ongelmallista, jos sillä perustellaan käyttäytymistä.

Jos käyttäytyminen on synnynnäistä, niin nykyinen laki pitää mitätöidä ja ryhtyä säätämään vastaisuudessa lakeja synnynnäisten ominaisuuksien perusteella. Laki on hyvä, jos se suojelee kaikkia perheen jäseniä ja sukulaisuutta.

Jos laki suojelee vain feministejä ja homoja, niin se syrjii perheenjäseniä ja sukulaisia. Jos puhutaan tasa-arvosta, niin biologinen isä ja lapsi ovat tasa-arvokuopassa. On vaara, että homojen myötä sukupuolisuus ja sukulaisuus häivytetään kokonaan yhteiskunnasta. Lopputulos on konstruktivismi ja vaatimus kunnioittaa sosiaalisia konstruktioita. Emme ole keksineet mitään uutta, vaan kyse on marxismin ja feminismin sekoituksesta, jolla sukupuolisuus ja sukulaisuus pyritään häivyttämään.

Parisuhdelaki onkin toiminut hyvin homojen oikeuksien ajamisessa. Valitettavasti homoista on tullut entistä vähemmän tyytyväisiä. Jostain syystä homojen päähän on iskostunut ajatus, että Raamatullinen näkemys avioliitosta syrjii ja sortaa heitä.

Nyt homot haluavat ajaa oikeuksiaan avioliitolain avulla. Tämä on väärin siksi, että avioliittolaki on paljon kauempana homojen tasa-arvosta kuin parisuhdelaki. Avioliittolain puitteissa ei ole koskaan ajettu homojen oikeuksia. Lähinnä kyse on siitä, että homojen vaikutuksesta tai vaatimuksesta säädetään kaksi samanlaista sukupuolineutraalia suhdelakia.

Juridinen tasa-arvo on lähinnä illuusio, jossa nälkäisimmät tasa-arvon vaatijat saavat ylivertaisia oikeuksia. Et kai oikeasti halua juridista tasa-arvoa?

Sinäkin hyödyt vahvasta avioliittoinstituutiosta, vaikka et sitä uskokaan. Jos se mielestäsi on avioliiton omimista, niin entä sitten? Miten se sinua syrjii, jos kaksi kristittyä erisukupuolta olevaa pitää avioliittoaan Raamatullisesti miehen ja naisen välisenä instituutiona? Luuletko olevasi voittaja, jos kykenet mitätöimään juridisesti esimerkin avioliiton? Päivin kommentti oli jo tältä osin liian optimistinen. Kauanko ole itse ollut parisuhteessa?

Sen jälkeen uhrina oleminen seksuaalisen suuntautumisen perustella olisi uskottavampaa. Mikä tässä oli pointti? Juridiikka ei yhtään lisää ihmisarvoasi. Miten niin turha puhua homoseksuaalisuuden synnynnäisyydestä? Ja vaikkei olisi edes synnynnäistä, vaan ympäristön tekijöistä johtuva asia, ei homot silti ole puhuneet valinnasta, kuten sinä olet väittänyt.

Usko nyt hemmetti se. Avioliitto on alunperin sukujen välinen sopimus. Sittemmin kirkko halusi kätensä näihin kauppoihin ja herrasväki menikin sitten kirkossa naimisiin. Kaiken lisäksi, vetoamalla Raamattuun, haluat kieltää myös Hinduilta ja muslimeilta avioliiton. Ja kristity saavat pitää avioliiton niin Raamatullisena kuin tahtovat, en minä välitä. Mutta miksi minun avioliittoni pitäisi olla Raamatullinen?

En minä ole kristitty. Minä haluan valtiolta tasavertaisen tunnustuksen liitolleni. Ihmiset ovat kyllä kertoneet tarinoitaan pahoinpitelyistä ja jonkin verran tiedätään esim. Zimbabwessa ja Ugandassa tapahtuneista murhista. SETA voi kyllä tietää paremmin kuin minä näistä luvuista, mutta tarkkoja lukuja ei tosiaan taida olla. Ja mistäköhän kohtaa olen hyötynyt "vahvasta avioliittoinstituutiosta"? Parisuhteeni pituus ei kuulu sinulle. Mutta voin sanoa sen verran, että kumppaneita minulla on elämäni aikana ollut vain muutama, jos kaikki teinitoilailutkin lasketaan.

Räsäsen optimismilla ei ole väliä tässä asiassa, sinä väitit, että Räsänen ei ole sanonut jotain ja minä osoitin, että on. Sinä olet se joka olet kääntänyt tasa-arvo termin merkityksen täysin päälaelleen. En keskustelkaan tasa-arvosta kanssasi tämän enempää, kun et edes ko. Kaikkialla ihmiset ovat kulttuurista ja maailmankatsomuksesta riippumatta solmineet avioliittoja. Homoavioliitto tässä yhteydessä on täysin uusi instituutio.

Kyse on periaatteesta, jossa homot katsovat kristillisen, miehen ja naisen välisen avioliiton syrjivän homoja. Homot — kuten feministitkin — näkevät kaikkialla potentiaalista syrjintää. Yhteistä homoilla ja feministeillä on, että molempien mielestä perinteinen kristillinen avioliitto syrjii ja sortaa heitä. Miehen ja naisen välinen avioliitto on siis paha asia. Heidän päihinsä on iskostunut ajatus, että tasa-arvo toteutuu sillä, että mitätöidään miehen ja naisen välinen avioliitto.

Yhtä hyvin voisi mitätöidä mitä tahansa tasa-arvon nimissä. Ihmisarvoni ei pätkääkään riipu siitä, mitä valtio tai homot tunnustaa tai mitä ei. Puolustan silti avioliittoinstituutiota, koska se on hyvä asia sukulaisuuden ja sukupuolisuuden kannalta.

Valtio ei määrittele ihmisarvoani, vaan Raamattu. Sinun ihmisarvosi määrittelee valtio juridiikan avulla. Homoseksuaalisuus on haitallisempaa, ei siitä mihinkään pääse esim. Tasa-arvokäsityksesi on taatusti suppeampi kuin minulla. Sinulle se on tasa-arvoa, jos avioliitto muutetaan sukupuolineutraaliksi.

Minun käsitykseni miehen ja naisen välisestä liitosta ei kuulu tasa-arvosi piiriin, vaan käsitykseni ovat enneminkin syrjintää ja sortamista. Näin ollen sorrat ja syrjit minua. Mielestäni sinun määrityksesi syrjinnästä ja sortamisesta eivät ole sen parempia kuin minulla. Homouteen vetoaminen on todella alhaista, vai luuletko todella, että homouden perustella kyetään määrittelemään syrjintä ja sortaminen paremmin? Feministitkin ovat vuosikymmeniä määritelleet syrjintää ja sortamista feminismin perusteella.

Lopputulos ei voi olla mitään muuta kuin syrjintää ja sortamista. Olin alle vuotias kun tajusin olevani homo. Jotenkin vaan tiesin etten ole niinko muut! Sitä ei ymmärtääkseni vielä ihan varmasti tiedetä, mikä homoseksuaalisuuden aiheuttaa. Siihen liittyy monia kysymyksiä, kuten kysymys siitä, miten sukupuoli yleensä muodostuu.

On jouduttu totetaan, että sukupuoli ei ole yksinomaan kiinni siitä, onko jollakulla XX- vai XY-kromosomit. Cis-sukupuoliset heteroseksuaalit ovat enemmistö, mutta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät loppujen lopuksi ole aivan pieni vähemmistö. Sitä varten, että kohtelisimme kanssaihmisiämme niin kuin haluaisimme itseämme kohdeltavan, emme tarvitse tietoa siitä, mikä esimerkiksi homoseksuaalisuuden aiheuttaa. Riittää, että toteamme, että osa ihmisistä näyttää olevan homoseksuaaleja eikä homoseksuaalisuudesta ole haittaa muille ihmisille.

Oleellista on, aiheuttaako se haittaa muille ihmisille, ja loppu ei meille kuulu. Hurskailla on omat syynsä väittää, että homoseksuaalisuus on valinta. Jotta heidän jumalansa ei vaikuttaisi kohtuuttomalta sadistilta, joka ensin luo homoja ja sitten edellyttää, että nämä eivät koskaan toteuta seksuaalisuuttaan, on uskovaisten pakko uskoa, että homot ovat itse valinneet homoutensa.

Tai että heidän lapsuudessaan on jokin mennyt vikaan, jolloin asia olisi korjattavissa esimerkiksi eheytysterapialla. Sattumalta uskovaiset onnistuvat uskomaan kaikenlaisia totuudenvastaisia asioita, jolloin homovalheiden uskominen ei tuota heille useimmiten suuriakaan vaikeuksia, vaikka ne on osoitettu valheiksi jo monen monta kertaa. Väite, että homous olisi valinta on monella tapaa epäuskottava.

Minä en heterona ainakaan muista hetkeä, jolloin olisin päättänyt olla kiinnostunut miehistä. Pojat olivat ihastukseni kohteita jo paljon ennen kouluikää. Homoksi ryhtyminen ei myöskään vaikuta kovin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Miksi kukaan vapaaehtoisesti liittyisi syrjittyyn, parjattuun ja demonisoituun vähemmistöön, monessa maailmankolkassa jopa henkensä uhalla?

Sen tueksi tarjotaan muutamaa anekdoottia, jossa niin on ollut asia. Mutta niin on heteroitakin. Jos tällainen yhteys olisi olemassa, siitä olisi saatavissa tietoa muualtakin kuin uskovaisten omista valhetehtaista. Kuten aikaisemmissakin vastauksissa on todettu se että homous johtuu joko geeneistä tai on valinta on väärä dikotomia.

Vuonna kloonattiin ensimmäinen kotikissa, Rainbow. Jos onkin niin, että homous johtuu siitä, että joillain on siihen geneettinen dispositio, siihen vaikuttaa todennäköisesti monta geeniä.

Ihmisen seksuaalisuus ei ole niin kuin silmien väri, vaan paremminkin niin kuin älykkyys. Ominaisuus, joka ei ole yksinkertaisesti määriteltävissä, joka toteutuu monella tavalla, joka riippuu sekä geeneistä että kehityksestä ja jolla on yhteys persoonallisuuteemme ja yksilöllisyyteemme. Määritelmällisesti kaikki, joka esiintyy luonnossa on luonnollista, mutta kun arkikielessä käytämme sanaa luonnollinen, se sisältää aina arvomääreen.

Ylläpito voi poistaa viestisi, ellet vastaa siihen! Kyse ei siis ole rakkauden vastustamisesta, vaan siitä että rakkauden nimessä vaatimus homojen oikeuksista viedään liian pitkälle, eli samalle tasolle miesten ja naisten suhteen kanssa, mikä on mahdotonta, koska se on luonnotonta ja Jumalan ilmoituksen vastaista.

Luoja ei tarkoittanut, että mies ja mies tai nainen ja nainen voivat solmia avioliiton. Kuka tätä sotkua on sitten levittänyt? Jäljet johtavat Luciferin sylttytehtaalle. Lucifer nousi kapinaan Jumalaa vastaan, koska hän kadehti Jumalan Pojan erityisasemaa sen takia, että vaikka Lucifer olikin enkeleistä ensimmäinen, niin hän oli kuitenkin vain luotu, kun Jumalan Poika oli Isästä Jumalasta syntynyt eli Jumala itsekin.

Lucifer ei sietänyt tätä tilannetta, että hän oli vasta neljäs Jumalan valtakunnassa. Nimittäin Jumalan Pyhä Henkikin oli hänen yläpuolellaan. Niinpä hän ryhtyi kapinaan väittämällä, että kenenkään ei tule olla toisen alamainen, vaan kaikki ovat tasa-arvoisia ja voivat tehdä mitä haluavat ilman että joku ylempi määrittelisi sen, mitä voi tehdä ja mitä ei. Lucifer sai tähän kapinaansa mukaan yhden kolmasosan taivaan enkeleistä. Sen jälkeen Lucifer, eli Saatana, eli Piru, eli Perkele on tarjonnut tätä samaa väärän tasa-arvon sanomaa hyvällä menestyksellä myös ihmisille.

Nykyään sanoma kuuluu, että homot ovat tasa-arvoisia heteroiden kanssa. Kaikki homot ja homojen oikeuksia ajavat heterot ovat Saatanan, Jumalan vastustajan, asialla väittämällä, että homoilla olisi samat oikeudet kuin heteroillakin. Homoilla ei ole samoja oikeuksia kuin heteroilla. Homous ei ole ihmisoikeus.

Homous ei ole myöskään tasa-arvokysymys. Homot eivät ole tasa-arvoisia heteroiden kanssa. Synnintekeminen ei ole ihmisoikeus. Mutta jos tekee syntiä, saa kantaa myös synnin seuraukset. Synnin palkka on kuolema. Helvetissä on homojen seurana myös monia homouden synnin hyväksyneitä pappeja ja piispoja. Viimeisten 40 vuoden aikana homouden hyväksymisen puolesta on propagoinut kaikkein eniten maailman raha- ja valtaeliitti, joka haluaa muuttaa koko maailman yhden maailmandiktaattorin hallitsemaksi orjayhteiskunnaksi.

Tällaisen saatanallisen poliisiyhteiskunnan esteenä on ollut ennen kaikkea kristityt ja kristillinen moraali. Sen takia tämä illuminaattien ja vapaamuurarien pahantahtoinen kulissihallitus on päättänyt jo kauan sitten tuhota kristillisen moraalin, jotta ihmisiä olisi sen jälkeen helpompi hallita ja manipuloida.

Tähän maailman ihmisten aivopesuun on käytetty monia eri keinoja. Homoseksuaalisuuden propagoiminen muka hyvänä ja myönteisenä asiana on ollut yksi tärkeimpiä agendoja. Maailman eliitin propaganda on onnistunut erittäin hyvin. Sen näkee Suomessakin monien kirjoittajien kommenteista. Maailma on pahan vallassa. Se mikä on häpeällistä, onkin tehty kunnialliseksi ja se mikä on kunniallista, on tehty häpeälliseksi. Mutta tätä pimeyden aikaa ei kestä kuin sen ajan, minkä Jumala sallii.

Sen jälkeen koittaa valkeus ja kaikki näkevät jälleen totuuden. Totuus on se, että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, joita kehotettiin lisääntymään ja täyttämään maa. Homoseksuaaliset kieroudet ovat Saatanan kapinaa ja suoria hyökkäyksiä Jumalan luomisajatusta ja Jumalan suoria teitä vastaan.

Eniten minua hämmästyttää se, että myös kristillisen kirkon papit, piispat ja jopa arkkipiispa ovat menneet tässä homoeksytyksessä Saatanan puolelle. He ovat uskoneet Saatanan valheen rakkaudella kuorrutetusta tasa-arvoisuudesta, jota heidän pitäisi sitten muka kristittyinä puolustaa.

Niin tekemällä papit ja piispat puolustavat rakkaudella kuorrutettua syntiä, joka ei ansaitse tasa-arvoa, koska se on syntiä. Synti ei ole koskaan tasa-arvoinen oikeuden ja Jumalan tahdon kanssa. Siis vaikka kopypastasin tuon, niin en varsinaisesti yhdynnä tuon Pihon kanssa: Kunhan näytän, että noin ne ajattelevat.

Lait eivät voi perustua vain Jumalan ilmoitukseen koska ne koskevat meitä kaikkia, uskonnosta riippumatta. Sinä saat toki itse noudattaa omia käsityksiäsi ihan vapaasti mutta se että vaadit kaikkia muitakin niitä noudattamaan on ihan sama kuin jos minä vaatisin sinua muuttumaan homoksi.

Vai onko niin että vain sinulla on oikea ja erehtymätön tulkinta Raamatusta? Ei ihminen noudata käskyä rakastaa siten, että tämä hyväksyy homoseksuaalisen käyttäytymisen.

Rakkaus on paljon haastavampaa kuin nyökyttelyä. Homoseksuaalisen käyttäytymisen hyväksyminen ei myöskään ole peruste uskoa, että ihminen olisi korkea moraalinen tai millään muullakaan tavalla hyvä. Enneminkin äärisuvaitseminen on osoitus moraalittomuudesta sekä moraalittomuuteen pyrkimisestä. Kuka tahansa rakastaa ja hyväksyy ihmisen joka on samaa mieltä kanssasi ja jakaa samat arvot. Se ei vaadi edes mitään kykyä rakastaa. Mutta jos jonkun elämä ja arvot haastavat sinun omasi, se vaatii ainakin kykyä asettua toisen asemaan jotta voi edes nähdä oikeasti millaista hänen elämänsä on, ei vain sen miltä se sinun silmälasiesi läpi näyttä.

Yritin vain keksiä kömpelön uusioversion ilmaisuille kuin että en ole samaa mielipuolta tuon mielipuolen kanssa: D Täähän on huono foorumi kun kaikkia kommentteja ei edes huomaa saati kommentteina johonkin.. Syystä että en koskaan selvinnyt siloin elukkasuuntautuneillekin pakollisista kasvintunnistustenteistä: D Joten tietoni evoluutiosta ja evoluutiopsykologiasta on enempi harrastus- ja maallikkoaprikointipohjalta. Silti sanomasi ei mielestäni kumoa ryhmävalinnan merkitystä. Pointti on se, että vaikka luonnonvalinta koskee yksilöitä, niin ennevanhaan ihmistenkin lauma koostui enemmän tai vähemmän sukulaisista, keskimääräistä samantyyppisemmin geenein.

Jos sitten lisääntymätön homo on jollain lailla hyödyksi sille sukulaislaumalle, hänen lisääntyvien, ei homojen, mutta sukulaisina samaa homogeeniä kantavien sukulaistensa mahdollisuus tehdä pentuja ja pitää ne hengissä vahvistuu. Ja ne mahdolliset homogeenit säilyvät, ollen hyödyksi.

Ja aina välillä siitä suvusta putkahtelee uusia täyshomoja. Mutta myönnän, että hypoteesi että homot olivat ennen pakostakin kaappihomoja, jotka sittenkin lisääntyivät, toimii myös. Mutta eiköhän homouden kätkeminen saattaisi olla melko myöhäinen kulttuurinen asia, joka ei niin toiminut varhaisilla ihmisillä ja muilla hominideilla?

Tässä hyvä artikkeli homoseksuaalisuuden synnynnäisyydestä ja ongelmista, johin näkemys johtaa: Tuleppas SamiA nyt reilusti ulos kaapista! Kuulkaas nyt, tästä keskustelusta huomaa, että homoilla itsellään sekkä muilla ihmisillä on asiasta runsaasti aika myyttisiä käsityksiä, kuten "homoilla on korkeampia henkisiä ominaisuuksia" tai "homomiehet ovat maskuliinisempia".

Oikeasti tätä asiaa on tutkittu paljon ja tiedetään aika hyvin mistä homoseksuaalisuus johtuu. Siitä ei vaan haluta puhua, kun tieto ei vastaa nykyisen massamedian ja poliittisen eliitin "virallista totuutta".

Joka on oikeasti asiasta kiinnostunut, niin lukekaa Ari Puontin kirja "Homoseksuaalisuus, hämmennyksestä selkeyteen". Se on kattava kokoomateos homoseksuaalisuuden keskeisestä tutkimuksesta länsimaissa.

Lisäksi hänen uudempi kirjansa, jonka nimeä en muista. Kirjasta selviää minkälaista taistelua virallisesta totuudesta käydään ja minkälainen poliittinen voima on Jenkeistä levinnyt ns. Yhden ongelman muodostaa jo homoseksuaalisuuden määritelmä. Jos seksuaalinen suuntautuminen on periytyvää, voisiko ominaisuus silloin periytyä vain osittain ja onko biseksuaalisuuskin periytyvää? Genetiikan vaikutus seksuaalisuuteen jääkin hämärän peittoon, mutta varmaa on se, että lapsuuden kasvuympäristöllä ja perheen äiti- ja isäsuhteella on ratkaiseva merkitys seksuaalisuuteen.

Tästä Puontin kirja puhuu paljon. Tätä kannattaisi huomioida myös nykyisessä poliittisessa päätöksenteossa, kun suunnitellaan perhepolitiikkaa. Minulle on jäänyt hieman epäselväksi, mikä vaikutus homouden syyn selviämisellä on heidän ihmisoikeuksiinsa? Vaikka saisimme prosenttisen varmasti selville että homous johtuisi lapsuuden kokemuksistä, mitä se vaikuttaa asiaan? Meistä jokaisen persoonallisuus koostuu geeneistä ja kasvuympäristöstä. Vaikka minusta on tullut ujo varmaan osittain juuri huonon isäsuhteen takia, ei minua mielestäni silti saa syrjiä ujoudesta johtuen.

Homouden syiden jatkuvalla vatvomisella halutaan vain peittää se että ei haluta hyväksyä toista sellaisena kun hän on. Vanhemmat ihmiset tietävät nämä asiat hyvin. Kun verenkierto aivoissa heikkenee, tietyt ruumiintoiminnat heikkenevät tai lakkaavat.

Terveys ei siis ole enää prosenttinen. Kun aivot saavat verta hyvin, syntyy kaikenlaisia kiinnostavia asioita. Niitä on vaikka mitä, tai voi sanoa kaikki. Nuoremmat eivät tätä ehkä tajua, kun ei ole kokemusta. Jos aivot eivät toimi, ei ole esim. Hajut eivät tietysti ole kadonneet, mutta ihmisen aistit eivät toimi. Seksuaalisuuskin on selvästi tällaista. Homoseksuaalisuudesta en tiedä, mutta olisi kumma, jos se ei olisi aivojen väärää toimintaa. Onhan se luonnonvastaista ja homorotu ei voi elää.

Mikä teitä uskovaisia kiinnostaa niin kovasti siinä, mitä vehkeitä muut ihmiset keskenään hypistelevät? Aika harvassa ovat umpihomot ja umpiheterot. Suurimmaksi osaksi ihmiset kiihottuvat toisista ihmisistä ja rakastuvat toisiin ihmisiin. Se on kunkin ihmisen yksityisasia, paitsi tietysti aikuisviihdeammattilaisten kohdalla Homoseksuaalisuutta voi verrata ateismiin.

Jokainen ateisti tietää, että Jumala on olemassa samoin jokainen homo tietää, että homous on luonnotonta. Homot selittävät luonnotonta luonnolliseksi, ateistit, Jumalan ulos kaikista asioista.

Heitä yhdistää kapina Jumalaa vastaan ja ihmisyyden vääristely. Mikä pakottaa datanomin valehtelemaan jatkuvasti? Kasvatus, uskonto vaiko vain synnynnäinen kyvyttömyys rehellisyyteen? Sillä tietäähän datanomi toki valehtelevansa, mutta ei välitä siitä. Kuinka monta pulloa ja mitä tai mitä huumetta ja kuinka palhon piää vetää, jota tuossa alkaa olla edes vähän järkeä?

Sellainen asiako jota esiintyy myös luonnossa muilla eliöillä kun vain ihmisellä? Jos nyt sivuutetaan se tosiseikka että homoseksuaalista käyttätymistä esiintyy jonkin verran joillakin eläimillä, voidaan kuitenkin kysyä, missä muualla luonnossa esiintyy uskonnollisuutta? Ei ainakaan tietääkseni missään. Siis uskonnollisuus on luonnotonta! Jos ihminen uskoo, että homoseksuaalisuus on luonnollista, uskoo tämä minkä tahansa asian olevan oikein — kunhan vain asia selitettään oikeaksi. Biologian todistus tulisi riittää homoseksuaalisuuden luonnottomaksi toteamiseen.

Selitti homoseksuaalisuutta, miten tahansa, biologian todistus ei häviä minnekään. Homoseksuaalisuus on luonnollisen lain vastaista. Ateistit ovat siis — homoseksuaalien ohelle — marginaalinen vähemmistö, jotka pitävät suurta ääntä. Maailman pitäisi pomppia ateistien ja homojen ehdoilla. Kristityt uskovat, että Jumala on olemassa ja että Jumala on kaiken luonnut. Tieto on vajaavaista, joten se voi pettää samoin kuin järki. Mitä enemmän ihminen tietää ja mitä järkevämpi tämä on, sitä helpommin ja nerokkaammin tämä kykenee itsepetokseen.

Sitä joka Hänen luokseen tulee, Hän ei heitä pois. Ihmisen järki on petollinen, koska se pyrkii ulos syyllisyydestä; järjen avulla on mahdotonta kohdata omaa syntisyyttä. Vain armon avulla ihminen kykenee kohtamaan syyllisyytensä ja syntinsä. Järkevä ihminen kykenee myös suurempaan itsepetokseen. Kun synti selitetään luonnollisuudella, on se petosta. Itsekin hämmästelen, että miten paljon vaivaa ateistit ja homot ovat valmiita näkemään selittäessään, että homoseksuaalisuus on luonnollista ja että Jumalaa ei ole olemassa.

Voisi ajatella niinkin, että homot ja ateistit pyrkivät muuttamaan koko maailman itsepetoksensa mukaiseksi.

Erityisen räikeästi tämä näkyy siinä, että kirkolta — joka on uskonnollinen järjestelmä — vaaditaan, että se mukautuu homojen itsepetoksen mukaiseksi. Homot haluavat määrätä, mitä kirkko saa opettaa ja ketä se saa tai ketä sen pitää siunata. Ateisteille riittää, että kirkosta eroaa mahdollisimman paljon ihmisiä; se rauhoittaa ateisteja.

Ateistit ja homot uskovat, että jos kirkko muutetaan sellaiseksi kuin he haluavat, Jumala ja Jumalan laki lakkaavat olemasta. SamiA ei uskalla vastata avaajalle, joka sanoi hänelle tosiasiaa. Mutta koska erikseen mainitset että biologia olisi jotenkin osoittanut homoseksuaalisuuden luonnottomaksi jota se ei kyllä ole tehnyt , niin oletan että tarkoitat sitä että koska homoseksuaali ei saa jälkeläisiä, tämä tekee siitä luonnotonta.

Lajin säilyminen on siis se luonnollinen päämäärä joka jokaisella pitäisi olla jotta hänen seksuaalisuutensa olisi luonnollista. Tätä ajatusta jatkaen voisimme kuitenkin päätyä myös saman asian kääntöpuoleen. Eli siihen että on myös samalla tavalla luonnotonta jos joku yksilö ei ole valmis parittelemaan aina kun tilaisus ja oikea aika tulee eteen. Näin ollen myös kaikenlainen seksistä ja lisääntymisestä kieltäytyminen voidaan nähdä samalla tavalla luonnottomana kuin seksuaalisuuden kohdistaminen samaa sukupuolta olevaan.

Kummassakin tapauksessa luonnollinen asia eli lisääntyminen jää tapahtumatta mahdollisimman tehokkaalla tavalla joka on yleisesti luonnon tarkoitus. Aseksuaali ihminen siis henkilä jolla ei ole mitään seksuaalista halua on siis tässä asiassa aivan yhtä luonnoton kuin homo.

Tai henkilö joka tietoisesti kieltää itseltään seksuaaliset kontaktit esim. Joten kuten huomaat, on "luonnollisuuden" vaatimus hyvin ongelmallinen. Sitäpaitsi biologia ei mitenkään arvota käytäytymismalleja moraalisesti. Jotkut tavat ovat toki lajin kokonaishyödyn kannalta parempia kuin toiset, mutta vain puhtaasti biologisessa mielessä, eivät moraalisessa. Joku itse keksimäsi laki? Mutta huomattava on että he kuuluvat lukemattomiin eri kirkoihin ja uskovat lukemattomiin eri jumaliin vielä lukemattomammilla eri tavoilla.

Mutta silti sinä ajattelet että maailman pitäisi pomppia juuri sinun uskosi ja sinun jumalasi ehdoilla. Käytännössä ainoa tapa jolla voimme täällä maailmassa elää on se, että annamme kaikille mahdollisuuden elää oman vakaumuksensa mukaan mutta pidämme koko yhteiskunnan säännöt niin laveina että ne eivät pakota ketään toimimaan vain jonkun muun uskon mukaan. Niin, ja sitä uskontoa ei edeleenkään esiinny luonnossa muualla kuin ihmisellä- Onko se siis luonnollista sanan siinä merkityksessä kuin sinä olet sitä käsitellyt?

No tämä tietysti selittää paljon Ja kuitenkin tarkoitat sillä todellisuudessa moraalia ja sitä minkä itse uskot olevan hyvää ja oikein, et sitä mikä on oikeasti luonnossa tapahtuvaa. Mutta sitä voi vaatia että kirkko ei puuttuisi niiden ihmisetn elämään jotka eivät kirkkoon kuulu tai sen oppeihin usko.

Datanomi ottaa nyt kerrankin vastuun sanomisistaan ja tarjoaa "luonnollisuudelle" määritelmän. Tarkastellaan sitten sen jälkeen datanomin muita väitteitä hieman tarkemmin. Niinhän datanomi itselleen vakuuttelee, mutta kokoajan sisintä taitaa kalvaa se ikävä epäilys, jospa datanomi sittenkin on erehtynyt. Ja silloinhan datanomin koko maailma romahtaisi, joten itsepetos jatkuu ja saa aina vain pahempia muotoja.

Valehteluhan on datanomille jo aivan luonnollista, siis yleistä, toistuvaa ja luonteenomaista. Aika sokea täytyy olla, jos ei näe biologian liittyvän mitenkään seksuaalisuutteen. Sukupuolia on syystä kaksi.

Omatunto syyttää meitä, jos rikomme luonnollista lakia vastaan. Kaiken perusta on lumisjärjestys, joka on lakien alku. Jos syrjäytämme luomisjärjestyksen, niin meistä tulee ajelehtivia narsisteja, jotka pyrkivät muuttamaan lait sellaiseksi, että ne mahdollistavat synnin.

Koko maailma ei ole homoja ja ateisteja varten. Olisi syytä, että homot ja ateistit pitäisivät vähemmän meteliä. Heidän kipeä aktivisminsa rasittaa ihmiskuntaa. Tällä datapojulla on huomattava ongelma persoonallisuushäiriönsä kanssa, mutta uskonnollinen itsepetoksensa jatkuu. Eikä siihen mitään suurta älykkyyttä tarvita, siitä tämä datapoika on elävä esimerkki. Lisäksi pitää itseään älykkäänä. Taidat sekoittaa nyt kaksi asiaa, moraalisen arvottamisen ja tieteellisen arvion siitä mikä on tehokasta lisääntymisen kannalta.

Biologia toki tutkii miten minkäkinlainen lisääntymiskäyttäytyminen tuottaa mitenkin tehokkaasti jälkeläisiä ja minkälainen käyttäytyminen vähentää lisääntymisen tehokkuutta. Mutta ei biologia pidä tämän perusteella jotain eläintä parempana tai arvokkaampana. Jokainen eliö on tutkimuksen näkökulmasta yhtä kiinnostava ja "hyvä" kuin joku toinenkin ja jokaisella on paikkansa.

Ihminen toki tarvitsee kaksi lisääntymiseen. Mutta ihmisillä on maailmassa myös muita tehtäviä kuin lisääntyminen ja ihmisen arvo ja tärkeys on muutakin kuin vain lisääntymiskykyä. Joten kerro minulle, miten jonkun yhden uskon siis sinun uskosi mukaan pyörivä maailma olisi oikeudenmukainen kaikkia niitä eri tavalla uskovia tai kokonaan ilman uskoa olevia kohtaan?

Jos rakennat maailman joka vastaa vain sinun maailmankuvaasi ja rajoittaa muiden mahdollisuuksia elää oman elämänkatsomuksensa mukaan, kaikilla ei ole hyvä olla. Onko tätä ihan kauhean vaikea käsittää uskovan näkökulmasta? Mitä toisaalta tulee syntiin, vaikka kykenisit torjumaan syyllisyyden, omatuntosi ei jätä sinua rauhaan.

Järki ei ole synnin ystävä. Järjen avulla kykenet pakenemaan syyllisyyttä, mutta et kohtamaan syntejäsi. Vain armon avulla ihminen voi kohdata syntisyytensä. Miksi niin monet naiset eivät kykene samaan kuin sinä — eli vaientamaan omantunnon ääntä?

Se ei tarkoita sitä, että järjen käyttö johtaisi aina itsepetokseen. Ihminen voi tarkastella ihmisyyttä ja syntisyyttänsä järkevästi; se jos jokin on järkevää. Joka tapauksessa ihmisen on pakko arvioida asioita, siitä ei pääse mihinkään.

Luonnollinen tässä yhteydessä tarkoittaa aineetonta lakia ja luonto aineellista todellisuutta. Mitä luontoon tulee, niin luonnon tai luomakunnan käyttäytymisestä ei voi päätellä oikeaa ja väärää. Luonto on turmeltunut samoin kuin ihminen. Ihmiseltä vaaditaan enemmän kuin että tämä käyttäytyisi samalla tavalla kuin eläimet. Siltä jolle on paljon annettu, siltä paljon vaaditaan, sanoo Raamattu. Ja sen takia mm. Ihmiset ovat myös itse huomanneet että homot ovat lopulta ihan samanlaisia ihmisiä kuin he itsekin, eivät mitään irvokkaita ja himokkaita petoja joiksi heidät Raamatussa kuvataan.

Ja tämän jälkeen järki on sanonut että nyt ei ollakaan tekemisissä sen saman asian kanssa kuin mistä Raamattu puhuu vaan hyvin tavallisen ihmisyyteen liittyvän asian kanssa. Ei ole olemassa mitään absoluuttisesti luonnollista joka olisi aina ja kaikkialla kaikille samaa. Homoseksuaalisuus on biologian vastaista, joten se on myös luonnonvastaista.

Sinä arvioit seksuaalisuutta tunteiden perusteella, joka minusta kaikkein heikoin väline oikean ja väärän määrittämiseen. Olen paljon enemmän oikeassa, kun väitän, että biologian mukaan homoseksuaalisuus on luonnonvastaista. Onko sinulla esittää mitään muuta homoseksuaalisuuden luonnollisuudesta, kun se, että homous tuntuu oikealta?

Johan sinä tuossa edellä esitit tasa-arvoa absoluuttisena hyvänä asiana, etkä edes tiedä, mitä tasa-arvo sisältää. Nimittäin ei ole olemassa mitään absoluuttista tasa-arvoa.

Tasa-arvo kelluu, joten sitä täytyy kokoajan tuottaa lisää. Kukaan ei tiedä mitä tasa-arvo on esim. Tasa-arvolla ei ole perustuksia, joten se voi olla mitä tahansa 50 vuoden kuluttua — jopa sellaista, että sinua itseäkin hirvittää.

Tasa-arvon ja seksuaalisen käyttäytymisen liittäminen toisiinsa jo osoittaa, että ihminen on mennyt liian pitkälle moraalissa ja etiikassa. Tosiasiassa arviointikykyä ei ole, joten on pakko piiloutua tasa-arvoverhon alle, jotta saa oikeutetusti harrastaa syntiä. Eli siis datanomin luonnollisuus on aivan eri asia kuin luonto, mutta silti luonnosta voi vetää luonnollisuuden määritelmiä?

Voisikohan sitä nyt vielä hieman ristiriitaisempi olla, vai onkohan datanomi vihdoin osunut yksinkertaisuutensa pohjaan oikein kunnolla? Tai sitten taas kerran datanomi puhelee asioista, joista ei tiedä mitään eikä siten myöskään ymmärrä mitään.

Pääasiahan on se, että datanomi voi julistaa omaa ihmisvihaansa. Mistä lähtien biologia on ottanut kantaa ihmisten arvokäsityksiin? Ei ainakaan minun tietääkseni koskaan, korjaa ihmeessä. Millä perusteella kirjoittelet, että jonkun suuntautuminen olisi luonnotonta?

Luonnossa tuota mainitsemaasi luonnotonta esiintyy. Minun arvomaailmoissa ei kiinnosta kuka panee ketä vaan se, vaan enemmän painaa esim. Jos vastasit kyllä, olet luonnonvastainen - sinun olisi heikkona yksilönä pitänyt kuolla heikkouteesi. Mutta onneksi luonnoton lääketiede antaa myös heikommille, "luonnottomille" yksilöille mahdollisuuden eloon. Jos vielä kerran tälle luonnottomuuslinjalle lähdetään; tykkäätkö oraaliseksista? Se vasta luonnotonta onkin, suu on syömistä varten.

Pippelin tunkeminen suuhun muuta kuin syömistä varten on "luonnotonta", ei suuhun pistämällä lisäännytä vaikka kuinka yrittäisi. Tasa-arvosta sanon sen verran; hyvä asia että asetetaan samalle viivalle ilman stereotyyppisiä odotuksia, esim. Positiivinen syrjintä onkin aivan eri asia. Se vasta pistääkin sapen kiehumaan, kun ei sovi jonkun pöystin, pseudo-biologi-etiikkaprofessorin muottiin, on Ö-luokan ihminen.

Synnistä en sano mitään sillä en pohjusta arvojani Harry Potterin kaltaisiin satukirjoihin, oli aihe mikä tahansa. Joten jotain hyvin pysyvää ja sikäli luonnollista siinä täytyy olla.

.. Etsin seksiseuraa thai hieronta homo espoon keskus

: Seksi suomi 24 suomi 24 gay homoseksuaaliseen

Helsinki pojat homoseksuaaliseen seksi hierontaa 622
MIES EJAKULAATIO THAI HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA MYYRMÄKI 310
Seksi suomi 24 suomi 24 gay homoseksuaaliseen 496
Sexwork turku itsetyydytys homo foorumi Eroottinen hieronta pori seksi suomi24 gay
Ei eheytyminen kai aina edellytä tuomitsemista. Eikö tämä kysymys kuuluisi seksi, tai terveys palstalle? Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Me emme ole osana juutalaisten kansan etuoikeutta emmekä velvollisuuksia. Kun kaikki kerran ollaan tuntevia yksilöitä, tiedämme itse mikä on meille itselle parhaaksi ja tiedämme mitä haluamme, niin eikös se ole ihan turhaa jauhaa moisista asioista täällä? Ei haluta mennä riman yli, vaan riman ali.

Ilmais sex gay seksiseura turku

De tetas grandes gordasxx videos de porno chicas sexo vidio videos pornos xxx gratis maduras xxx tetas tias buenas desnudas rubias putas espanolas follando madres e hija follando videos amateur videos xx porn bbw porno jenna jamenson videos gratis coño xxx actores porno gratis follar mamadas porno h follando poeno español alexis texas porno latino toro pprno videos pollas calientes toro pprno follando videos porno francesas ashton pierce follar porno hd sexo videos porno con pollas reales viejas chicas tetonas videos caseros porno gratis videos porno eyaculacion femenina ver porno mayores follando porno de parejas rusas castingcouch-x videos porno pov porn videos porno duros viejos follando abuelas videos de polla actrices x videos de putas gratis lesbianas porno gratis videos porno porno folladas romanticas xxx trans porno negra videos masajes lesbicos videos demaduras brasileñas tetonas video xxx partyhardcore enfermeras buenas desnudas prno gratis x en hd mujeres jovenes follando masajes porno fuertes videos porno gratis porno de mujeres maduras con pene enorme chicas rubias 19 squirt video xxx follando culonas gratis lesbianas vicky storm maduras animacion porno en castellano hd las mejores tetas tias buenas xxx tias con hombres desnudos video x maduras masage pelis x de ancianas gordas pornografia películas porno xx xxx folladas de abuelas xx porn follada por no culos xxx videos porno gratis pornoxx asiaticas cachondas folladas chochos rubios desnudos el culo videos pornos gratis lesbianas tias con videos porno lesbicos gratis transexuales abuelas gratis juegos porno de paris hilton videos porno juegos porno japoneses tetona mujeres gratis porno gratis lesbianas españolas follando suegras orientales follando con camara oculta sexo orgias amater quiero ver sexo con asiaticas peliculas porno gratis porno gratis trios videos culonas silvie delux maduras hd free hd videos de paris porn video x españoles videos sexuales gratis en español videos eroticos videos porno maduras lara latex porn videos películas porno gratis cosplay babes porno gordas ver videos de putas alexis texas videos porno español gratis hd porn chicas latinas folladas xxx mujeres calientes viejas xxx videos de gorditas xxx maduras maduras sexo con joven follando videos porno tetonas rubias maduras tube mature videos porno preñadas porn porno español gratis sofia rose porno parejas haciendo pajas españolas las mejores vídeos eróticos bibi jones videos de colegialas ruvia 19 culonas masajes videos muy putas team skeet sexo lesbico forzada xxx free lesbianas lesbianas fetichismo de actrices porno españoles gratis porno video gratis peliculas xxx caperucita roja porno antiguo follar culos follando por el coño peludo maduritas solo porno alemán putitas calientes porno peliculas xxx gratis españoles xxx rubias fontanero follando videos pollones videos xxx follar de parejas cleopatra xxx hd videos porno amater videos porno gratis porno gratis videos porno abuelas tetonas folladas anal videos de abuelas follando gratis videos eroticos de sexo video porno follando pollas porno pollas gordas videos anal amateur españa porno gratis tias buenas pene xxx gorditas travestis cuarentonas putas gratis porno lesbianas petardas chicas espiadas mejores actores porno españolas vidio porno videos sexo porno samantha bentley tetona natural vidios prono gratis abuelas calientes viejasfollando negra intercambios orgias amater chochos maduras gratis maduras gratis parejas maduras hd videos porno gratis de porno gratis kitty jane pareja amateur gordas follando viejos ver porno xxx spanish porn mujeres en español gratis alexi texas anal brutal lesbianas hd viejas xxx maduras cachondas maduritas videos de asiaticas porno de porno lesbico trios videos universitarias follando hija follando madres videos bondage vieja tetona joven porno xx porno putas chica xxx en español porno tube español gratuito porno porno en la folla a su vecina vídeos porno en castellano maduras con españolas gratis videos pornos de masajes maduras mujeres follando ver videos de negras gordas lesvianas porno buen porno masajista mujeres calientes viejasfollando porno gratis mulata follando culonas los mejores videos porno free videos maduritas porno intercambios de negros porno porno con camara oculta los mejores peliculas porno gratis videos maduras maduritas.

con joven tetona mujeres en español buscar porno sexo transexuales follando rubias 19 vídeos porno gordas follando masajes eroticos de coños chicas asiaticas lesbianas asiaticas porno sexo amateur xxx peliculas xxx trio amateur porno arabes videos porno morenas calientes ver videos xxx videos porno gratis videos películas pornográficas gratis puta xxx gratis maduras pelis porno en hd cachondas follando momxxx tubias 19 vids porn tube hannah montada gumball porno gratis doble penetracion chupando pollas muy grandes porno hut tias buenas xxx sexo duro xxx buscar porno chicas amater coños peludos ferrara gomez porno barbosa culonas gratis espanol tetas del porno japones hd videos xxx hentai video porno por culo videos porno gratis videos gratis videos porno de solteras x videos porno grati porno full hd porno es porno de masajes eroticos mujeres arabes xxx videos gratis porno anal maduras muy peludas gordas angy pink sexo videos porno de sexo gratis de masturbacion femenina videos interracial chicas 19 actrices x ver porno travestis cuarentonas cachondas videos gratis tias en español gratis los mejores tetas jovenes chicas sexo jovenes masajes porno gratis faking porno hd porno gey gratis sexo con porn porno mamada videos porno red porn come coños peludos gratis corridasenlaboca jasmine webb zorras videos de putas pajas despedida de soltera porno gratis en español gratis buenas jovenes rubuas 19 sexo con madres madre despedida soltera porno amateur putas gratis abuelas franceska jaime negras folladoras spanish porn videos de gorditas folladas por el coño sexo con tetas porno gratis videos gratis chupar un coño sexo anal porno español amater corridas en español pelis porno gratis castellano señoras follando rusas castingcouch-x videos maduras porn hd porno de maduras mujeres masturbandose muy peludas vídeos porno en la ducha videos porno españoles porno en casa cachonda videos pornno casting porno pelirojas pollas enormes videos maduritas gratis videos eroticos putas gratis tias en grupo nuria porno de gorditas folladoras video de solteras porno trio amateur videos gratis bidios porno jenna jamenson chicas sexo con tetas porno duro porno videos transexual morenas cachondas maduras sexo porni español tetonas chicas guaras tias guarras gratis porno masaje xxx maduritas folladoras pornoxxx gangbang rubias21 madura sexo porno asiaticos maduras tias follando vodeos xxx asiaticas rubias maduras x videos xxx amateur cumlouder hd amateur españoles putas cachondas free milfxxx sexo entre mujeres maduras videos sexo con travestis con tetas viejasfollando negra culona porno de folladas caseras pollas grandes porno videos pormo videos maduras cachondas maduritas xx porno rubias tetonas follando poeno español gratis masajistas videos pornos español mejores paginas porno trio amateur interracial porno en castellano xxx tetas naturales porno xxx porno mujeres putas xx sexo amateur videos pornos gratis lesbianas come coños muy gordas sexo anal porno transexual porno gratis en accion videos anal hd teen porn video de tetas perfectas las mas putas maduras x-art negras porno gratis travestis videos porno para descargar videos porno desvirgacion anal video de maduras gratis porno anal extremo super pollas xxx videos porno con viejos xxx video mamada pornosex coño sexo gratis tetonas peludas joven porno de abuelas ver porno español videos transesuales ver porno español porno web cam porno porno de lesbianas negras enormes videos tranx videos porno español mujeres maduras españolas video de porno gratis estrellas porno sexy porno en español gratis porno interracial videos porno lesbico hombres follando blanca nieves porno enanas porn orgias gratis porno español gordasputas corridas porno nuria sexo xxx viejos tias buenas gordas follando hd mujeres tetonas rubias 18 xxx asiaticas peliculas porno zorras swingers follando videos de folladas porno de porno trio con tetas porno porno hratis sexo xxx tetas buenas videos gratis cumlouder vídeos porno erotico hombres desnudos porno tranxesual videos porno gratis coumlouder secretarias rusas porno gratis ver videos porno maduras x porn tetas grandes follando en español videos de lesvianas videos follar chicas pajeandose tetonas x porno viejas peludas ver vídeos porno preñadas porno maduros follando maduritas follando mujeres hentaixxx videos pprno xxx faking porno gratis maduras sexo violento rubias tetonas follando vídeos gratis vidios porno hentay xxx xxx maduras x vintage travestis follando francheska jaimes ver videos sexo porno tub videos teens chicas 19 porno chicas latinas películas porno lesbicas videos gratis tetas naturales perfectas chicas sexis gratis tetona masturbandose super pollas maduras tube pillados follando hd porn free videos gratis xxx nacho vidal video porno sexo trio porno casting porn porno sexo gratis lesbianas follando culonas y joven porno italianas porno twinks porno de folladas por el culo viejas muy viejas chicas con videos porno espanol gratis sasha grey porn tetas follando ver videos maduritas x en la playa videos pornos gratis alexistexas muyputas teen anal fetiche de porno gratis videos xxx gorditas alyssa branch video porno gratis videos porno lesbico maduras follando viejas haciendo pajas a cuatro patas x gratis abuela maduras videos gratis buen porno en español video de mujeres maduras gorditas maduras cachonda porno gratis para follar video porno porn tube videos porno gratis follando despedida de coño brandy aniston coños peludos gratis de maduras gratis porn sexo duro ver videos de embarazadas porno xxx gratis los mejores videos xxx orgia swinger trios sexo asiatico porno videos porno bareback eyaculacion femenina rubuas 19 lesbianas viejas porno anal videos x peliculas porno gratis de coño madre se folla a su madre e hija follando travestis lesvianas gratis videos sexis porno español gratis chicas y tetonas tori black hd videos lesvianas porn xxxporno cumlouder español mujeres maduras cachondas folladas anal porn videos xxx joven tetona peliculas porno follando gratis actrices porno zorras mujer eyaculando porno cratis maduras culos jovenes videos pornno las mas putas cachondas videos gratis en castellano gratis para follar follando ancianas gordas españolas follando coños peludos hd xxx follando en español vidios pornos gratis descargar vídeos porno gratis videos porno amater es.

cumlouder xxx porno travesti gratis porno red porn porno viejas gratis masajistas lesbianas lesbianas viejas follando gordo follando porno maduros follando coños muy duro xxx muyzorrras jovenes sofia rose xxx chicas follando vidios por el culo chicas porno de solteras x masajes erotico cumlauder españa castin porno trios xxx negras enormes porno 80 estudiantes follando gorditas porno eyaculacion femenina porno xxx en la calle porno hd maduros abuelas morenas videos porno sexi porno de solteras x videos sexo lisa ann xxx españolas follando blanca nieves porno español tetonas porno morena follando video porno de putas team skeet sexo fuerte peliculas gratis porno gratis en español mujeres haciendo sexo duro videos de porno gratis xxx xxx gratis follar bien chicas lesbianas webcam xxx gratis vídeos porno sensuales follando coños peludos pillados haciendo sexo sexotube mujeres tetonas madura lenceria porno bisex follar abuelas anal muy putas chicos xxxporn peliculas gratis anal maduritas.

con polla madre y desnudas película porno amateur señoras mayores follando porno gratis porno con maduras porno abuelas videos eroticos videos de vídeo porno lesbianas sexo gratis playas nudistas porno gratis videos tranx videos putas cumlouder pollas follando en hd videos pornos video porno gratis pelicula porno viejas folladas en español peliculas porno japones ama de sexo gratis xxx rubias peludas gordas y gordas x masajes eroticos videos de porno bondage video de sexo porn 18 años follada por el mejor porno gratis sexo peludas bondage videos pornos gratis haciendo el culo videos porno peliculas porno tetas en tetas naturales gordas trios amater ancianas porno ver vídeos porno abuelas follando silvie delux maduras videos español parejas calientes videos sexo amateur porno casting porno gratis sexo orgias mature videos porno zorras videos porno de xexo gratis porno peludos alexis texas videos porno sado gratis castellano follandose al fontanero sexo con latinas culonas rubiad19 videos muy guarras videos porno negras videos xxx porno maduras porno latinas folladas sexo coño xxx cumloader español tetas videos de tetonas porno tetona masturbandose maduras follando por el fontanero follando folladoras mujeres muy putas maduras xx maduras videos porno con enanas porn follando porno en fiestas xxx videos culonas vides porno vidios eroticos gratuitos jovenes lesvianas jovenes potno porno.

con mama follando ver coños peludos videos porno árabe porno con maduritas tetonas follando a hombres xxx spanish porn videos gey gratis videos gratis anal videos gratis videos porno con lesbianas videos porno viejas viejos gordas masage porno tetudas videos masajes eróticos peliculas porno coumlouder secretarias follando porno de sexo gratis videos gratis porno tetas super porn porno gratis maduritas sex porn videos gratis de lesbianas videos gratis follando se folla a joven follada por el culo pajas españolas follando al fontanero tetona follando culonas los mejores videos gratis porn hentai video trio con enanas latinas cachondas rubias lesbianas negras gordas gratis se folla en español gratis putas gratis maduritas tetonas julia de lesbianas amateur negras cachondas xxx videoporn trios porno chicas enseñando el culo videos gratis animes porno porno caliente virgen xxx pollas negras chupa pollas grande porno porno en español video culos de maduras gordas desnudas actores porno morenas pollas negras maduras en castellano porno españolas follando porno g follando porno falso porno para mujeres lisa ann morenas chica porno amateur hombres desnudos porno anal videos gratis tetas hermosas desnudas mujeres maduras sex porn video porno para descargar gratis porno x videos porno españolas free videos de coño putas modelos follando videos porno gratis tias follando abuela folla a viejas follan bisexual cumloader xxx abuelas calientes gratis español anastasia devine maduras maduras.

HOMO KALUSTA SUUHUN PORNO TÄHTI